10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar

{ Review } | Studio Pets Collectibles – Schattige huisdiertjes!

Studio pets hondjes review
Anne

Willen jouw kinderen ook zo graag een huisdier? Wekelijks krijg ik hier de vraag of ze misschien een huisdier mogen. Het liefst een poesje of een hondje. Logisch, want ze zijn ook zo schattig…ik smelt zelf ook weg bij een kitten of een puppy. Als ouder zie ik dat alleen niet zo zitten. Maar nu met de Studio Pets hebben we toch een paar nieuwe huisdiertjes erbij!

Deze super schattige huisdiertjes hebben een hoog aaibaarheidsgehalte, maar dan op mini-formaat. De diertjes zijn ongeveer 3 centimeter groot en er zijn maar liefst 12 stuks. Genoeg te kiezen, ruilen en verzamelen dus.

Allemaal hebben ze hun eigen naam. Denk aan Bella, Happy, Snuggle en Prince. Daarnaast heeft ieder diertje een eigen extraatje op of om. Denk aan een schattig kusje, een baret of een zonnebril. Niets is de Studio Pets te gek!

Studio pets hondjes sparen verzamelen

Een huisdier met Augmented Reality

Elk diertje komt in een mini koffertje met een leuk raampje daarin. In de koffer zit een leaflet. Let op, want deze is erg belangrijk! Met het Studio Pets logo kan je diertje namelijk tot leven komen en zomaar in je huiskamer rondwandelen!
Hoe dan? Er is een speciale app die je kunt downloaden, namelijk de Studio Pets AR app. AR staat voor Augmented reality.

Men spreekt van Augmented Reality wanneer een digitaal beeld – een animatie – over de werkelijkheid wordt gelegd. Dit kan via een beeldscherm zijn op een smartphone of tablet, een AR bril met een speciale lens of via een projectie. Je kunt nog steeds de omgeving zien, maar er wordt extra informatie aan toegevoegd.

AR studio pets

Dat kan dus ook met deze 3D pets! Ik heb hierboven een afbeelding van hoe dat er uitziet (ter info, dit is een screenshot van mijn telefoon)
Super leuk om te zien! Je kunt ook leuke foto’s en video’s maken met de AR app. Vooral leuk als je jezelf ook op het scherm zet en dus samen met je Studio Pets kunt poseren. Let wel op: het logo of de leaflet moeten in beeld blijven, anders verdwijnt je huisdiertje uit beeld.

Studio pets hondjes grootte

Studio Pets Photobooth 

Behalve dat je deze schattige diertjes kunt verzamelen, kun je de diertjes ook in een photobooth zetten. Dat kan in de Studio Pets app, waar je met allerlei leuke templates foto’s kunt maken. Daarnaast is er een verzamelkoffer te koop met een echte photobooth, maar ik heb ook een leuke DIY tip voor je. Maak gemakkelijk een eigen fotostudio door in een grote doos een mooi inpakpapiertje te plakken!

Nu kun je leuke en vrolijke foto’s maken met de app en je nieuwe huisdieren leuk bewerken met allerlei stickers. Deze foto’s kan je dan weer met al je vriendinnen delen via bijvoorbeeld WhatsApp of Instagram. Ook daarvan heb ik een voorbeeldje voor je gemaakt, maar jullie kunnen vast veel meer verzinnen!

studio pets app uitleg

Go or No Go

De Studio Pets zijn schattige, kleine huisdiertjes. Wat ik daarnaast echt een pluspunt vindt, is dat kinderen kunnen zien welk diertje ze kopen. Zo voorkom je een teleurstelling wanneer ze een dubbele zouden krijgen. De Studio Pets hebben een zacht prijsje (€ 3,99) waardoor het ideale cadeautjes zijn om te vragen voor je verjaardag of om zelf van het zakgeld te kopen zonder weken lang te hoeven sparen. Extra leuk is het om de diertjes in de Studio Pets app te zetten en er foto’s mee te maken. Vooral het bewerken van de foto’s met grappige stickers en graphics maakt het extra leuk. En dat je dan ook nog je huisdiertje rond kan laten wandelen in de huiskamer maakt het helemaal af! De Studio Pets krijgen van ons dan ook zeker een GO!

Feitjes

Winkel: Te koop bij onder andere Top1Toys, Blokker, Ako, Primera Readshop, Intertoys en plaatselijke tabaks & gift shops.
Prijs: Los kosten de diertjes € 3,99. De Studio Pets zijn ook in een friends pack per vier te koop voor € 9,99. Drie Studio Pets kun je al zien en daarnaast krijg je er een vierde verrassings-diertje bij.

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze Studio Pets Review op Pinterest bewaren ♥

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 19 Comments

 • Reply
  Bodil
  26 april 2019 at 09:39

  Oh, wat zijn ze schattig!!!
  Mijn dochters zijn allebei dol op dieren. De oudste wil later zelfs dierenverzorger worden! Wij zouden hier héél blij mee zijn. Biedt wat troost in een moeilijke periode, en dan kunnen ze alvast goed oefenen met dieren verzorgen!

