0 jaar 1 jaar 2 jaar Producten voor kids

{ Review } | De lekker zachte Zoochini badcape

Zoochini badcape dieren
Laatste berichten van Laura - Wereld van Mama (alles zien)

Onlangs mocht ik iets uitzoeken uit de webshop van De Kleine Giraf. Ik dacht dat er op deze website vooral producten voor baby`s te vinden waren, maar niets is minder waar. Ook onze 2-jarige peuter kan hier zijn hart ophalen. We besloten te gaan voor de Zoochini Badcape en in dit artikel vertellen we je daar graag meer over. 

Zoochini Badcape dieren

Deze Zoochini badcape is gemaakt van 100% katoen en is in verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt onder andere kiezen voor een leeuw, een dinosaurus of bijvoorbeeld een haai. Voor meisjes zijn misschien de zeemeermin, flamingo of het konijntje veel leuker. Wij kregen Leo the Lion opgestuurd.

De badcape wordt geleverd in een leuke verpakking en is erg zacht. Je kunt je handen in de pootjes steken en daardoor wordt het voor kinderen nog eens extra leuk om deze badcape te dragen. De badcape is maar liefst 127 centimeter breed en daardoor kun je jouw kindje lekker helemaal inpakken. De ruglengte is 56 centimeter.

Wat vonden wij er van?

Landon is 2 jaar en ruim 2 maanden oud. De capuchon is voor hem te groot en daardoor wil hij hem niet op. We hebben de Zoochini badcape nu een weekje of drie in huis en hij wil wel steeds deze badcape als hij uit bad komt. Ook na het wassen blijft hij lekker zacht aanvoelen.

Onze dochter Daelyn is 9 jaar en ruim 2 maanden oud. Ze is gek op verkleden en was direct razend enthousiast toen ze deze badcape zag. Ze wilde maar wat graag op de foto toen ze hem had omgeslagen. Uiteraard is de lengte voor haar net iets te kort ( ze is ongeveer 135 groot) maar de capuchon en de breedte passen uitstekend bij haar.

Go or No Go

Voor onze 2-jarige is de capuchon dus net iets te groot. Deze zakt voor zijn ogen en dat vindt hij niet prettig. Onze dochter is hoeden, maskers e.d. wat meer gewend en die zag er juist de humor wel van in. Op deze manier kon ze echt een leeuw zijn. Als deze badcapes in lengte nog iets langer gemaakt zouden worden, zouden ze fantastisch zijn voor haar leeftijd/lengte.

Alles bij elkaar is het een mooie badcape. De kwaliteit is goed, er zijn verschillende varianten beschikbaar dus er zit altijd wel iets tussen wat bij jouw kindje past en ze kunnen er een behoorlijke tijd mee doen als je ze al rond hun tweede aanschaft. Voor ons is de Zoochini badcape een Go!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.