Fashion & Styling Winnen

My Symbol of Joy | Ontwerp je eigen tas en win!

Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Geluk zit in de kleine dingen, je moet ze alleen kunnen zien. En in de waan van de dag mis je die nogal eens. In je haast vliegen ze aan je voorbij, wat zonde is, want juist die kleine geluksmomentjes maken je dag waardevol. Zalando Lounge springt hier met de Design Contest My Symbol of Joy perfect op in. 

Geluksmomentjes

Snel haasten in de ochtend om de kids op tijd op school te hebben. Haasten om op tijd op je werk te verschijnen en doorwerken om alles weer op tijd af te krijgen. Eten koken en de kinderen weer op tijd op hun sportclub hebben, met een ingepakte tas. En vervolgens gauw onder de douche en in bed. Vast herkenbaar voor een doorgaande doordeweekse dag, of niet? We hebben het druk, of we maken ons druk. Maar door die hele normale dag heen zijn er meer dan genoeg kleine geluksmomentjes te vinden. Je zoon die met een glimlach zijn broodtrommel op school opent omdat je er iets leuks van gemaakt hebt, een knuffel van je kind omdat je zo lekker gekookt hebt of een high five omdat het sporten lekker ging. Soms is het goed om eens even heel bewust stil te staan bij kleine geluksmomentjes, zodat je nét iets meer van je dag geniet.

Zalando Lounge – My Symbol of Joy

Onthaasten, minder stress, meer geluk en meer opmerkzaamheid in het dagelijkse leven. Ik denk dat dat iets is wat we allemaal wel willen. Zalando Lounge  springt hier op in met een super toffe design contest: My Symbol of Joy. Om jou uit te dagen om meer te genieten van de kleine dingen, hebben zij een gave wedstrijd bedacht. Zij nodigen iedereen uit om een ontwerp te maken voor een jute tas. Dit ontwerp moet symbool staan voor een moment van geluk. De jute tas wordt jouw trouwe metgezel, die jouw boodschap of statement uitdraagt en jou eraan herinnert om geluksmomentjes te zien.
Jouw ontwerp kun je bijvoorbeeld samen met je kinderen maken. Zo heb je niet alleen een mooi genietmomentje samen, maar ook maak je nog eens kans op súper gave prijzen!

De prijzen

De drie beste inzendingen worden namelijk beloond met prijzen en tegoedbonnen. Het ontwerp maak je op een half A4-tje en kan bestaan uit typografische elementen, een stripverhaal of een illustratie van jezelf. De prijzen lopen op van € 250,- tot maar liefst € 1000,- en daarnaast win je er nog Zalando Lounge tegoedbonnen bij!
Je kunt meedoen tot 31 augustus 2019. Voor meer informatie kijk je op de website van Zalando Lounge.

Zalando my symbol of joy jute tas

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.