3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Gastblog Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Little Tikes Slammin’ racers

Slemmin racers

Met twee jongens van 4 en 7 in huis is een nieuw serie raceauto’s natuurlijk altijd interessant! Super tof dus dat wij namens Little Tikes deze twee onwijs gave sets mochten testen. Een extra grote verrassing omdat ik helemaal niet zulke grote pakketten verwachtte! Kijk snel mee wat mijn jongens vinden van de Slammin’ Racers Scrapyard Derby en de Stunt Jump.

Slammin’ Racers Stunt Jump

Deze set zit goed verpakt in een grote kartonnen doos met daarbovenop de bijbehorende auto mét geluid. Verder vind je in de doos twee hekjes, 5 pylonen en natuurlijk een schans om je eigen stuntparcours mee uit te zetten.

Slammin’ Racers Scrapyard Derby

Het grote broertje van de Stunt Jump. Deze ontzettend uitgebreide set is eigenlijk een super mooi begin van je eigen Slammin’ Racers collectie. In de enorme doos vind je naast weer een super gave auto ook nog 3 sprongvaten, een tunnel, vallende banden een bocht van 45 graden en een stijle schans. Alles dus om een geweldig gaaf parcours uit te zetten voor jouw stoere raceauto!

Coole stunts

Wat waren onze jongens blij toen ze het Slammin’ Racers pakket uit mochten pakken en deze onwijs gave stuntauto’s tevoorschijn kwamen! Ze zagen ze natuurlijk al voorbij komen bij de reclame en waren maar wat blij dat ze deze coole auto’s nu zelf uit konden proberen!

De Slammin’ Racers sets werden meteen samengevoegd, de auto’s verdeeld (toch handig om er meteen twee te hebben) en toen was het een kwestie van stunten maar! De baandelen passen niet aan elkaar en dat maakt het dus super eenvoudig om steeds weer een nieuw parcours neer te zetten. Gewoon even schuiven, de banden stapelen en klaar ben je weer! De auto’s zijn ontzettend snel, springen goed en gaan vrijwel moeiteloos door de bochten. Het eerste uur heb ik geen kind aan onze knullen gehad en alleen maar ‘wow, vet cool!’, ‘o kijk! Hij ging er zo overheen!’ en ‘echt een super vette stunt!’ gehoord. Toen het bedtijd was besloot jongste dat hij morgen de héle dag met de racebaan ging spelen dus volgens mij kunnen we stellen dat de Slammin’ Racers hier heel goed in de smaak vallen.

Eenvoudig in gebruik

Wat ook fijn is aan de Slammin’ Racers serie is dat de onderdelen vrij groot zijn, waardoor ook jonge kinderen er al mee kunnen spelen, en dat alles lekker degelijk en stevig is. Het kan absoluut allemaal tegen een stootje dus ook een jongensgezin als het onze moet er volgens mij tijden mee vooruit kunnen. Verder zijn de auto’s heel makkelijk te bedienen. Eén druk op de knop en je auto vliegt maar liefst 5 meter weg! (zorgen voor genoeg ruimte dus als je kleine coureur aan de slag gaat.)

De serie bestaat tot nu toe uit de Scrapyad Derby, de Stunt Jump en nog een los Off Road SUV voertuig die je allemaal perfect kunt combineren. Leuk dus om met een verjaardag aan meerdere mensen een deel te vragen en zo de hele set te verzamelen.

De Slammin’ Racers zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar en als ik naar onze oudste kijk geloof ik zeker dat jongens er tot die leeftijd graag mee spelen.

Go or No Go

Volgens mij is het duidelijk: de Little Tikes Slammin’ Racers zijn wat ons betreft een hele dikke Go! Wij hadden twee hele blije verraste jongens die meteen aan de slag gingen en geen genoeg kunnen krijgen van hun nieuwste aanwinst. Of papa en mama ook geen genoeg krijgen van al dat racegeweld en -geluid is een tweede, maar de Slammin’ Racers zijn zeker goedgekeurd en gaan de komende jaren vast nog zorgen voor heel veel speelplezier.

Feitjes

Leeftijd: 3 – 10 jaar
Prijs: De Scrapyard Derby kost circa € 40,- en de Stunt Jump kost circa € 32,-.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.