Verre reizen

Rondreis door Amerika met tieners of jonge kinderen

Amerika met tieners amerika rondreis

Rondreizen door Amerika met tieners of jonge kinderen lijkt me fantastisch. Een reis met een herinnering voor het leven, dat sowieso! Gelukkig is Amerika ook echt een land waar je goed met je kinderen kunt rondreizen, zowel individueel als in groepsverband. Denk aan een verblijf op een cowboyranch, zwemmen met zeekoeien of samen surfen in Californië. 

Tip: voor een vakantie naar Amerika moeten er een aantal zaken geregeld worden. Denk aan een geldig paspoort, een visum Amerika, een ESTA Amerika aanvragen en daarnaast is het aan te raden om een creditcard mee te nemen. Dit is namelijk het meest gebruikte betaalmiddel in Amerika.

Amerika met tieners

De eerste optie is ideaal met wat oudere kinderen, namelijk een rondreis door Zuidwest Amerika. Bij een rondreis door Zuidwest Amerika krijg je veel van de natuur te zien en maak je waarschijnlijk wat meer wandelingen. Vooral de cowboy ranches waar je kunt leren lasso-werpen zijn erg gaaf om te zien en te beleven. Leuk voor jong en oud! Maar in deze trip krijg je ook de indrukwekkende Grand Canyon te zien en ook gaaf: je rijdt over de Route 66! Daarnaast kun je naar vele prachtige natuurparken. Wil je dit combineren met een ander stukje Amerika, dan kan dat natuurlijk ook, aangezien in dit gebied ook Las Vegas ligt. Te gek natuurlijk om met je tieners een kijkje te nemen in deze maffe, maar onwijs gave stad!

Amerika met jonge kinderen

Het andere gedeelte van Amerika is perfect geschikt voor een trip met jongere kinderen, namelijk Florida. Als je kiest voor een rondreis met kinderen door Florida, dan is natuurlijk een bezoek aan Disneyland Orlando een must. Maar behalve Disneyland is hier nog veel meer te beleven. Ook hier kom je niets te kort qua natuur: ga zwemmen met zeekoeien, ga op zoek naar echte alligators in Everglades of bezoek een van de mooie witte stranden, bijvoorbeeld Sanibel eiland of Miami Beach. Klinkt vast als muziek in je oren, toch?

Rondreizen

Hoe dan ook: een rondreis door Amerika met tieners of jonge kinderen is een geweldige beleving. Wil je het op-en-top Amerikaans aanpakken, ga dan voor een rondreis in een camper. Je huurt deze in Amerika en gebruikt hem gedurende je rondreis. Overnachten kan op een van de vele kampeerterreinen. Ideaal voor het hele gezin!


Lees ook: meer Amerika met kinderen tips

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.