10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews Winnen

{ Review } | Nerf Laser Ops Pro Alphapoint 2 pack

Nerf Laser Ops Pro alphapoint

Ik ga gewoon meteen met de deur in huis vallen: dit zijn de gaafste Nerf guns tot nu toe!! En niet alleen het gaafste, ook nog eens het meest praktisch. Klaar met pijltjes zoeken, oprapen en natuurlijk bijkopen omdat ze kwijt raken of stuk gaan. Want bij de nieuwste Nerf guns heb je ze niet meer nodig! Ik heb het over de Nerf Laser Ops Pro! 

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint 2 pack

Wij ontvingen de Nerf Laser Pro Alphapoint 2 pack. Een hele mondvol, maar het komt neer op twee laserguns. Perfecte set dus als je twee kinderen hebt die samen kunnen spelen of natuurlijk als je kind met een vriendje kan spelen. Deze 2 pack bestaat uit twee laserguns waarmee je met elkaar kunt spelen in een team en tegen elkaar kunt spelen. Er zit ook een single mode op, maar als je de 2 pack koopt, is dat een probleem. Daar kom ik later op terug.
Wat wij heel erg gaaf vinden, is dat je niet alleen met twee personen kunt spelen maar met meerdere personen. Namelijk met, hou je vast, 64 personen! Zo kun je dus hele teams maken en tegen elkaar strijden. Hoe vet!!

Lasergamen met de Nerf Laser Ops Pro

De Nerf Laser Ops Pro zijn dus dé manier om het lasergamen in huis (of je tuin) te halen. Eindelijk niet meer naar dure lasergame-hallen, maar gewoon in je achtertuin, in de speeltuin, in huis of waar dan ook. Als je met elkaar wil lasergamen, heb je in ieder geval één smartphone nodig. Je zet de juiste modus is: inside of outside en vervolgens kun je beginnen.
Het leukste vinden wij om ieder een eigen smartphone te koppelen aan je lasergun. Hier kun je namelijk statistieken op zien en speciale power-ups mee gebruiken. Hoe goed speel je, hoeveel kogels heb je nog en hoeveel levens heb je nog over.
Je schiet op elkaar door middel van enkelvoudige infrarood-burst. Je schiet door de trekker over te halen en vervolgens hoor je geluiden en zie je lichten. Door de geluiden is het nog echter en zitten de kinderen helemaal in het spel. Een voordeel aan het schieten naar elkaar met de laserguns is trouwens ook dat je mikt op de laserguns, en niet op elkaar. Op de laserguns zit namelijk het punt waar je op moet mikken. Dat is toch anders dan op iemands hoofd richten, zeg maar.
Na 10 keer schieten is je munitie op en kun je re-loaden, door op de knop aan de onderkant te duwen. Ook dit wordt met een geluid aangegeven. Je hebt trouwens onbeperkt munitie, dat voortkomt teleurstelling bij de kids. Daarnaast is er een speciale aanval die je kunt af en toe kunt activeren door erop te tikken op je smartphone.

Eén of meerdere smartphones

Je smartphone kun je om je pols of arm doen, of eventueel aan de lasergun bevestigen. Wij hebben voor dit laatste gekozen, omdat dat voor mijn gevoel het stabielste zit voor de kinderen. Om je pols is wel weer leuker omdat je dan beter de statistieken in de gaten kunt houden. De band waarmee de telefoon vast zit is super, hij houdt iedere telefoon perfect vast en hij glijd er niet uit. Door het anti-slip materiaal hoef je dus niet bang te zijn dat je telefoon eruit vliegt tijdens het spelen.
Je kunt zoals eerder benoemd ook gewoon spelen met meerdere spelers en één smartphone. Je verbindt dan alle Nerf Laser Ops Pro’s met de smartphone. Iedere Nerf Laser Ops Pro heeft een eigen naam en zo zie je dus dat jouw lasergun met de telefoon verbonden is.
Er wordt een tijd ingesteld en vervolgens kunnen jullie gaan beginnen. Aan het einde van het spel zien wie de winnaar is geworden.

