Huis & Tuin

Onmisbaar in huis: de wasmachine

Frisse was wasmachine

Je hebt van die apparaten in huis waar je eigenlijk liever geen geld aan uitgeeft, tenminste, ik heb dat. Neem nou een wasmachine. Eigenlijk wil je toch dat dat ding het voor eeuwig volhoudt? Of een koelkast, ook al zo’n apparaat waar ik liever geen geld aan uit geef. 

Kijk, een nieuwe televisie of een andere bank, dat is een ander verhaal. Daar kijk je elke dag naar, of zit je elke dag op. En dat moet dan dus gewoon lekker zitten en fijn kijken. Maar een koelkast is een functioneel apparaat. Een waar ik absoluut geen dag zonder kan, dat zonder meer, maar verder is het gewoon de koelkast die het gewoon moet doen. En de wasmachine moet gewoon mijn wasjes draaien en vooral goed werken. Maar soms is daar dan het moment dat iets wél aan vervanging toe is.

Tijd voor vervanging

Onze wasmachine was al een oudje en inmiddels kwam er behoorlijk vaak was uit die niet echt heel fris rook. Zuinig was hij daarnaast ook niet bepaald volgens mij. Tot mijn schoonmoeder me vroeg of het niet eens tijd werd voor een nieuwe. Tsja, goed plan wel! En een wasmachine is ook weer zo’n ding waar ik niet zonder kan, maar het liefst wil ik er ook niet al te veel geld aan uitgeven. Gelukkig is daar online shopping, want het kan dus vele malen goedkoper dan in de winkel! En ook wel super handig dat ik niet naar de stad hoef en moet gaan kiezen tussen tig mooi uitziende wasmachines. En dus ging ik online een wasmachine kopen.

Online shoppen

Neem bijvoorbeeld de website van Knibble. Zij verkopen vele soorten en maten wasmachines (en nog veel meer) en met een handige keuzehulp kom je uit bij de voor jou perfecte wasmachine. En wat zo fijn is aan online shoppen: je vergelijkt gewoon even bij wat andere websites en je weet precies of je een scherpe aanbieding te pakken hebt of niet.

Kijk ‘m shinen!

In een mum van tijd was onze oude wasmachine weg en stond ons nieuwe witte pareltje te shinen op zolder. Naast dat deze wasmachine veel zuiniger is, ruikt de was eindelijk weer gewoon lekker fris. Dat was namelijk ook wel anders met dat oude gevalletje van ons. En nu hopen wat we er weer minimaal zo’n twintig jaar tegenaan kunnen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.