 • Reply
  iris
  25 april 2019 at 21:40

  Mijn zoontje is bijna jarig😊 top ik doe zeer graag mee!

 • Reply
  Linda Smeets
  24 april 2019 at 02:33

  Ik zou hier graag mijn kleuterdochter mee willen verrassen omdat ze een heel goed rapport heeft gehad, als extra stimulans.

 • Reply
  Lynn Brekelmans
  23 april 2019 at 18:49

  WAUW! Ik denk dat mijn lieve meisje hier echt ontzettend veel plezier aan zou beleven!

 • Reply
  Trotsema fati
  23 april 2019 at 12:58

  Jaaaa ik doe super graag mee die staan op de verlanglijstje van mijn dochter ze zou super blij van worden

 • Reply
  Lenny Wibbelink
  17 april 2019 at 20:31

  Aah, wat lief. Ik zag ze toevallig in een reclamefolder staan en heb de folder gauw weggestopt, anders rent mijn 7 jarige dochter direct naar de winkel met haar spaarcentjes. Ze is gek op dieren en dan vooral katten. Beestjes om mee te spelen die ook nog een eigen huisje hebben vind ze fantastisch. Ze laat haar fantasie gaan en verzint er zo vele verhalen mee.

 • Reply
  Marian Zw
  17 april 2019 at 17:41

  Deze hebben echt een heel hoog schattigheids gehalte! Wow dat zal mijn dochter ook echt zo leuk vinden. Ik loot heel graag mee.

 • Reply
  Marian B
  17 april 2019 at 16:58

  Lief zijn ze! Op deze manier komen er toch huisdieren 😉 mijn dochter zal dit echt heel leuk vinden. Ben benieuwd naar de foto’s die gemaakt gaan worden!

 • Reply
  Brenda
  17 april 2019 at 16:28

  Jeetje wat geef je er veel weg! Ik waag een kans voor mijn dochtertje, die superlief is voor onze huisdieren . Popjes zijn supercute en kunnen zo als huisdier meespelen met de Barbies en het poppenhuis.

 • Reply
  Diana Polet
  17 april 2019 at 16:16

  Waag graag een kans voor mijn dochter Sterre..! Ze zijn zo schattig!

 • Reply
  Linda de Bode
  17 april 2019 at 16:07

  Twaalf stuks is ideaal voor 3 dochtertjes om samen mee te spelen

 • Reply
  Sevilay Tomakin
  17 april 2019 at 15:32

  Ik wil graag een kans wagen voor mijn meisjes die ook heel.graag een huisdier willen, ik kan het op moment niet veroorloven en hiermee kan ik Ze een beetje troost geven, alvast bedankt

 • Reply
  Sharon de Ridder
  17 april 2019 at 14:11

  Wat een cuties! Mijn dochters willen heel graag huisdieren, maar door allerlei allergieën zit dat er niet in. Met deze set kunnen ze vast hun hart ophalen!

 • Reply
  Rietjens Sonja
  17 april 2019 at 11:13

  Omg hoe lief en leuk en schattig zijn deze wel niet, kansje wagen voor mijn kleindochtertje, die dit tof zou vinden en ook zo lief en schattig is

 • Reply
  Linda
  17 april 2019 at 10:48

  O deze zou mijn prinsesje echt geweldig vinden 😍 Sinds we bij de dierenarts te horen kregen dat onze knuffel helaas het een en ander mankeert, is ze al tijden op zoek naar een mini versie. En laat hier nu wel een heel erg lijkend exemplaar tussen zitten 😻 Ik zou het super vinden om haar te kunnen verrassen met deze leukerds, zodat ze altijd (een kopie van) haar furry-vriendinnetje overal mee kan nemen.

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  17 april 2019 at 09:57

  Wat een schatjes! Liselotte is dol op katten en honden. In haar poppenhuis speelt ze dan ook graag met haar kleine honden popjes van paw Patrol en 1 katje uit de klei (even de naam kwijt). Ze kan zich dan ook zo heel de middag vermaken. Zou geweldig zijn als er meer poezenvriendjes en hondjes bij komen.

  Vorige week kwam er ter sprake dat ze net als haar oom en tante een hond zou willen hebben voor haar verjaardag (begin mei). Helaas zit dat er niet in, maar ze zal dit vast super leuk vinden!

 • Reply
  Bianca
  17 april 2019 at 09:04

  Jaaaa wat cute! Die wil ik haha. Ik ken Studio Pets by Mirna vooral van de lieve puppy en kittenfoto’s. Tof dat ze nu ook speelgoed hebben.

 • Reply
  Bonnie
  17 april 2019 at 08:58

  Wat super leuk! Onze dochter en zoontje zouden dit beiden zo leuk vinden. Gek op dieren!

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  17 april 2019 at 08:58

  Mijn jongste dochter Sharona , is een echte dierenvriend, en verzamelaar, ze zou dit zijn op deze schattige diertjes , het is dan ook voor haar ik een kansje waag , en haar ermee wil verrassen , duimen staan hier alvast omhoog

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.