10 jaar 8 jaar 9 jaar

Pokémon Sun & Moon Unbroken Bonds – Unboxing

Pokémon Sun & Moon Unbroken Bonds thema deck

In samenwerking met Pokémon ontvingen Daan en Jesse de allernieuwste Pokémon kaarten: Pokémon Sun & Moon Unbroken Bonds. Daan en Jesse zijn hélemaal fan van Pokémon en Pokémonkaarten, dus dit was wel echt een schot in de roos! Zo’n schot in de roos, dat ze spontaan weer een video wilde opnemen met de unboxing van deze kaarten.

De nieuwste Pokémonkaarten: Sun & Moon Unbroken Bonds

Daan en Jesse hebben meer dan, oké nu niet schrikken (doe ik zelf wel namelijk) 600 Pokémon kaarten. Best veel dus. Maar ze zijn nu eenmaal ontzettend dol op Pokémon en ze spenderen met liefde hun zakgeld aan een nieuw setje kaarten. Ook de Pokémon Trading Card Game vinden ze erg leuk om te spelen samen, waar ik dan wel weer erg blij mee ben. Zo gaat het niet alleen om ruilen of kaarten van elkaar winnen, maar ook echt om het spelen ermee.

Pokémon Sun & Moon Unbroken Bonds Thema Decks

Voor de Pokémon Trading Card Game heb je een speciaal speelbord. Deze kun je vinden in de decks. Hierin zitten onder andere het speelbord en 60 Pokémon kaarten. Met de nieuwe Pokémon Unbroken Bonds serie zijn er ook twee nieuwe decks gekomen: Thema Deck Mewto en Thema Deck Zeraora. In de video hieronder laten Daan en Jesse een unboxing zien van deze twee decks.

kaarten sun and moon unbroken bonds

Boosterpacks

Naast de decks zijn er ook nieuwe losse boosterpacks te koop van Pokémon Sun & Moon Unbroken Bonds. Met de nieuwe Unbroken Bonds serie komen 7 gloednieuwe Tag Team Pokémon- GX kaarten, 7 andere Pokémon-GX kaarten, meer dan 25 trainerkaarten en een speciale Energiekaart. Deze nieuwe uitbreiding van Pokémon is echt gericht op teamwork, dus wanneer je de Pokémon Trading Card Game speelt, zal samenwerken centraal staan. Daan en Jesse zijn echt fan van de Tag Team kaarten. In de nieuwe Unbroken Bonds serie vind je onder andere Lucario & Melmetal-GX en Gardevoir & Sylveon-GX.

Op volgorde, of toch niet

Daan en Jesse hebben een tijdje geleden al hun kaarten in volgorde in mappen gedaan. Speciale mappen voor Pokémonkaarten zijn dat. Maar een poosje later moesten ze er toch weer allemaal uit, want ze wilden er mee ruilen en spelen op het schoolplein. Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder en hebben ze besloten de kaarten toch weer graag in de mappen te willen. Op zich leuk allemaal, maar stiekem ben je daar dus uren mee kwijt! Ach, zijn ze wel weer lekker zoet voor die tijd.
Naast de mappen hebben de jongens ook speciale sleeves, waar de mooiste en meest zeldzame kaarten in worden gedaan. Zo beschadigen ze tijdens het spelen niet zo gauw.

Pokémon Sun & Moon Unbroken Bonds Dedenne

Feitjes

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar. Voor het spelen van het spel: 7 jaar en ouder
  • Pokémon Trading Card Game speel je met 2 spelers
  • Speelduur: 30 minuten
  • Prijs: Boosterpacks zijn vanaf € 5,99 te koop en de nieuwste Thema Decks vanaf € 16,99

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze blog over Pokémon Sun & Moon Unbroken Bonds op Pinterest bewaren ♥

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.