5 jaar 6 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Disney Doorables: deurtjes naar je fantasie!

disney doorables
Mary-Lou

Disney Doorables

De Disney Doorables zijn een nieuwe toevoeging aan het enorm assortiment speelgoed van BOTI. Samen met je favoriete Disney karakters bouw je je eigen magische wereld. Letterlijk, want de speelsetjes kun je aan elkaar vastklikken of op elkaar stapelen. Er zijn in Nederland 8 verschillende huisjes (mini display sets) die je kunt sparen:

 1. Mickeys Huis
 2. Beests Kasteel
 3. Alice’ Theekopje
 4. Haaks Piratenschip
 5. Lilo’s Hangplek
 6. Boe’s Slaapkamer
 7. Rapunzels Creatieve Hoek
 8. Jumbeaux’s Café

Naast deze mini display sets zijn er ook twee grotere speelsets: Rapunzels toren en Frozen IJskasteel.

Inhoud mini display set

Wij ontvingen Beests Kasteel en Alice’ Theekopje voor deze review. Een set bestaat uit een figuurtje met 3 accessoires, een huisje en een verrassingsdoosje met nog een Disney figuurtje en een doorzichtige standaard om je figuurtjes op vast te klikken. Van dit losse figuurtje dat je in een doosje erbij krijgt, zijn er 78 te verzamelen. Van Pinnokio tot de monsters van Monster en Co.

Verzamelbaar speelgoed

Mila was als een kind zo blij met dit nieuw verzamelbaar speelgoed (lang leve deze speelgoedhype). Ze is dan ook helemaal gek op dit soort figuurtjes. Alles krijgt een mooi plekje op haar kamer en ze speelt er denk ik wel elke dag mee. Ook na weken en ook na maanden. Ze mixt en matcht alle sets er op los. Ze kruist ook netjes alles af wat ze al heeft en kijkt regelmatig in de verzamelboekjes die je er bij krijgt.

Ik kan daar echt enorm van genieten hoor. Nu scheelt het dat ze niet de behoefte heeft om allés te sparen. Af en toe mag ze iets kopen van haar eigen spaarcentjes en vaak kiest ze wel voor dit soort speelgoed. Ook staat er standaard hier iets van op haar verlanglijstje voor haar verjaardag.

disney doorables poppetjes

Go or No Go

De Disney Doorables zijn leuk bedacht en spelen mooi in op de verzameltrends. De verzamelbare Disney karakters zijn super schattig en mijn kinderen spelen er graag mee. De jongens zijn met hun 3,5 en 2 jaar erg jong hiervoor, maar het speelgoed van grote zus vinden ze natuurlijk ontzettend interessant.

Wij zijn fan van de stapelbare huisjes waarmee je een soort flat kunt bouwen. De huisjes zitten stevig genoeg vast om er ook echt goed mee te kunnen spelen. Bij de sets krijg je een standaard om je poppetje op vast te zetten, maar dit vonden we niet nodig. Alles blijft van zichzelf al mooi staan.

Als je kleinere kindjes in huis hebt zoals wij, moet je wel om de accessoires denken, die zijn echt super klein.

disney doorables deurtje

Feitjes

Leeftijd: 5+
Adviesprijs: 9,99, maar nu voor 7,49 bij bol te koop en in héél veel soorten en maten

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.