5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar

{ Review } | Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Zelf geurstiften maken met de Crayola Mini Neon Scented Marker Maker
Cassandra
Laatste berichten van Cassandra (alles zien)

Kleuren met lekker geurende stiften is ontzettend leuk. Maar wat is nog leuker? Zelf geurende stiften maken. En dat kan tegenwoordig met de Crayola Mini Neon Scented Marker Maker set. Nog leuker is dat je de stiften aan je tas of etui kunt klikken en dus overal mee naar toe kunt nemen!

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

In de doos krijg je alle benodigdheden om daarmee zelf geurende stiften te maken. In alle kleuren van de regenboog en in drie heerlijke geuren. Als extraatje kun je de zelfgemaakte stiften na afloop labelen met de bijgeleverde stickers, die je uiteraard ook weer kunt versieren. Als laatste extraatje klik je de stiften na afloop zo vast aan je schooltas, je etui of hang je hem bijvoorbeeld om je nek.

Inhoud:

  • 36 viltstiften
  • 36 viltstift dopjes
  • 3 flesjes inkt van 15 ml.
  • 1 sheet met sticker labels
  • Pipet
  • Een houder met maatbeker

Voorbereiding

Het maken van de stiften wordt je heel duidelijk uitgelegd. Vooraf adviseer ik je om wel een tafelzeil te gebruiken en een kliederschort. Ik heb het inkt namelijk niet uit de kleding kunnen krijgen met wassen. Zou overigens wel moeten kunnen volgens de handleiding, door het meerdere keren warm te wassen.

3 basis kleuren met een lekker geurtje

De 3 basiskleuren zitten elk in een flesje van 15 ml waarmee in totaal 36 geurende viltstiften kunt maken. Elke kleur vertegenwoordigt een andere geur:

• blauw: frambozengeur
• geel: de geur van citroentaart
• roze: de geur van fruitpunch

Creatief met wetenschap bezig

Voordeel van de Crayola Mini Neon Scented Marker Maker vinden wij dat het kinderen creatief laat ontdekken en het een stukje wetenschap met zich mee brengt. De inkt loopt immers omhoog in de stift en dit vond Leia bijvoorbeeld heel erg bijzonder. We kregen een vragenvuur over ons heen met hoe dat wel niet kan. Met een man in huis die dol is op wetenschap en natuurkunde, kun je je voorstellen dat dit hét vader-dochter moment was. Ik heb me er dus ook vrij weinig mee bemoeit haha.

Kracht nodig

Enige min-punt die we hebben kunnen verzinnen aan de Crayola Mini Neon Scented Marker Maker is dat het kliksysteem waarmee je de stiften vast zet, behoorlijk veel kracht vergt. We kunnen ons niet voorstellen dat een kind van 5 jaar oud dit zelf kan doen, dus het is verstandig om een ouder erbij te hebben wanneer je met de Crayola Mini Neon Scented Marker Maker op ontdekkingstocht gaat.

zelf geurstiften maken

Go or No Go

Hier in huis was de Crayola Mini Neon Scented Marker Maker een daverend succes. Leia vindt het prachtig om te kliederen en zelf de kleuren bij elkaar te verzinnen. Vol overgave en trots neemt ze haar stiften ook mee aan haar tas naar school. Het leert kinderen spelenderwijs met kleuren, cijfers, en eigen verbeelding omgaan.

Absoluut een goed cadeau voor kerst, sint, of gewoon een verjaardag, met een fijn prijskaartje. Daarnaast is het wellicht wel een leuke vorm van traktatie. Aangezien je 36 stiften kunt maken en er vaak een stuk of 30 kids in de klas zitten!


Lees ook: Crayola geurstickers maker en kleuren met gesmolten krijtjes.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.