Inspiratie

Mama hack: de elektrische moederfiets!

elektrische moederfiets

De kids ophalen van school, het huishouden draaiende houden en daarnaast ook nog presteren op het werk, zijn slechts een paar taken die een moderne mama dagelijks uitvoert. Ondanks je puike multitask skills, en strakke planning valt het niet mee om alle hectiek die een gewone werkdag met zich meebrengt in goede banen te leiden. Stel je nu eens voor dat jij als mama kunt vertrouwen op een vlotte fiets die jou, je kids en je boodschappen moeiteloos en veilig door het verkeer vervoert, zonder dat je hiervoor de benen uit je lijf hoeft te trappen. En hoe fijn zou het zijn als je na die barre tocht met al die bruggen en standaard tegenwind, fluitend arriveert op de plaats van bestemming? Best wel lekker toch? De mommy musthave die dit allemaal mogelijk maakt is de elektrische mamafiets. Deze maakt jouw leven als moeder van jonge kids gegarandeerd eenvoudiger. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder! 

Een mamafiets: wat zijn de kenmerken?

De mamafiets is meer dan alleen een mooie term. Een mamafiets is namelijk speciaal ontwikkelt om het mama’s en papa’s zo makkelijk mogelijk te maken. Fietsen met kinderen of zware boodschappen kan namelijk nog best onpraktisch zijn op een normale fiets. De mamafiets is daarom voorzien van een paar handige features die ervoor zorgen dat je je veilig en snel kunt bewegen door het verkeer. Zo beschikt een mamafiets over een extra brede instap zodat er genoeg ruimte is voor jou én een voorzitje, en is het stuur extra breed. Daarnaast is een mamafiets ook voorzien van een tweepoot standaard zodat de fiets stevig staat op het moment dat je je kids in de zitjes tilt. Ook is het frame van een mamafiets lichtgewicht, waardoor je toch wat minder hard je best hoeft te doen om al dat gewicht vooruit te trappen. De elektrische mamafiets maakt het allemaal nóg gemakkelijker. De mama e-bike is namelijk voorzien van alle fijne kenmerken van een gewone mamafiets, maar is daarnaast verrijkt met trapondersteuning. Het voelt zo net alsof je constant een steuntje in de rug krijgt. Zo fiets jij met je kinders en je boodschappen iedereen straks fluitend voorbij. Klinkt ideaal toch?

Veiligheid staat voorop!

Naast jezelf en je boodschappen, neem je regelmatig ook je meest kostbare bezit mee op de fiets, namelijk je kids. Om die reden is bij de ontwikkeling van de mama e-bike rekening gehouden met een hoge mate van veiligheid. Zo is het bedieningspaneel op een mama e-bike extra groot, zodat deze met een hand bediend kan worden. Daarnaast worden de tekens ook extra groot weergegeven zodat jij in slechts één oogopslag het scherm kunt lezen. Het is natuurlijk wel zo fijn als je je ogen zoveel mogelijk op de weg kunt houden, terwijl je je door het verkeer beweegt.

Kortom, de elektrische moederfiets is een uitkomst voor drukbezette mama’s die zo nu en dan wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De trapondersteuning zorgt er namelijk voor dat je niet alles alleen hoeft te doen. De motor helpt je een beetje waardoor fietsen met twee kindjes en die tas boodschappen wel heel eenvoudig wordt!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.