Power-Ups verdienen

Je kunt in het spel ook speciale power-ups gebruiken en verdienen. Je kunt speciale punten verdienen door in single mode of multiplayer mode te spelen. Met je verdiende punten kun je je power-ups verbeteren en sterker maken. Aan het begin van ieder spel kies je zelf welke power-up je wil inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld sterkere schoten inzetten of een speciale modus waarmee je kunt healen als je af bent.

Single Mode

Er zit ook een single mode op de Nerf Laser Ops Pro. Je kunt je telefoon met een speciale houder bevestigen op je lasergun. In de single modus ga je drones uit de lucht schieten. Dit kun je gewoon in een standaard game-scherm doen, of…en dat is natuurlijk veel vetter, in AR mode. Zo komen de drones ineens in je huis of achtertuin! Erg gaaf. Alleen….er is een maar. Want als je kiest voor de 2 pack met twee Nerf Laser Ops Pro’s, krijg je er deze speciale houders dus niet bij. Erg jammer, want Daan en Jesse zouden hier zeker ook veel gebruik van maken. De Laser Ops Pro kun je ook gewoon alleen kopen (dus niet de 2 pack) en daar zit deze speciale houder wel bij. Op zich nog niet zo erg als je de houder los zou kunnen kopen…maar dat kan dus ook niet. Hopelijk wordt dit later wel nog mogelijk.

Laser Ops Pro Deltaburst

Naast de Laser Ops Pro Alphapoint is er ook nog een Laser Ops Pro Deltaburst. Dit is de duurdere variant. Met deze lasergun kun je drie kogels in één burst afschieten. Zo schiet je dus sneller en heb je meer kans om te raken. Daarnaast heeft dit model een LCD-scherm waarop wordt bijgehouden hoe je presteert. Erg gaaf ook dus! We hebben deze bij Hasbro een keer mogen testen: mooi ding ook!

GPS

Volgens andere berichten op internet zou je ook via GPS op de smartphones moeten kunnen zien waar je tegenstander is. Tot nu toe is dat bij ons nog niet gelukt, ik kan nergens een schermpje in de app vinden waar ik gps op zou moeten kunnen zien. Een erg gave functie natuurlijk, als je bijvoorbeeld in een wijk gaat spelen met een aantal vrienden. Op deze manier kun je elkaar echt gaan opzoeken! Maar misschien dat dat pas werkt als we de outside-modus aanzetten en dan dus buiten gaan spelen. Helaas is het daar al een paar dagen te slecht weer voor, maar zodra we het getest hebben, laten we het hier weten!

Go or No Go

Ik vind het te gek dat je met de Nerf Laser Ops Pro met veel vrienden samen kunt spelen en tegen elkaar kunt battlen. Het stimuleert kinderen ook echt om naar buiten te gaan en het is laagdrempelig omdat je met één smartphone met z’n allen kunt spelen. Is je kind dus nog te jong voor een eigen smartphone, kan er één volwassene mee naar buiten en op zijn of haar telefoon alle laserguns laten koppelen.
Dat maakt dat de Nerf Laser Ops Pro geschikt is voor jonge kinderen maar ook tieners.
Het feit dat je niet meer achter je pijlen aan hoeft te gaan is super en het gaat ook zeker niet vervelen. Onze jongens zijn er al uren zoet mee geweest!
Ook de single player modus vind ik echt een gave toevoeging, nu alleen nog even regelen dat je de speciale houder los kunt kopen of beter nog, gewoon erbij krijgt bij de Nerf Laser Ops Pro 2 pack.
De Nerf Laser Ops Pro Alphapoint krijgt zeker weten een GO!

