5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Bouw & Constructie Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Ready2Robot Wreck Racers

ready2robot wreck racers

We mochten een Ready2Robot Wreck Racer testen! Deze komt uit een hele serie Ready2Robot WreckRacers welke op het moment van testen nog niet verkrijgbaar is in Nederland. Senn voelde zich dus zeer vereerd.

Unboxing

Het unboxen was al een cadeautje op zich. Het is een stevig omhulsel en als je deze opklikt komen er allemaal verschillende pakketjes uit in vrolijke kleuren. Elk van zo’n pakketje bevat een onderdeel om de Wreck Racer te kunnen bouwen. Onze Senn genoot volop van het uitpakken van elk pakketje! De unboxing-hype blijft ook hier in huis een go!

Wreck Racers unboxing

Waar is de bestuurder?

En toen was er even paniek. Mama, het poppetje zit er niet bij! Totdat hij doorkreeg dat in een potje slijm een poppetje zat verborgen. Vol overgave werd deze er snel uitgevist. Het slijm is goede slijm dat makkelijk van je handen af te halen is en je zo terug kunt doen in het potje.

Wreck Racers slijm

Bouwen

De Ready2Robot Wreck Racer is makkelijk in elkaar te zetten! Zat ik moeilijk te doen om de gebruiksaanwijzing te volgen en te ontcijferen, had onze Senn de Wreck Racer al in elkaar zitten. Al snel ontdekte hij dat je er ook een grote robot van kunt maken.

Het potje slijm wat erbij zit zou je kunnen gebruiken om slijm af te schieten. Dit heb ik Senn niet verteld, om de reden dat ik dan het slijm door heel ons huis heen ga vinden.

Het spelen met de Wreck Racers

Als onze Senn met iets speelt, speelt hij er altijd vol overgave mee. Speelgoed hier moet dus tegen een stootje kunnen. Het viel mij op dat de Wreck Racers tijdens het spelen niet uit elkaar viel. Aangezien je alles elke keer opnieuw kunt bouwen twijfel ik dan toch altijd of het wel stevig genoeg is. Het zit stevig in elkaar en tegelijkertijd is het weer makkelijk uit elkaar te halen en te herbouwen. Over dit stuk was ik zelf verbaasd en onder de indruk.

Go or No Go

De Ready2Robot Wreck Racers is een hele serie van verschillende auto’s, wapens, en poppetjes. Alles past op elkaar. Zo zou je van twee verschillende autos één grote kunnen maken, of wapens onderling wisselen. Senn heeft de hele dag met de WreckRacer rondgelopen en hij moest zelfs mee naar bed. Voor Senn is het duidelijk wat hij in juli voor zijn verjaardag wil, nog méér Wreck Racers.
We geven Ready2Robot Wreck Racers dan ook een dikke vette GO!

Feitjes

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Lees ook: Robotpuppy’s

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze Wreck Racers review op Pinterest bewaren ♥

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.