10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Speelfiguren & Voertuigen

Ga op zoek naar goud met Treasure X!

treasure x schatgraven
Anne

Treasure X is een unieke ervaring voor de jongens. De hele unboxing hype was voornamelijk gericht op meiden. Unicorns, glitters en slijm: we hebben het allemaal gezien. Max wilde ook wel eens zo’n unieke ervaring en nu heeft hij geluk! De Treasure X is onlangs op de markt gekomen. Speelgoed waarmee je kunt schatgraven, kaartlezen, spelen én iets om te verzamelen bevat! Leuk voor meiden én voor jongens! Yay!

treasure x schatgraven verpakking

Schatgraver in de dop

Ga op zoek naar een, in goud gedompelde, schat en ga door verschillende niveaus van avontuur! Scheur en graaf om de lagen te onthullen en de verborgen geheimen te ontdekken! Ga je mee op zoek naar een in goud gedompelde schat? Hier moet je wel wat voor doen hoor! Treausure X is een grote klomp van een soort steen/zand-achtige substantie. Als je de verpakking openmaakt, vind je een speciale munt om mee te schatzoeken. Dit is je eerste opdracht! Met de munt ga je op je schatkaart op zoek naar opdracht 2. Wij moeten op zoek naar het gouden idool. De rots maak je nat en dan ga je graven met de speciale X-tool. Hakken en breken is best lastig nog, maar het wordt beloond: we vinden botten en een schatkist!

treasure x schatgraven review

De botten en het hoofd vormen samen je verzamelfiguur. Er zijn er maar liefst 24! En ieder figuur heeft een wapen, deze zit ook verstopt in de rots. Het figuurtje mag je zelf in elkaar zetten als je het hebt schoongemaakt.

Dan vlug door naar de schatkist! Nu komt er weer water aan te pas. Giet water in de schatkist, en dan gaat het bruisen en bubbelen! En dan de vraag: hebben we echt goud gevonden???? We hebben munten! Bronzen munten wel te verstaan! Helaas geen goud gevonden deze keer! Naast brons kun je ook schatten vinden in het zilver, kristal en glow in the dark. Hoe gaaf is dat?

Go or No Go

Max vindt het erg leuk, de poppetjes  kun je verzamelen en ik denk dat er ook genoeg jongens zijn die er wel een leuk spel mee kunnen verzinnen! Het is een groot avontuur omdat je niet weet wat je moet verwachten. Het geeft wel een lekkere bende, dus doe er wat kranten of een placemat onder, dan ruimt het makkelijk op. Dit speelgoed is vanaf 5 jaar geschikt en dat begrijp ik. Alleen een 5-jarige kan dit nog niet zelfstandig, dus houdt er rekening mee dat een beetje hulp wel nodig is. Mijn 7-jarige had ook echt hulp nodig. De verpakkingen gaan namelijk best lastig open en en alles is goed strak in plastic ingepakt. Ook het poppetjes kon hij niet zelf in elkaar zetten. Super leuk dat er nu in deze hype iets is voor de jongens. Ook fijn dat het eens iets anders is dan een dino, robot of een auto. Dit was er nog niet echt. Super leuk om cadeau te geven op een kinderverjaardag of zelf voor te sparen!

De inmiddels nieuwe Treasure X Aliens Mystery Pack is ook een hit!

Feitjes

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Merk: BOTI
Prijs: twee verpakkingen voor € 24,99

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze Treasure X review op Pinterest bewaren ♥

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.