Feitjes

 • Leeftijd: vanaf 8 jaar
 • Aantal spelers: 1 tot 64 spelers
 • Aantal batterijen: 4 per lasergun. LET OP: met goedkopere batterijen werkt de Nerf Laser Ops Pro écht minder goed of helemaal niet. Wij hebben Panasonic batterijen geprobeerd en hiermee werkte de Nerf Laser Ops Pro niet. Vervolgens hebben we Duracell batterijen geprobeerd en daarmee werken de laserguns perfect. Overigens raad ik wel oplaadbare batterijen aan, aangezien gewone batterijen redelijk snel vervangen moeten worden)
 • Prijs:
  De Nerf Laser Ops Pro Alphapoint 2 pack kost gemiddeld € 30,-
  Een losse Nerf Laser Ops Pro Alphapoint kost gemiddeld € 25,-
  De Nerf Laser Ops Deltaburst kost gemiddeld € 32,-

Voor voorwaarden en privacy-informatie verwijs ik je naar de disclaimer / Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 59 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 8-jarige jongen - Go or No Go
  8 maart 2020 at 18:57

  […] Nerf laserguns zijn speciale Nerf guns. Deze keer dus geen pijltjes schieten, maar laseren! We hebben meerdere Nerf guns in huis en die met de pijltjes blijven vaak toch liggen. Maar de laserguns komen het hele jaar door wel weer eens uit de kast, vooral als ze met vriendjes van school zijn en dan dus ermee gaan spelen. We hebben 2 guns, maar als je er nog meer hebt, kun je met z’n allen spelen. De laserguns zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Wel belangrijk om te weten dat je bij het gebruik van een lasergun ook een smartphone nodig hebt om de app te koppelen aan de gun. Daar kun je namelijk op zien hoe vaak je geraakt bent, of je je special kunt gebruiken en nog veel meer. De smartphone zit in een super stevige en veilige rubberen houder, om de pols of bovenarm van je kind. Tot op heden zijn onze smartphones (in verschillende maten) er in ieder geval nog nooit uitgevallen. Meer info over de Nerf Laser Ops Pro lees je in onze review. […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 6-jarige jongen - Go or No Go
  21 februari 2020 at 06:31

  […] met van die foamachtige pijltjes. Je hebt veel verschillende soort en maten. Maar nu zag ik ook de laservariant voorbij komen. De blaster vuurt een enkelvoudige infrarood-burst af met elke trigger en registreren […]

 • Reply
  { Review } | NERF Microshots + leuke challenges - Go or No Go
  14 februari 2020 at 17:00

  […] NERF heeft dit voorjaar een paar super handige en coole miniblasters uitgebracht, namelijk de Microshots. Compact met een stoer design en het belangrijkste: ze schieten als een malle! […]

 • Reply
  Lida
  17 december 2018 at 13:19

  Heel erg graag willen wij meedoen aan deze super vette prijs. Dit is echt de nieuwste van de nieuwste mooie Nerf. Hier kunnen we uren mee spelen, dat zou geweldig zijn.

 • Reply
  Anneliese de Waal
  16 december 2018 at 16:46

  Ik doe erg graag mee voor mijn zoon, zou hij helemaal geweldig vinden.
  Waag graag een kans voor hem !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Reply
  Claudia Diependaal
  16 december 2018 at 16:22

  Deze is echt GE-WEL-DIG gaaf. Jk doe dan ook met heel erg veel plezier mee!

 • Reply
  Clau-dya
  16 december 2018 at 14:25

  Nerf gaat zichtbar ook met zijn tijd mee, super vet spel om zo te kunnen spelen en ga ik mijn boys wel echt mee verrassen!

 • Reply
  Michael Bouwman
  14 december 2018 at 19:44

  Onwijs leuk voor mijn neefje! Zou super zijn hem te kunnen verrassen met de kerstdagen

 • Reply
  Joke Somers
  14 december 2018 at 16:40

  Ik hoop dat ik nog veilig ben in huis, mocht ik winnen. 😀 Maar ik vind het heel leuk voor de kids dus doe graag mee.

 • Reply
  maris seggelen
  13 december 2018 at 21:21

  dit gaan mijn kinderen erg leuk vinden! Count me in 🙂

 • Reply
  Els Timmers
  13 december 2018 at 16:01

  Dit gaat mijn zoontje helemaal te gek vinden dus ik doe graag mee!

 • Reply
  lottie
  13 december 2018 at 15:31

  Wat een supergaaf speelgoed, ik doe graag mee!

 • Reply
  Andy E
  12 december 2018 at 22:43

  Dit lijkt me erg leuk voor mijn zoon. Kunnen we binnenkort al lasergamend ons nieuwe huis verkennen en nieuwe verstopplekjes zoeken samen.

