Producten voor kids Sporten

Over jongens, voetballen en Ronaldo

ronaldo voetballen
Linda - Go or No Go

Daan en Jesse zitten inmiddels ruim een jaar op voetbal en ze vinden het gelukkig nog altijd super leuk. Mijn man en ik zijn echte volleyballers, dus we vonden het wel jammer toen bleek dat de jongens volleybal niet zo leuk vonden. Maar inmiddels vinden wij het helemaal prima zo en is mijn man zelfs trainer geworden van het voetbalteam!

Proeflessen

Daan en Jesse hebben bij een aantal sporten proeflessen gehad, om zo de beste sport te kunnen kiezen. Honkbal en tennis kwamen op een tweede en derde plek, maar beide kozen ze vol overtuiging voor voetbal. Een aantal vriendjes zaten ook onder voetbal en dat maakte het voor de jongens natuurlijk ook erg interessant. In het begin twijfelde ik nog even of ze de sport ook daadwerkelijk leuk vonden en niet alleen omdat er vriendjes bij zaten. Maar gelukkig bleek na een paar maanden dat ze ook het voetballen zelf erg leuk vonden. Inmiddels voetballen ze drie keer per week en als het weer het toelaat staan ze ook vaak buiten te voetballen.

Ronaldo!

Op televisie kijken ze geen voetbalwedstrijden tot nu toe, maar op de Playstation vinden ze FiFa wel erg leuk. Daar kennen ze natuurlijk ook een aantal grote spelers van, waaronder hun favoriet: Ronaldo. Een van de beste spelers in FiFa en dus zijn de jongens fan. Ronaldo is natuurlijk overgestapt naar Juventus en dus spelen ze ook in FiFa het liefst met dat team. Om ze te verrassen bestelde ik onlangs een Ronaldo kindertenue bij voetbalshirtskoning.nl. Hier hebben ze super veel voetbalshirts voor kinderen (en volwassenen) van de grootste clubs zoals Real Madrid, FC Barcelona en Liverpool. De shirts en tenues zijn van top kwaliteit en zijn prima betaalbaar. Je kunt trouwens ook je eigen naam op een shirt laten bedrukken.

Voetballers

Inmiddels zijn Daan en Jesse toch wel echte voetballers en leren ze iedere training weer bij. Het verschil tussen de wedstrijden van een half jaar geleden en van nu is gigantisch. Ze spelen over, kijken in het veld goed rond wie vrij staat, ze geven mooie voorzetten, goede corners en natuurlijk scoren ze regelmatig. Het is super leuk om te zien hoe ze allemaal groeien en steeds weer een beetje beter worden. En natuurlijk hoeveel plezier ze erin hebben, ook als ze verliezen. Ze gaan dan niet compleet verslagen naar de kleedkamer, maar je ziet dat ze genoten hebben van het voetballen. Mooi is dat!

Welke sport zit jouw kind op? 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.