3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Geurende Bananas van BOTI

bananas boti

De postbode kwam bij ons thuis een geheimzinnig doosje brengen. Wat zou er in zitten? Spannend! We maakten het pakketje open en met grote verbazing zeiden mijn meiden: “Bananen?”

Dat zijn de ‘Bananas’, vertelde ik tegen ze. Het nieuwste verrassingsspeelgoed en perfect passend bij de unboxing-rage van tegenwoordig. Deze vrolijke kleurrijke bananen zijn namelijk gevuld met kleine verrassingen. Dus wat ga je dan doen als twee nieuwsgierige meisjes zijnde?! Uitpakken maar!

Zoete geur

Hoe de banaantjes eruit zien en hoe ze ruiken is al bijna een feestje op zich. Ze hebben een heerlijke zoete geur. En dat ruik je meteen als je de Banana vast pakt. En zoals een echte banaan moet je de Banana pellen om hem open te maken. Dit gaat dan ook net zo makkelijk als een echte banaan. De Banana kan keer op keer opnieuw gepeld worden. Zo is het meteen een leuke opbergplek voor jouw figuurtje.

Unboxing

In de banaan zitten zakjes waar dus een kleine verrassing in zit. Wij dachten: er zullen vast aapjes in zitten maar of dat ook echt zo is? Dat gingen we gauw ontdekken. Naast de zakjes zit er een lijstje in de banaan met welke figuurtjes je kunt sparen. En we zien meteen dat het niet alleen aapjes zijn. Er zitten hele leuke diertjes tussen en allemaal even vrolijk van kleur. Ze wilden beide graag de eenhoorn, natuurlijk. Die ziet er wel te cute uit, moet ik toegeven. En ja hoor! Taleah had geluk want in haar paarse banaan zat de eenhoorn! In de roze banaan van Selah zat een klein varkentje, ook heel erg leuk! Naast het diertje zitten er in een ander zakje kleine mini figuurtjes, we denken dat dit eten is voor het diertje. Daar lijkt het namelijk wel op.

En daar blijft het niet bij, je vindt in de zakjes ook een sticker van je eigen figuur en leuke diamanten stickers. Daarmee kan je het ook allemaal nog eens leuk mee versieren. In het derde en laatste zakje zit een soort van slinger waar je je diertje op kunt zetten. Dit zit in elke Banana en zo kan je een lange slinger maken door ze aan elkaar te klikken. Leuk zeg!

Tros Bananas

Wat ook leuk is, hoe meer Bananas je hebt, hoe groter je bananen tros kan worden. Je kunt de Bananas namelijk ook aan elkaar vast klikken.

Go or No Go

Hier in huis is het een vette GO. Mijn meiden zijn dol op verrassingsspeelgoed. De Bananas figuurtjes maken hier meteen een heel fantasiespel mee. Ze krijgen te eten met de mini figuurtjes die er in zitten en chillen op de slinger. Het pellen van de banaan is ook gewoon heel erg leuk om te doen. Het lijkt zo echt. En dan dat zoete geurtje erbij. Zeker een topper!

Leuk om als klein cadeautje te geven aan het feest-aapje waar je bent uitgenodigd. Zo kan hij/zij zelf weer verder sparen voor een hele tros Bananas!

Feitjes

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.