5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Gastblog

{ Review } | Slimi Café: taartjes om in te…knijpen!

Slimi café
Anne

Zou jij ook wel eens in een lekker taartje willen knijpen? Jammer dat het dan zo vies is, en ook een beetje zonde natuurlijk. Met Slimi Café kun je dat nu wel doen! Slimi Café combineert slijm en squishies!

De basis van Slimi Café

Iedereen is dol op taartjes toch? Hoe leuk is het om zelf te bakken en cupcakes te versieren? Sprinkles, slagroom en vooral van alles lekker veel!  Nu heb ik niet altijd zin om te bakken.  En als je wekelijks een taartje eet is het ook niet meer speciaal. Met Slimi Café maak je al die lekkernijen zonder oven! Slimi Café is een squishie in de vorm van een gebakje! Er zijn zeker 5 verschillende soorten: je hebt wafels, gebakjes, cakeroll, en taartjes! Deze squishies bestaan uit verschillende onderdelen, zodoende kun je alle kanten op met pimpen.

In de basisverpakking zit naast de squishie ook een kleine toef slagroom en een topping. Maar wil je goed aan de slag dan heb je wel extra toppings nodig!

Slimi café

De toppings

De toppings zijn er in verschillende soorten en verschillende kleuren. Iedere topping heeft een eigen structuur en gevoel. Er zijn drie verschillende slijm toppings. Deze drie toppings zijn er ook weer in verschillende vrolijke kleuren. De toppings geven je taart, behalve kleur, ook een sensatie als je er mee speelt. Zo heb je de swirleez, dit is meer een soort klei en kun je goed rollen. Hier maak je mooie swirls en bolletjes mee. De fluffiwhipz voelen heel fluffy en het is echt super lekker slijm! Hiermee maak je meer grote toefen “slagroom”. Dan de jameez, oftewel jammies! Deze is heel nattig en kun je uit elkaar trekken. Het ultieme slijm om er als laatste overheen te leggen. Van de toppings vinden wij de fluffiwhipz het fijnst. De topping is ook leuk om mee te spelen zonder squishie. De hoeveelheid in de verpakking is zeer royaal te noemen en meer dan voldoende om te versieren. Ook kan je de toppings na gebruik goed uit elkaar halen. Alhoewel de jameez wel de neiging hebben om wat nattig te worden bij hitte of erg warme handen.

Slimi cafe

De kers op de taart

En dan is je eigen creatie, je gebakje, af en dan….duik er in! Voelen en knijpen maar! Heerlijk om eens te doen hoor! Het voelt heel bijzonder. Fluffy, slijmerig en het veert lekker terug!

Kortom met de Slimi Café squishies maak je de lekkerste gebakjes en de meest bijzondere creaties. De toppings geven je gebakje nog wat extra wauw. Na het spelen haal je je eigen gebakje zo weer uit elkaar en berg je op in de handige hersluitbare verpakkingen. De ingrediënten blijven zo lekker vers!

Go or No Go

Slimi Café combineert squishies, slijm klei en decoreren. Een hit voor mijn meisje! Qua prijs is het wel even investeren. Een basis kost € 9,99 euro en daar moet echt een topping bij. De toppings kosten € 7,99 per stuk. Maar het is zeker erg leuk!

Slimi café squishies

Feitjes

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Prijs: €9,99 per basis, zie hieronder enkele soorten (en er zijn er nog veel meer!)

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.