3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar

{ Review } | L.O.L. Surprise #Hairgoals met echt haar!

#hairgoals

Nog meer uitpaklol én super schattige poppetjes met echt haar! Ik heb het over de allernieuwste hype: L.O.L. Surprise #Hairgoals. De nieuwste musthave voor de meiden die van unboxen én verzamelen houden. 

L.O.L. Surprise #Hairgoals

De L.O.L. Surprise #Hairgoals zitten weer in een super leuke verpakking waar je je lol mee op kunt qua unboxen. Uit allerlei hoeken en gaten komen items, stickers, kleertjes en noem maar op. De spanning van het uitpakken is heerlijk om te zien bij de kleine meid. Zeker omdat er iedere keer weer iets nieuws tevoorschijn komt dat past bij het kleine poppetje waar het natuurlijk allemaal om draait.

Real hair!

Vroeger was ik dol op barbies. Ik speelde er uren mee. Niet alleen rollenspellen en omkleden, ook de haren werden regelmatig gevlochten, of in staartjes gedaan. Gelukkig goed nieuws voor de L.O.L. liefhebbers, want vanaf nu hebben de popjes echt haar! En dat is écht een superleuke toevoeging, De poppetjes worden zo nog veel leuker om mee te spelen en frunniken. De haartjes kammen of een leuk staartje maken, een brilletje of een kammetje erin zetten: het kan allemaal. Extra leuk: de haren veranderen van kleur als je het popje mee in bad neemt!

Van haarlakbus tot tasje

Het L.O.L. poppetje zit in een roze haarlakbus. Deze haarlakbus blijkt later een tasje te zijn, super cute! Maar dat is niet alles, want je kan hem ook omtoveren tot salonstoel, display of poppenstandaard Het is maar goed dat er een gebruiksaanwijzing bij zit, want stiekem is er best wel veel mogelijk! 🙂
Als je de haarlak-bus omtovert tot tasje, neem je je favoriete L.O.L. popje overal mee naartoe, samen met de leukste accessoires. In de L.O.L. surprise die Amy mocht openen zaten ook nog twee krulspelden, om krullen mee te maken. Niet bij het popje hoor, maar bij jezelf.

Inhoud

Er zijn twaalf nieuwe L.O.L. Surprise #Hairgoals popjes, de een nog cooler dan de ander. Allemaal in ieder geval erg hip! Iedere L.O.L. Surprise #Hairgoals bevat de volgende items:

1: toverspiegel
2: geheim bericht
3: haarbaret stickers
4: salonstoel
5: krulspelden
6: kam
7: flesje
8: mode-accessoire
9-12: mysterieuze vermomming
13: outfit
14: schoenen
15: L.O.L. Surprise! #Hairgoals-pop

Go or No Go

Amy vond het geweldig om de L.O.L. Surprise #Hairgoals te unboxen en steeds weer een nieuw item of kledingstuk te ontdekken voor haar popje. Ze neemt haar nieuwe popje overal mee naartoe, dus het lijkt me duidelijk: wij vinden het, als L.O.L. fans, zeker weer een GO!

Feitjes

Leeftijd: vanaf 3 jaar (let op kleine onderdelen)
Prijs: € 16,99 en hier te koop

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.