Inspiratie

McDonald’s: van kinderfeestjes tot werken bij

McDonald's McDonalds

Volgens mij is het voor vele van ons herkenbaar: kinderen kun je blij maken met lekker eten. Bij ons eten ze dan ook extra veel als we lasagna maken, of witte roompasta of een vers groentesoepje. Maar nóg blijer maak ik ze zo af en toe eens door ze te verrassen met een keertje eten bij de McDonald’s!

McDonald’s: een feestje voor kids!

De meeste kids die ik ken worden blij van de McDonald’s, zeker bij de McDonald’s die bij ons in de buurt zit, want daar hebben ze een heuse interactieve speeltafel. Er hangt een grote projector boven de tafel en deze projecteert spelletjes op de tafel. Door je hand ergens op te houden, reageert het spel. Zo moet je bijvoorbeeld zo snel mogelijk je hand op de juiste kleur visjes houden. Als dat lukt, scoor je punten. Daan en Jesse vinden dat geweldig. En alle andere kids trouwens ook, want de tafel is natuurlijk vaak bezet. Maar soms hebben we geluk en kunnen we na het eten van de Happy Meals nog lekker even spelen.

Kinderfeestje bij McDonald’s

Je kunt trouwens ook een kinderfeestje gezellig afsluiten bij de McDonald’s. Ze hebben vaak een speciale feestruimte waar je met je gezelschap kunt zitten.
Wat trouwens ook leuk is, is dat je Happy Meal doosjes los kunt kopen. Grappig als je bijvoorbeeld vriendjes wil trakteren en je de verrassing in het Happy Meal doosje doet.

Chantage

Toen ik kleiner was, was ik ook dol op McDonald’s. Ik weet nog goed dat mijn ouders het gebruikte voor een lange fietstocht. Een goede motivator was dat! Of stiekem een beetje chantage denk ik, haha. Mijn opa en oma woonden namelijk ruim twee uur fietsen van ons vandaan. Als we op de fiets naar opa en oma gingen, gingen we op de terugweg langs de McDonald’s en kregen mijn broer en ik een Happy Meal. Dat deden we dan zo’n vier keer per jaar en dat was toch wel altijd echt een feestje!

Werken bij McDonald’s

Wat ik me ook nog goed herinner, is dat mijn oudere nicht op een gegeven moment ging werken bij de McDonald’s. Dat vond ik echt geweldig, want dat leek me eigenlijk heel leuk om te doen! Natuurlijk is het hard werken, maar ik denk ook dat het met leuke collega’s te gek is om te  doen!
En natuurlijk is het ook zo dat je je geen moment verveeld. Never a dull moment, zullen we maar zeggen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de McDonald’s op Schiphol. Daar komen heel veel mensen, uit allerlei landen, lekker eten voor ze op reis gaan. Gaaf om een kleine mooie bijdrage te doen aan een mooie beleving van hun reis, lijkt mij.

Zelf heb ik helaas uiteindelijk nooit bij de McDonald’s gewerkt, met name omdat ik in een dorp woon en er simpelweg geen McDonald’s op korte afstand van ons thuis was. Mijn nicht woonde in de stad en voor haar was het lekker dichtbij. Ze heeft er jaren met veel plezier gewerkt en toevallig hadden we het vorige maand nog over haar werk daar. Ze heeft er namelijk uiteindelijk ruim drie jaar gewerkt. Het begon als een bijbaantje, maar ze vond het zo leuk dat ze er uiteindelijk wat langer bleef hangen.

Heb jij wel eens ooit bij de McDonald’s gewerkt? Zou jou het leuk lijken?


Medewerkerfoto via Shutterstock / Sorbis

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.