1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar

{ Review } | VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip

VTech Vrolijke Vriendjes piratenschip!
Linda D

Wat zijn wij dol op VTech! Maar echt hoor, de kwaliteit, de uitstraling, de liedjes en functies.. WAUW! Zo deel ik ook heel graag mijn enthousiasme met jullie over het VTech Vrolijke Vriendjes piratenschip!

Die wil ik graag!

We zagen hem laatst al voorbij komen in het reclameblok op televisie. Een piratenschip dat je kunt openen en wat bol staat van allerlei liedjes, karakters en speelmogelijkheden. Siem sprak zijn welbekende quote “Oh mama, die wil ik graag hebben” en stiekem dacht ik; Snap ik jongen!

Goed nieuws!

Want, nu hebben wij hem in huis! Een piratenschip van zeker wel 50 cm lang. Indrukwekkend hoor. Op de dag dat we het pakket kregen geleverd was ik aan het werk en heeft manlief hem even opgeborgen. In de avond heb ik het pakket geopend en ben ik het “rustig” gaan uitpakken. Dat bleek een goede zet! Er moesten namelijk best wat leuke stickers worden geplakt op aangegeven plekken. Als ik dat had moeten doen met Siem in mijn buurt dan hadden deze vast iets minder recht gezeten.

Het VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip

Na alle knopjes zelf te hebben uitgeprobeerd, heb ik het VTech piratenschip op een verdekte plek opgesteld en had ik de eer om Siem hier de volgende dag mee te verrassen. En wat ik al dacht, hij was door het dolle heen.
Er worden vier losse Vrolijke Vriendjes bij het schip geleverd. Kay Kapitein, Milan de matroos, een aapje en een inktvis op wieltjes. En niet te vergeten een heuse kanonskogel en een schatkist!
Je kunt de inktvis dus laten rijden op de wieltjes, waarna hij zijn tentakels in het rond draait. Een heel grappig gezicht! De kapitein, de matroos en het aapje kun je op verschillende plaatsen op het schip klikken. Er is 1 bijzonder punt, “het magic point”! Wanneer je een van deze drie karakters daarop plaatst dan kun je eindeloos op avontuur.

Vrolijke liedjes en meer

Wat Siem erg leuk vindt, zijn de knoppen aan de zijkant van het schip. Drie knoppen die oplichten en waarmee je de meest vrolijke liedjes, verhaaltjes en opdrachten mee kunt starten. Op die manier wordt je helemaal meegenomen in het verhaal. Wederom heel tof gedaan van VTech.
Sinds een tijdje is Siem (3 jaar) zijn fantasie aardig op hol geslagen en kan hij ook helemaal opgaan in poppenhuizen of iets wat daarop lijkt. Het feit dat je het schip dus kunt openen is geweldig! Zo kun je de karakters door het hele schip laten wandelen, op de wipwap zetten of de kanonskogel een spannende weg af laten leggen. Om diezelfde kogel vervolgens aan de voorzijde te lanceren!

Go or No Go

Wat wil een kind, en een mama, nog meer!? Siem blijft een jongen van drie jaar jong, dus ook dit speelgoed heeft alweer best wat te verduren gehad. Je kunt er namelijk ook mee rond rijden door de wieltjes aan de onderzijde. Dit gaat niet altijd even tactvol, maar het piratenschip heeft ook deze test glansrijk doorstaan. Een GO!? Niet heel verrassend natuurlijk: JA!!

Feitjes

Leeftijd: 1 – 5 jaar
Prijs: gemiddeld € 34,95 en te koop bij bol.com

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.