Huis & Tuin

‘s Avonds genieten in een warme tuin

terras verwarmer
Linda - Go or No Go

Kennen jullie dat? Zit je lekker in je tuintje te genieten van het zomerse weer en de fijne temperaturen, maar wanneer het zonnetje onder gaat, koelt het behoorlijk snel af en wordt het zo maar koeltjes in de tuin. Wat ik dan doe? Naar binnen vluchten dus.

Koukleum

Ik ben een echte koukleum, dus mij maak je niet gelukkig met buiten zitten wanneer het niet lekker warm is. Zeker in de lente is het overdag heerlijk, maar vaak rond een uur of zes begint het al af te koelen en ben ik er wel klaar mee. En om nou met een jas buiten te gaan zitten in de tuin, dat trekt me ook niet.

Zelfs in de zomer

In de zomer zijn de avonden gelukkig een stuk zwoeler en kun je met gemak tot een uur of tien buiten zitten. Hoewel ook dan natuurlijk dagen er tussen zitten dat het afkoelt en dat het nét wat lekkerder zou zijn als iets ietsje warmer zou zijn. Gelukkig kunnen we het zonnetje een beetje helpen…met terras verwarming.

Terras verwarmer

We hebben zelf terras verwarmers gekocht een paar jaar geleden, maar helaas hebben we deze niet meer omdat we een afdak weggehaald hebben. Daar zaten deze verwarmers aan bevestigd, en toen het afdak weg ging dus niet meer (joh).
Nu ben ik zelf wel aan het kijken naar de mogelijkheden voor een staande terras verwarmer. Naast dat dat ideaal is als je geen muur of afdak hebt om een terras verwarmer aan te bevestigen, is het ook fijn dat je hem simpel kunt verplaatsen. Ze zijn tegenwoordig ook best betaalbaar trouwens. Onder de 200 euro heb je een prima heater of terrasverwarmer! Eigenlijk best wel een onmisbaar item voor in je tuin dus!

En ja, dan houd ik het prima tot in de late uurtjes vol buiten in de tuin, zonder een jas of sjaal. Heerlijk om zo na een zomerse barbecue lekker buiten te blijven hangen!

Hebben jullie terras verwarming in de tuin?


Terrasfoto via Shutterstock / Door Yuliya Yesina

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.