Blogtips

{ Blogtips } | Jouw eigen huisstijl

huisstijl blog envelop Kleine cadeautjes sturen in een envelop
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Als blogger is het slim om je eigen huisstijl te hebben. Deze voer je door op je website, in je email-handtekening, op je social media, op je visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en noem maar op. Zo heb je een duidelijke stijl en herkennen mensen je.

Huisstijl

Misschien klinkt het nu alsof dat alleen voor grote bedrijven nodig is. Een huisstijl voor je website en social media heeft elke blogger wel, maar verder? Papier met het logo erop, enveloppen met het logo erop en visitekaartjes in dezelfde stijl..voor sommige bloggers is dit echt nog een brug te ver. Voor een hobbyblogger ook vaak niet nodig, maar voor een professionele blogger zeker wel interessant!

Visitekaartjes

Begin met het belangrijkste: de visitekaartjes. Deze heb je als professionele blogger het vaakst nodig. Op een event, een beurs, een workshop, een persreis of waar dan ook. Zelf heb ik ook visitekaartjes, maar ik betrap me er nog wel eens op dat ik ze vergeet mee te nemen. Dan is het handig om ze gewoon áltijd in je tas te hebben, ook als je ze niet nodig hebt. Gewoon lekker laten zitten. En aanvullen natuurlijk na een event.
Mocht je nog geen visitekaartjes hebben, denk dan goed na over de stijl van het kaartje. En ook niet onbelangrijk: welke informatie wil je erop hebben.

Enveloppen met je logo

Dan komen we bij het papier en de enveloppen. Als je veel nieuwsbriefleden hebt, kan het een erg leuk idee zijn om de adressen van je abonnees op te vragen, zodat je ze een keer per post kunt verrassen. Dat kan bijvoorbeeld al met een gedrukte nieuwsbrief: een keer iets anders dan een online versie! En je visitekaartje stuur je dan natuurlijk ook meteen mee. Extra gaaf als je je eigen nieuwsbrief dan dus ook op briefpapier met eigen logo hebt.
Een andere gelegenheid waarop enveloppen voorzien van logo perfect te gebruiken zijn, is voor een kerstkaartje naar al je contacten/klanten. Een leuk gebaar, goed voor je relatie met deze klant en een stukje reclame. Drie vliegen in een klap!


Lees ook: blogtip: Meertalig bloggen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.