5 jaar 6 jaar 7 jaar Producten voor kids

{ Review } | Marvel Avengers skates

Met twee stoere mannen in huis vliegen de superhelden ons om de oren. Captain Amerika, de Hulk, Iron men en Thor.  Hoe cool is het dan dat je stoere Marvel Avengers skates met exact deze superhelden erop mag gaan uitproberen? Het zien van de skates is al een cadeautje op zich. De doos nodigt al uit om deze snel open te maken om te kijken wat erin zit.

De Marvel Avengers skates

Beide mannen hebben hier nog nooit geskatet. Het uitproberen van deze coole Avengers skates was iets waar we tijd voor moesten maken. Al dacht met name Senn wel, even de skates aan doen en ik skate erop weg. Na hem het even in huis te laten ervaren zag ook hij in dat mama of papa wel even zou moeten helpen in het begin.

Marvel Avengers skates

Flink oefenen

Ineens was daar een beetje een zonnige dinsdag. Dat we na school wel even op het skate baantje de skates konden gaan uitproberen. Wat is het lastig om je evenwicht te bewaren. Er moet dan ook nog flink geoefend worden om het skaten onder de knie te krijgen. Maar dat is absoluut geen straf met deze skates. Op dit moment zijn we met Senn hard aan het werk om zijn evenwicht beter te krijgen. Voor hem is dit dus een extra leuke manier om hiermee aan de slag te gaan.

Extra lang genieten

Kindervoeten groeien snel, hoe fijn is het dan dat de Avengers Skates verstelbaar zijn van maat 30 t/m 33. Het is een makkelijk systeem, geen ingewikkeld gedoe. Het werkt soepel. Bij ons heeft het nu als grote voordeel dat ze beide ermee kunnen skaten, Vinz met zijn maat 32 en Senn met zijn maat 30. Op deze manier kunnen kinderen ook extra lang genieten van deze coole skates.

Achterste wielen naast elkaar

De Marvel Avengers Skates zijn ook verkrijgbaar in maat 27/30. Het voordeel wat deze maat heeft is dat je de achterste wielen naast elkaar kan plaatsen. Zodat ze wat makkelijker het skaten kunnen oefenen. Het is jammer dat deze mogelijkheid er niet is bij skates is maat 30/33, want ook op deze leeftijd zou dat kinderen echt nog kunnen helpen.

Go or No Go

Wij zijn om, en de mannen kunnen niet wachten tot ze weer kunnen gaan skaten. We hopen in de vakantie dan ook nog een paar mooie skate-weer dagen te krijgen. Vinz en Senn vinden de Marvel Avengers skates fantastisch en vet cool! Tot die tijd fantaseren ze erover hoe goed ze worden en welke trucs ze allemaal op de skatebaan kunnen gaan doen. Zodat ook hun getransformeerd worden tot superhelden!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.