Inspiratie

De lente is weer in zicht!

zomerzon lente
Linda - Go or No Go

Heerlijk, de lente is weer in aantocht! Buiten komen de eerste krokussen en hyacinten alweer omhoog en ook aan de temperatuur is het te voelen. Heerlijk dat de shirtjes met korte mouwen weer uit de kast gehaald mogen worden, want ik ben wel klaar met die warme truien!

Overigens, voor ik door ga over de heerlijke lente-kleding, is er ook wel een minder puntje aan het feit dat de lente begint. Want dat betekent dat ik mijn beauty van een winterjas ook weer op moet gaan bergen voor een aantal maanden. Mijn jas lijkt een beetje op de langere Giacomi jassen: stijlvol en modern. Maar goed, ik kijk er ook wel weer naar uit om mijn korte leren jack aan te kunnen de komende maanden.

Lente!

Met de lente mogen we met een beetje geluk al rekenen of temperaturen van rond de 15 graden. De perfecte temperatuur om in de ochtend te beginnen met een shirtje met korte mouwen en een vest, om vervolgens in de middag dat vestje uit te doen. Want als het zonnetje begint te schijnen en de temperatuur oploopt is het heerlijk! Zeker in een windvrij hoekje in de tuin, maar ook binnen of op kantoor waar de zon op je raam schijnt.

Anna van Toor

Ik hou ervan om shirtjes te dragen. Voorheen altijd vooral losse shirts, maar sinds ik veel ben afgevallen vind ik het ook heerlijk om shirtjes te dragen die wat meer aansluiten. Wie mij kent weet dat ik voornamelijk online shop, gewoon omdat het zo super handig is, snel werkt en de keuze is enorm. Deze keer kwam ik uit op een website die ik nog niet eerder had gezien, namelijk de online webshop van Anna van Toor. Hier kun je terecht voor super leuke en hippe shirts. Vooral de shirts met panterprints vind ik geweldig, maar ook de Levi’s shirts blijf ik erg leuk vinden.

Jurkjes

Sinds vorig jaar draag ik trouwens ook weer jurkjes, dus ook daar kijk ik weer enorm naar uit om lekker te kunnen dragen in de zomer. Vooral die lekkere lichte zomerse jurkjes vind ik erg fijn om te dragen. Daarbij ik heb twee nettere jurkjes die ook prima op het werk kunnen. Best een gek idee dat ik gewoon 15 jaar lang geen jurkje gedragen heb, en nu niet meer zonder wil!

Nu dus alleen nog even hopen op echt lekker weer tijdens de lente, maar aan de huidige temperaturen te zien, komt dat wel goed dit jaar!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.