10 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen Speelgoed Trends & Hypes

Poopsie Sparkly Critters | Review over glitter, slijm en drollen

Poopsie Sparkly Critters | Review over glitter, slijm en drollen
Anne

Slijm, glitters en poepende magische dieren: wat wil een kind nog meer zou je denken? Wij mochten het spannende blik van deze Poopsie openen. We hadden veel uitpak blijdschap…maar toch ook wat teleurstelling. Lees hier alles over onze ervaring met de Poopsie Sparkly Critters.

16 figuurtjes om te sparen

Deze serie van Poopsie Sparkly Critters heeft de naam #collecttherainbow meegekregen. Het slijm heeft namelijk de kleuren van de regenboog. Je kunt echt alle soorten dieren verwachten. Van schattige hondjes tot magische draken! Allemaal voorzien van een prachtige sprankelende hoorn. Zoveel verschillende soorten maakt de diertjes een gewild verzamelobject, perfect passend bij de verzamelhype van het moment. Zestien stuks zijn er maar liefst!

Poopsie Sparkly Critters review blik

De unboxing

De verpakking van de Poopsie Sparkly Critters is erg mooi gemaakt. Het is eigenlijk een uitvergroot frisdrank blikje.  Het blik bevat verschillende pakketjes. Er zit een opbergzakje, een lepel, een flesje en dus een figuurtje met een speentje in. Wij unboxen vlug alles en komen tot de ontdekking dat we een ultra zeldzame hebben! Cinnamon de vos! Het is erg belangrijk dat je het speentje erin laat zitten trouwens! Emily deed dat niet en zo verloren we wat slijmpoeder. Het flesje wat er bij zit is gebaseerd op frisdrank blikjes. De farta, vind ik zelf erg grappig bedacht! Op de verpakkingen staat ook dat alles een parodie is.

Slijm maken!

De bedoeling is dat je drinken geeft aan je diertje, want het diertje kan dan slijm poepen of slijm spugen. Dit goedje laat je dan even staan en vul je aan met de magische glitters en glans. Wij maakten een filmpje, dat kun je hier zien.

En toen bleek dat het toch wat lastig is. Je moet je diertje echt precies genoeg water geven. En goed schudden, minstens een minuut. Daarna heel stevig knijpen, zo goed als je kan. Ons slijm mislukte helaas compleet, en dat kon al de bijgeleverde glans en glitters niet goed maken, dus dat was wel een teleurstelling.

Go or No Go

Wat is onze conclusie? Het slijm van de Poopsie Sparkly Critters geeft een zooitje, met glans en glitters. Maar…dit zeg ik als ouder. Als kind is het geweldig om lekker te kliederen! De diertjes zijn erg mooi uitgewerkt met prachtige wimpers. Ze zijn ongeveer 10 cm groot. De verpakking, alle accessoires..over alles is nagedacht en dat verdiend een compliment. Maar verwacht je mooi slijm en is dat de belangrijkste reden waarom je dit koopt? Dan zijn er naar mijn mening betere slijm DIY-kits te koop.

Feitjes over de Poopsie Sparkly Critters

Cutie Tooties review

Poopsie cutie tootie surprise

We kregen nog een klein extraatje…een regenboog poopsie met slijm en een surprise om te verzamelen. Verschillende soorten slijm, marshmallow slijm en zelfs krakende slijm. Dat moet deze glitter drollie bevatten. Wat een aantrekkingskracht hebben deze drollen zeg! Het ziet er echt zo leuk uit. Je knipt de drol open (dit klinkt heel gek) en dan tussen het slijm zit een kadootje. Wij maakten de onderkant open omdat we het zonde vonden om deze kapot te knippen. Het slijm is heerlijk fluffy en putty achtig. We kunnen niet goed ontdekken welk soort slijm we hebben overigens. Er zijn namelijk 4 verschillende soorten slijm.

Poopsie Sparkly Critters

En dan ook nog een verrassing. Met 25 verschillende diertjes, sterren, wolkjes en zelfs een zeemeermin maakt het niets uit wat je krijgt! Wij kregen een draakje, Sizzle. Deze is zo lief, allemaal riepen we direct ‘ahhh’ en ‘oohh wat cute’! Extra leuk is dat dit een glow in the dark draak is. Typisch weer een leuk verzamelobject waar mijn dochter geen genoeg van kan krijgen! En ook nog heerlijk slijm: dat zijn twee kadootjes in één!

Conclusie

Een gaaf surprise effect en het ziet er enig uit! Mijn dochter vindt het geweldig! Een lief popje, dat je kan verzamelen en overal neer kan zetten.

Feitjes over de Poopsie cutie tootie surprise

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze Poopsie Slime review op Pinterest bewaren ♥

Lees ook: Pop Pops Snotz en Pop Pops Pets review en de flushies review

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 6 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.