3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Little Tikes RC Dozer Racer

Xenia

Little Tikes staat erom bekend dat ze producten maken die actief en fantasievol spelen voor kinderen stimuleert. Ze helpen kinderen actief bezig te zijn en het voldoet ook aan de strenge veiligheidsnormen. Nu heeft Little Tikes sinds kort weer iets nieuws op de markt gebracht, namelijk de RC Dozer Racer. Een op afstand bestuurbare auto speciaal ontworpen voor kleuters. Zou deze auto bij mijn jongens in de smaak vallen?

De RC Dozer Racer: de op afstand bestuurbare auto voor peuters en kleuters

Een op afstand bestuurbare auto voor kinderen vanaf 3 jaar, dat is voor de peuters en kleuters goed nieuws! Wat deze auto zo bijzonder maakt is dat hij met één druk op de knop kan veranderen van raceauto naar bulldozer en andersom. De auto ziet er aantrekkelijk en degelijk uit en dat is hij dan ook. De afstandsbediening is gemakkelijk in gebruik, ook voor de kleinste kinderen. De auto kan vooruit als er twee knoppen tegelijk worden ingedrukt. Wil je achteruit rijden, dan druk je op de transformeer-knop. Zo rijd je achteruit verder, maar dan als een andere auto.

Auto’s, auto’s, auto’s

Auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Als jongensmoeder kan ik hier niet omheen. De jongens hier spelen met van alles. Fynn van vijf speelt graag schooltje. Mayson van twee speelt op het moment graag doktertje en Thijmen van negen maakt de mooiste bouwwerken. Maar als je me vraagt wat het meest favoriete speelgoed is hier in huis, dan zijn het auto’s. Thijmen heeft er eigenlijk weinig tot niet naar omgekeken maar de andere twee des te meer. Grote auto’s, kleine auto’s, het maakt niet uit. Uren kunnen ze zich er mee vermaken. Buiten kijken ze de oogjes uit bij de hijskranen, de graafmachines en de bulldozers.

Te jong voor een op afstand bestuurbare auto

Ook de op afstand bestuurbare auto’s ontbreken niet in huis. Vooral in de zomer worden er buiten heel wat kilometers mee gereden. De kleinste van het stel wil ook graag mee doen, maar hij mag er van zijn broers niet aan zitten en er ook eigenlijk niet naar kijken. Eerlijk gezegd is hij voor die auto’s ook nog een beetje te klein. Mayson vindt het heel interessant allemaal en weet dat als hij aan de knopjes zit, er iets gaat bewegen. Maar verder komt hij niet met die op afstand bestuurbare auto’s van zijn broer.

De oplossing: de Little Tikes RC Dozer Racer

Toen we hoorden dat we de RC Dozer Racer mochten reviewen, wisten we meteen wie we er heel blij mee zouden maken. Deze was voor Mayson. Bij het uitpakken van de doos was iedereen natuurlijk nieuwsgierig wat er in zat. Bij het openen van de verpakking werden de oogjes van zowel Mayson als die van Fynn heel groot. Hij moest natuurlijk gelijk uitgepakt worden en papa moest op zoek naar maar liefst zes batterijen (best veel) voor zowel de afstandbediening als de auto. Er zit een gebruiksaanwijzing bij, maar die hadden we niet nodig. De auto is gemakkelijk te bedienen door de weinige knopjes op de afstandbediening. Mayson van twee bestuurde de auto alsof hij nooit anders had gedaan! Bij de ontdekking dat de raceauto ook een bulldozer kon worden begon hij helemaal te stralen.

Go or No Go

De auto wordt dagelijks gebruikt door alle jongens in huis. Fynn vindt het de mooiste auto in huis en Thijmen is vooral nieuwsgierig hoe het allemaal in elkaar steekt en vindt het leuk om er mee te rijden. De RC Racer Dozer is door alle 3 de jongens uitgebreid gekeurd en krijgt van ons een dikke GO. Deze transformeerbare auto is leuk voor klein en (iets) groter. Gemakkelijk te bedienen, degelijk spul en het zorgt voor uren speelplezier!

Feitjes

Leeftijd: 3 – 7 jaar
Aantal batterijen: 6 (in totaal voor de auto en afstandbediening)
Adviesprijs: de RC Racer Dozer is onder andere te koop bij bol.com en kost gemiddeld € 39,95

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.