10 jaar 8 jaar 9 jaar Speelfiguren & Voertuigen

Fortnite speelfiguren – Battle Royal Collection

fortnite action figures

Fortnite is nog altijd het populairste spel hier in huis. Daan en Jesse spelen inmiddels al bijna een jaar Fortnite en het wordt er kennelijk niet saaier op. Ik kan ook wel begrijpen waarom, want het is natuurlijk ook wel érg leuk om online met je vriendjes te kunnen gamen. Maar er is nu ook offline met Fortnite te spelen! Niet in de vorm van een videogame, maar met action figures!

Fortnite speelfiguren

Fortnite

Bij de meeste leeftijdsgenootjes wordt Fortnite thuis inmiddels gedoogd. Ondanks dat het natuurlijk een schietspel blijft, heeft Fortnite toch op de een of andere manier ervoor gezorgd dat het spel minder agressief oogt dat andere vergelijkbare spellen. Dat ligt onder andere aan de kleurrijke en cartoonachtige stijl van het spel, maar ook aan het feit dat er geen bloed in het spel voorkomt. Daarnaast draait het niet alleen om het schieten op anderen, maar ook om het verzamelen van grondstoffen om te kunnen bouwen. Wat ook wel grappig is aan het spel, is dat je met gemak tweede van de honderd spelers kunt worden, of je nu goed bent of niet. Je kunt ergens in een hoekje landen, waar hoogstwaarschijnlijk geen tegenstanders zullen landen. Daar kun je lekker je ding doen, een beetje oefenen met bouwen en schieten, en vervolgens zorgen dat je steeds een beetje dichterbij het middelpunt komt. Door ‘verstoppertje’ te spelen, kun je dus met gemak tweede worden.

Fortnite Battle Royale speelfiguren

De populariteit van Fortnite zet zich inmiddels offline door: maak kennis met de nieuwste Battle Royale speelfiguren! De kleine speelfiguren zijn gebaseerd op de karakters uit de Fortnite game. Het is met name een verzamelitem dat je ergens neer kunt zetten, niet om echt mee te spelen. Je kunt de pose van het figuurtje veranderen en het wapen dat hij vasthoudt en op zijn rug meedraagt. Maar als je er echt een rollenspel mee gaat spelen, dan vallen de wapens net wat te snel uit de handen of van de rug af.

100 Fortnite speelfiguren!

Er zijn momenteel achttien Fortnite speelfiguren, maar uiteindelijk wordt dit aantal uitgebreid naar honderd speelfiguren! Ik denk dat het dan tijd wordt dat er ook nog een Battle Bus bijkomt waar ze met z’n allen in kunnen zitten ;-).
De volgende lading karakters worden juli van dit jaar in de winkels verwacht.

Feitjes

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Verschillende packs: Er zijn een aantal verschillende verpakkingen te koop, namelijk de solo pack met één figuurtje, de duo pack met twee figuren en de squad pack met vier figuren. Voor de Fortnite-spelers onder ons klinken deze packs bekend, want in de Fortnite game speel je ook solo, duo of in squads. In de verpakkingen zitten naast de figuren ook standaarden om de figuren op te zetten en accessoires zoals een pickaxe of een wapen.

Vond je deze Fortnite actiefiguren review handig? Via onderstaande afbeelding kun je hem bewaren op Pinterest

Lees ook: Fortnite traktaties

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.