 • Reply
  lela
  12 december 2018 at 21:19

  jaaaa. ik doe graag mee! volg je ook op instagram onder run.reload.repeat

 • Reply
  Jan
  12 december 2018 at 20:48

  Ik waag graag een kansje voor ons zoontje

 • Reply
  Marian B
  12 december 2018 at 20:33

  Ik denk dat bijna elke jongen dit super zal vinden. De mijne zeker wel! Daarom doe ik graag mee met deze mooie winactie.

 • Reply
  Marloes
  12 december 2018 at 16:30

  Erg leuk! Dat gaan ze helemaal te gek vinden!

 • Reply
  Marjoke Schipper
  12 december 2018 at 14:39

  Ohh, wat zullen onze jongens van 11 en 8 hier blij mee zijn! Ze hebben wel een gewone nurf maar dit spant de kroon!!

 • Reply
  Claudia de Kok
  12 december 2018 at 12:09

  Wat een cool spel en ga ik mijn kids heel blij meemaken!

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  12 december 2018 at 11:49

  Ik riep al toen ze baby waren…een pistool komt er niet in,
  hoe tegenstrijdig nu ook…ik hoop dat ik ‘m win.
  Want het “hoort” toch een beetje bij het ‘jongens zijn’
  die vinden ruige dingen nou eenmaal fijn.
  Deze Nerf ziet er ook veel mooier uit dan ik had verwacht,
  zo kunnen onze boys dus goed op jacht.
  Ik zie mezelf al door de kamer rennen,
  omdat de jongens mij aldoor gaan jennen 😉
  Het kan geen kwaad… een beetje actie,
  vandaar nu toch van mij een erg positieve reactie !
  De boys zouden er enorm van genieten,
  dus vandaar dat ik deze actie niet laat “schieten” !

  • Reply
   Linda - Go or No Go
   12 december 2018 at 11:52

   Haha herkenbaar, dat riep ik vroeger ook 😂

 • Reply
  Corinne
  11 december 2018 at 19:10

  Zo leuk voor mijn zoon van 9 jaar

 • Reply
  Maaike W
  11 december 2018 at 18:06

  Ik doe graag mee voor mijn Nerf-gekke zoon

 • Reply
  Gé Geurtsen
  11 december 2018 at 14:28

  Te gek voor mijn zoon, kan ie weer lekker knallen!

 • Reply
  Oma Will
  11 december 2018 at 14:25

  Hier maak ik mijn kleinzoon heel erg blij mee.
  Hij gaat glunderen als hij deze laser gun ziet.
  Ik volg je trouw op Bloglovin en waag graag een kansje voor zo’n mooi cadeau voor onder de Kerstboom of voor zijn verjaardag.

 • Reply
  Sylvana van der Pijl
  11 december 2018 at 13:19

  Leuke verassing voor onsneefje we loten graag mee

 • Reply
  kempenaers anita
  11 december 2018 at 13:11

  wat gaaf, doe graag mee voor mijn kleinzoontjes zullen superblij zijn

 • Reply
  Marianne van den Hoek
  11 december 2018 at 12:23

  Super tof, ik zie de mannen hier al door het huis rennen 😀

 • Reply
  Sharon de Ridder
  11 december 2018 at 11:25

  Dit lijkt me geweldig! Ik denk niet dat mijn kinderen aan spelen toekomen, wanneer mijn man en ik deze guns in handen hebben!

 • Reply
  melissa
  11 december 2018 at 10:08

  Wat een superleuk en stoer cadeau zeg. heerlijk ook om hiermee toch even buiten te gaan spelen. toch nog een cadeautje onder de boom mocht ik winnen.

 • Reply
  Nelly
  11 december 2018 at 08:30

  Dit is een mooie winactie. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Natasja
  11 december 2018 at 06:56

  Wowwww supertof voor onze 3 kinderen en vriendjes. Mijn zoontje heeft met zijn verjaardagsfeestje lasergamen gedaan. Dat was zo cool om te doen. Dit zou helemaal iets voor de kinderen zijn .
  Ik volg je op instagram..

