10 jaar 8 jaar 9 jaar

{ Review } | Monopoly Geld Graaien

Monopoly geld graaien

Beide mannen hebben een grote droom, RIJK WORDEN. Vinz wil dolgraag een eigen café beginnen met pretpark erin. Senn mag dan voor hem komen werken zodat Senn ook rijk wordt. Op dit moment is Vinz heel erg bezig met geld. Alles maar om rijk te worden en om geld te “verdienen”. Nauwlettend spaart hij al zijn geld in zijn spaarpot. Wekelijks wordt het geteld, onze oom Dagobert. De Monopoly spellen zijn hem dan ook op het lijf geschreven en dus waren we erg benieuwd naar de nieuwste variant: Monopoly Geld Graaien.

Monopoly Junior

Als klein manneke was hij weg van Monopoly Junior. Vond de gekste streken en tactieken uit om maar te winnen. Hij wil immers het meeste geld van allemaal hebben. Het wordt dan ook eens tijd om na een opvolger te gaan kijken van dit spel. Want met zijn zeven jaar is hij te oud en te wijs voor Monopoly Junior.

Monopoly geld graaien apparaat

Monopoly Geld Graaien – knal en graai!

Toen was de opvolger daar. Monopoly geld graaien. We mochten hem gaan testen en zelf gaan ondervinden of we deze leuk vinden. Het idee van het spel is leuk. Het spel bestaat uit een geldknaller. Deze wordt gevuld met het Monopoly geld en de kanskaarten. Je zet de geldknaller op zijn standaard en draait hem rond. Bij degene waar hij stopt, is het prijs en die mag het geld gaan knallen!  Het geld en de kanskaarten vliegen door de lucht. Dan sla je je slag en graai je zoveel mogelijk geld en kanskaarten.

Geld schietapparaat

Wat vinden Vinz en Senn van Monopoly Geld Graaien

Vinz vindt het spel geweldig. Met zijn zeven jaar is het spel voor hem al goed te doen. Wel is het spel het leukste als je het met meerdere personen doet. Bij voorkeur met meer als drie personen. De kanskaarten geven het spel een extra draai en uitdaging en kan zorgen voor een verrassend beloop van het spel.

Senn is nu vijf en je merkt dat het spel voor hem nog net wat te lastig is. De leeftijdsindicatie is dan ook vanaf acht jaar. Ondanks dat vindt Senn het leuk om het spel op zijn manier te spelen samen met Vinz. Dus vooral zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld te verzamelen en daarna het geld te tellen.

Go or No Go

We missen een aan en uit knop. Het is irritant dat deze niet aanwezig is. Je pakt de geldgraaier uit de kast en zonder dat je het door hebt, kun je aan de knop zitten waarmee je het geld afschiet. Zo vliegt alles al door de kamer voor je begonnen bent. Ook lopen hierdoor de batterijen leeg, terwijl het niet gebruikt wordt. Er zijn dus nog wel wat verbeterpuntjes aan Monopoly Geld Graaien.
De kinderen hebben er veel plezier mee en voor hen is het dus een Go, maar ik als ouder vind het een No Go.

Feitjes

Leeftijd: 8 jaar en ouder
Prijs: vanaf 2 spelers, hoe meer hoe beter!
Speelduur: 15 minuten
Prijs: € 24,99 en hier te koop via bol.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.