Verjaardag & Traktaties

5x leuke en simpele Fortnite traktatie

simpele Fortnite traktatie
Linda - Go or No Go

Fortnite is hot! Het was daarom voor mij ook geen verrassing toen de jongens zeiden dat de graag een Fortnite traktatie willen gaan uitdelen op school met hun verjaardag. Ze zijn nu eenmaal dol op deze game. Mijn eerste reactie? Ja daag! We gaan geen wapen-traktatie maken! Maar met een beetje Pinterest inspiratie bleek het ineens erg leuk om Fortnite traktaties te maken!

Die inspiratie deel ik graag met jullie, zodat jullie het na kunnen maken of natuurlijk om er je eigen wending aan te kunnen geven. Niets zo leuk om dat dan vervolgens weer te delen natuurlijk! Maak de traktaties af met een paar coole Fortnite versieringen en klaar ben je!

5x Fortnite traktatie

Boogie Bomb traktatie

Een leuke, grappige en simpele Fortnite traktatie is de Boogie Bomb traktatie. Koop skittles of chocolade M&M’s en plastic zakjes en je bent al bijna klaar. Maak met Gimp of Photoshop een leuk kaartje met Fortnite look-a-like letters en je klaar ben je! Je kunt natuurlijk ook even op Google zoeken naar een leuke afbeelding om te gebruiken voor je traktatie.

Medkit traktatie en meer!

Je kunt de traktaties ook leuk afwisselen door dezelfde soorten zakjes te maken, maar dan met allerlei Fortnite items.
Zoals op deze Pinterest afbeelding te zien is zijn er hier behalve Boogie Bombs ook Grenade’s, Medkits en V-Bucks gemaakt. Allemaal even simpel, misschien voor de creatievelingen onder ons wel een beetje te simpel ;-).

Fortnite cupcakes

Hoe tof is dit: Fortnite Cupcakes! Je kiest zelf welke items je op de cupcakes wil maken, dus als je kinderen al wat ouder zijn, zijn wellicht de wapens niet zo’n probleem om erop te maken. Is het voor op school, dan zou ik het vooral bij de andere items houden.

Gezonde Fortnite traktatie

Als je toch echt liever voor een gezonde Fortnite traktatie wil gaan, dan heb ik gelukkig ook een tof idee voor je. Met deze leuke voorraadkisten van Fortnite kun je alle kanten op! Je kunt er namelijk instoppen wat je wil: komkommer, tomaatjes, enzovoorts.

Shield potions traktatie

De bekende drankjes in Fortnite zijn ook geschikt als leuke traktatie. Enige wat je nodig hebt zijn blauwe snoepjes of als je gezond wil doen: blauwe besjes en daarnaast de flesjes. Je kunt zelf beslissen welke soort en maat, het label op het flesje zal duidelijk maken wat het moet voorstellen.

Wil je echt uitpakken, dan kun je deze leuke Fortnite Action Figures wellicht nog inzetten als decoratie voor de traktatie.

Tot zover de inspiratie die wij hebben opgedaan op Pinterest. Toch meer van Minecraft? Dan hebben we ook een superleuke en simpele Minecraft traktatie voor je!
Zodra we onze Fortnite traktatie gekozen hebben en gemaakt hebben, laat ik het jullie weten.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.