 • Reply
  Paula Prins-Wijnalda
  11 december 2018 at 00:31

  Heel gaaf, dit nieuwe speelgoed van Nerf! Ik doe heel graag mee voor mijn 10-jarige shooting star! 🙂
  Ik volg je zowel op Facebook (Paula Prins-Wijnalda) als op Instagram (@paulaprinswijnalda) 😉

 • Reply
  emmy
  10 december 2018 at 20:42

  Waauw wat cool, dit maakt het nog extra spannend zo :O amai ik wist niet dat die spullen al zo geavanceerd waren :O ik doe graag mee!

 • Reply
  Saskia van Berkel
  10 december 2018 at 20:10

  WoW!! Die is gaaf zeg!! Als ik die voor mij zoon win ben ik natuurlijk wel helemaal de bom (dat ben ik nu ook al uiteraard 😂). Een vriendje uit de buurt heeft er eentje. Kunnen ze samen battelen en misschien mag ik dan ook wel een keer meedoen! 🤞🏻

 • Reply
  tamara roos
  10 december 2018 at 19:15

  supergave actie zeg. Mijn zonen zijn dol op Nerf en spelen geregeld ook met vriendjes of kinderen uit de buurt buiten hele fantasiespellen. Deze staan dan ook op verlanglijstje voor kerst van mijn jongste zoon.
  Deze set is echt geweldig zeg. Klein en handig, dus ook ideaal om in huis te gebruiken. En natuurlijk helemaal van deze tijd. Ze weten hoe ze met een smartphone om moeten gaan, dus dat zouden ze zeker weten te gek vinden.

 • Reply
  Shanna
  10 december 2018 at 19:12

  Dit zou super zijn! Onze oudste zoon is helemaal gek v die spelletjes.. wij willen graag es met hem meespelen om gw ng eens iets leuks te doen met onze oudste.
  Dus toffe win, we are in 🙂
  🤞🏻

 • Reply
  cindy pater
  10 december 2018 at 18:36

  Fantastisch zeg! Dit is een leuk stukje speelgoed en daarom doe ik graag mee voor wat spannende en actieve middagen

 • Reply
  Diny Frijters
  10 december 2018 at 18:36

  Hele leuke actie en ik doe graag mee!

 • Reply
  Marian zw
  10 december 2018 at 18:01

  Oh dat zou echt een te gek cadeau voor mijn zoon zijn, ik loot heel graag mee. Volg je ook op insta. En nu duimen maar!

 • Reply
  Kelly Aarts
  10 december 2018 at 17:20

  Wauw! Mega gaaf! Ik denk dat ik niet alleen mijn kinderen hier blij mee maak, maar ook mijn man haha.
  Volg je ook op IG, maar dan met ons bedrijfsprofiel!

 • Reply
  Helena
  10 december 2018 at 16:56

  Ik waag mijn kans en doe mee

 • Reply
  Nele
  10 december 2018 at 15:29

  ik doe graag mee voor mijn zoontje

 • Reply
  Saskia
  10 december 2018 at 13:14

  Wauw deze is echt heel gaaf! Mijn zoontje zou deze ook super vinden. Ik maak dus heel graag kans.

 • Reply
  cb.dkl
  10 december 2018 at 13:11

  Leuk, doe graag mee. Zullen de jongens helemaal gaaf vinden. Volg op insta met cb.dkl

 • Reply
  Katrien van den Heuvel
  10 december 2018 at 12:38

  ‘Wow, vet cool!!!!’ wordt hier al door de kamer geroepen als ik mijn jongens vraag wat ze hiervan vinden. Na je verhaal te hebben voorgelezen is 1 ding zeker: hier zitten 2 jongetjes die er onwijs gelukkig mee zouden zijn!
  En mama is er blij mee dat de jongens hiermee heerlijk naar buiten kunnen en met een heleboel vriendjes (64??wow echt waar?!!!) Plezier zullen hebben. Want daar draait het toch om!

