{ Review } | De nieuwste V-Tech Toet Toet auto’s

vtech toet toet auto's
Linda Daniëls

Mensen redden met Amir Ambulance en brandjes blussen met Bart Brandweer! Dat klinkt als een zinvolle tijdsbesteding toch? Wij vonden van wel! En op een druilerige ochtend pakte Siem en ik de nieuwe Toet Toet auto’s uit! 
Toet Toet auto’s heeft maar liefst zeven nieuwe vriendjes uitgebracht. Toen Siem er twee mocht uitkiezen was zijn antwoord, “Oh maar ik vind ze allemaal wel leuk!” Begrijp ik ook, want ze zien er stuk voor stuk enorm uitnodigend uit.

Bart Brandweer en Amir Ambulance

Compleet met actietoetsen (waar ik zo meer over vertel), een lichtgevende gezicht-toets en grappige zinnetjes en liedjes is het ook echt een feestje om deze cadeau te krijgen!
Zijn uiteindelijke keuze ging uit naar Bart Brandweer (want: Papa heet Bart) en Amir Ambulance. Lekker duo vond ik wel, dus ik stond helemaal achter zijn keuze.

Toet Toet!

Wij houden ervan om met de verkeer-speelmat, de rubberen wegdelen en de parkeergarage hele parcours te bouwen en daarbij zijn een aantal nieuwe autootjes uitermate welkom!
Van jongs af aan reageert Siem al heel enthousiast op alle geluidjes en liedjes van het mooie VTech speelgoed. Dat was bij deze auto’s niet minder! Zoef, over de wegdelen en op de garage en zo nu en dan trots de actietoetsen laten zien.
Want dat is voor mij echt nieuw! Actietoetsen, naast de gebruikelijke functies van het autootje.

Toet Toet en way2play

Actietoetsen

Op de nieuwe auto’s zit een speciale knop op de zijkant, waarmee je een gedeelte van de auto in beweging brengt. Super cool, vond Siem! Bij Amir Brandweer open je daarmee de klapdeurtjes aan de achterzijde en bij Bart Brandweer komt de ladder naar boven. Klaar om vriendjes te redden ;-)!

Go or No Go

Inmiddels worden de auto’s meegenomen naar een familiebezoekje en zelfs op ons recente midweekje weg! Ze zijn ook zo lekker klein en simpel om mee te nemen, erg fijn! De geluidjes irriteren wat mij betreft ook oprecht niet! Qua afwisseling vind ik het heel leuk om weer wat speelgoed met geluid toe te voegen, dat blijft toch echt een succes. Wij zijn sowieso fan van VTech en heel blij met deze twee nieuwste aanwinsten! As we speak wordt er meer gespeeld! Meer dan geslaagd dus!

Toet Toet

Feitjes

Leeftijd: 1 tot 4 jaar
Batterijen: 2x AAA
Prijs: gemiddeld € 8,99 en te koop bij bol.com

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze Toet Toet review op Pinterest bewaren ♥

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

3 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 5-jarig meisje - Go or No Go
  20 mei 2020 at 06:30

  […] weer wat anders uitzoeken. Het lijkt hier wel een (rommelige) speelgoedwinkel. Spelletjes, Duplo, Toet Toet/Zoef Zoef, houten treinbanen, puzzels, een keukentje, een werkbank, lees- en knutselboeken, […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen - Go or No Go
  29 februari 2020 at 06:31

  […] kent iedereen het wel! De collectie van deze herkenbare autootjes is ontzettend groot. Zo hebben alle auto’s een naam, welke dezelfde letter heeft als het […]

 • Reply
  De LEUKSTE verjaardagscadeaus voor een 2-jarige! - Go or No Go
  28 oktober 2019 at 15:39

  […] wilde met geluid, maar de Zoef Zoef dieren zijn toch wel heel erg leuk. Mijn zoontje heeft de Toet Toet auto’s en die vond ik al geweldig, maar de dieren zijn ook erg leuk. Elk dier heeft zijn eigen naam en […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.