Fashion & Styling

De leukste opbergmanden voor in de kinderkamer

opbergmanden kinderkamer

De kans is groot dat er allerlei spullen rondslingeren in de kinderkamer. Van knuffels tot lego, van Toet Toet auto’s tot Barbiepoppen. Een extra opbergmand is daarom nooit overbodig. In dit artikel zetten we een aantal mooie opbergmanden voor je op een rijtje. Ze zijn allemaal online verkrijgbaar bij Sweet Living Shop.

1. De stoere New York mand

Deze stoere rieten opbergmand is geschikt voor elke kinderkamer. Het zorgt voor een landelijke touch zonder dat het tuttig wordt. Gebruik deze mand om al het speelgoed in op te bergen. Door de deksel blijft de ‘rommel’ mooi uit het zicht! Deze grote mand van 55 centimeter breed is ook geschikt om schoenen of een flink aantal boeken in te stoppen.

2. Een set met drie opbergmanden

Een set van drie manden kun je op allerlei manieren gebruiken. Door de verschillende formaten zijn de mogelijkheden eindeloos. De kleine mand kun je op een kast zetten en de grootste mand is perfect voor in de hoek van de kamer. Daarnaast geven deze opbergmanden van bamboe een natuurlijke touch aan de kamer.

3. Een decoratieve en handige koffer

Rieten koffers zijn erg populair als decoratie. Toch kun je het prima gebruiken als opbergruimte in de kinderkamer. Is jouw kindje er na een paar jaar op uitgekeken? Dan zou de vergrijsde look ook niet misstaan in de woonkamer. Gebruik het om een warme deken in op te bergen of tover het om tot originele lectuurbak.

4. De leerzame rieten manden

Het is altijd een goed idee om cijfers te verwerken in de kinderkamer. Zo leren ze op een speelse manier beter tellen. Deze bruine rieten manden staan bovendien erg mooi in het interieur. Zet ze als stapel op de grond of plaats ze naast elkaar op een kastje. Deze set komt met één losse deksel.

5. Een rieten wasmand

Niemand wordt blij van rondslingerde speelgoedautootjes, maar ook rondslingerde vuile was kan een grote ergernis zijn. Dit probleem kun je eenvoudig oplossen met een stijlvolle wasmand. Maak er een leuk spelletje van om alle losse sokken en vuile shirtjes in de rieten mand te gooien. Deksel erop en de troep is weer even uit het zicht.

6. Een mand met print

Een mand met grafische print staat geweldig bij een Scandinavische kamer. Combineer het met lichte frisse kleuren of zachte pasteltinten. Deze opbergmand met handvatten is gemaakt van zeegras. Het is ook heel tof om er een grote kamerplant in te zetten!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.