 • Reply
  Josien
  10 december 2018 at 12:28

  Wooow wat tof! En goed omschreven ook
  Hier zal ik mijn nerf fan heel blij mee maken, en mijzelf kop mij scheel in de pijltjes en zoek mij een rot naar die dingen😉😉

 • Reply
  Mark van Oorschot
  10 december 2018 at 12:15

  Super wij doen ook zeker mee met deze actie voor een kansje op deze Nerf (super de luxe) Laser Ops Pro.

  Het is een soort mooie voorbereiding op airsoft en dat met andere kinderen uit de buurt of de broers.

 • Reply
  Cindy
  10 december 2018 at 12:06

  Super gaaf! Ik maak heel graag kans voor mijn zoon Vince!! Die wil geen ander speelgoed meer dan een nerf😊😊

 • Reply
  Rian Boogaard
  10 december 2018 at 11:31

  Wauw echt te gek voor stoere jongens!! Laat ik er nou zo één hebben die helemaal gek is op alles van Nerf!! Maar deze spant de kroon wat een gaaf ding zeg en zoveel mogelijkheden, samen met z’n vriend dikke pret! Dat wordt hard duimen voor deze coole prijs!!!!

 • Reply
  Bertine
  10 december 2018 at 11:14

  O, deze willen ze hier zó graag hebben! Met twee knullen wordt er regelmatig met geweren gezwaaid en vliegen de schietgeluiden om je oren. Hier zouden ze onwijs blij mee zijn!

 • Reply
  Rianne Vos
  10 december 2018 at 11:13

  Ik zie dat ze al je ballen al uit je boom gelaserd hebben 🙂 Wat ziet dat er superleuk uit en niet dat geklooi dat er weer een pistool vastloopt op het pijltje uit China. Boys wil be boys en hoe leuk is dit ook, dat er geen knoerdhard geschoten pijl in iemands oog beland. Ik zou mijn 2 jongens hier heeeel blij mee maken en volgens mij mijzelf ook. Ik doe graag een ronde mee.

 • Reply
  Mieke Stam
  10 december 2018 at 11:04

  Oh wat gaaf zeg, dat gaan onze jongens helemaal geweldig vinden, die zijn ook al zo’n fan van de gewone nerf guns! ik waag graag een kansje voor ze.

  (ik volg je ook op insta)

 • Reply
  Selina
  10 december 2018 at 10:29

  Wat super gaaf zeg!! Deze is echt de tofste! Mijn dochtertje zal hier mega blij mee zijn!!!

 • Reply
  Ingrid Hopster
  10 december 2018 at 10:23

  Hij lijkt mijn zoon zo leuk om mee te spelen dus wij maken graag een kansje

 • Reply
  Albertine
  10 december 2018 at 10:13

  Zelf heb ik 4 dametjes, maar hun neef Luca is totaaaaal Nerf VERSLAAFD….
  Hij heeft er zelfs een paar opengeschroefd, goud gespoten en weer in elkaar gezet…hij was er hartstikke druk mee en het lukte hem ècht heel mooi moet ik zeggen, ‘t is een pietje precies, net als zijn vader.
  Van de zomer hebben onze dochters ook gebruik mogen maken van zijn wapenarsenaal toen we daar logeerden…gewèldig vonden ze dat!
  Maar als mama maakte ik me toch af en toe wel zorgen over de veiligheid van de oogjes haha…
  Dit is wel een perfect alternatief zeg….
  Als ik deze win voor hem, ben ik waarschijnlijk zijn favoriete tante 😂…. ik gun het hem enorm…

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  10 december 2018 at 10:10

  Echt super gaaf zullen ze dat vinden.
  Ik doe heel graag mee

 • Reply
  Viv Schobben
  10 december 2018 at 10:03

  Spot ik me toch gelijk deze klapper op FB! Senne wordt gek haha, dit is het VETSTE cadeau van het jaar dat weet ik 100% en daarom waag ik natuurlijk heel graag een kansje. Hij is de 23e jarig (wordt alweer 8…stop de tijd!). Je zal de gelukkige maar zijn!!

 • Reply
  Michelle
  10 december 2018 at 10:03

  Ik waag graag een kansje voor mijn neefje 🍀🤞🏽

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.