Inspiratie

Steun de lokale winkelier door online te shoppen

Lokale winkelier

Waarschijnlijk herkennen we het allemaal wel: online shoppen is super populair. Het is gemakkelijk, snel en laagdrempelig. Maar tegelijkertijd zijn er mensen die er veel last van hebben, namelijk de lokale winkelier. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem, namelijk Ons Magazijn: de webshop van je lokale winkelier.

Winkelstraat

Ik woon in een dorp met een super leuke winkelstraat. We hebben speelgoedwinkels, boekenwinkels, drogisterijen, een juwelier, sportzaken en noem maar op. Eigenlijk is alles er, maar toch betrap ik mezelf er vaak op dat ik online koop. Voor onze lokale winkeliers echt niet fijn, want zij lopen gewoon veel inkomsten mis door mensen die online winkelen. Maar wat nu dus zo tof is, is dat er een oplossing voor is! Dus online shoppen en tóch de winkelier steunen!

Maar hoe dan!?

Ik vertelde mijn man over de oplossing en die keek me aan en was even stil. “Ok, dat is echt briljant”, was zijn reactie. En dat is het ook echt! Ik heb het over Ons Magazijn. Lokale winkeliers kunnen zich namelijk aansluiten bij Ons Magazijn. Hun artikelen komen dan in de webshop van Ons Magazijn te staan. Koop jij als klant een artikel, dan krijgt de lokale winkelier hier ook een gedeelte van. Ons Magazijn levert altijd de artikelen gratis aan de winkel en dus kan jij als shopper je bestelling daar ophalen. Ga je toch voor het gemak van thuisbezorging, dan is dat gratis bij bestellingen boven de 35 euro. Je bestelling krijg je dan thuis, maar de lokale winkelier krijgt ook dan gewoon een gedeelte van het bedrag. Zo shop je dus online én steun je je lokale winkeliers.
Op de website van Ons Magazijn kun je gemakkelijk zien welke winkels in jouw buurt zich aangesloten hebben bij Ons Magazijn. En wat ook extra mooi meegenomen is, is dat mensen vanuit het hele land dus kunnen bestellen bij lokale winkeliers, waardoor iemand uit Groningen zomaar een lokale winkelier uit Maastricht kan steunen.

45.000 artikelen

Met ruim 45.000 artikelen online is Ons Magazijn een mooie en grote webshop. En het mooie is dat ze ook zullen blijven groeien, aangezien er steeds meer lokale winkeliers zich aansluiten.
Je kunt er terecht voor boeken, elektronica, speelgoed, feestartikelen, kantoorartikelen en nog veel meer. Via de zoekfunctie vind je gemakkelijk het artikel waar je naar op zoek bent.

Ik vind Ons Magazijn echt een super initiatief en ik denk dat de lokale winkeliers er enorm blij mee zijn.
Wat vind jij: een goed initiatief?


Shopfoto via Shutterstock – door HTeam

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.