Huis & Tuin Producten voor kids

Kinderbeddengoed voor iedere kinderslaapkamer

kinderbeddengoed
Linda - Go or No Go

Een kinderkamer is niet af zonder mooi kinderbeddengoed. En mooi beddengoed vind je niet zomaar, het kan soms even een zoektocht zijn naar het beddengoed dat perfect past bij de kinderkamer. Want het bed, en dus het beddengoed, is vaak een van de grootste eyecatchers in de slaapkamer. Des te belangrijker dus dat het beddengoed er super tof uit ziet! Graag laat ik je kennis maken met Nappiez! 

Nappiez

De naam zegt eigenlijk al genoeg: kinderbeddengoed waar je heerlijk onder kunt slapen. Behalve hoofdkussens en dekbedden heeft Nappiez ook een dekbedovertrekken lijn. Hierin zijn stoere en trendy patronen verwerkt. Mijn persoonlijke favoriet is het dekbedovertrek met diertjes. Met olifantjes, zebra’s, leeuwtjes en nijlpaarden in een super vrolijke en kinderlijke stijl. Vanwege de zwart-witte kleuren past hij op ongeveer iedere kinderslaapkamer. Helemaal perfect past hij in een kinderslaapkamer in dieren-thema natuurlijk!

Autootjes en meer

De andere kinderdekbedvertrekken zijn stuk voor stuk ook super vrolijk. Zo is er een voor de kids die dol zijn op auto’s, helikopters en graafmachines. Ook in rustige kleuren zodat het niet een te druk geheel wordt.
Heb je juist wel een rustige slaapkamer of houd je juist van lekker druk, dan kun je voor het kleurige piraten dekbedovertrek kiezen. Dit fullcolor dekbedovertrek in piratenthema zal je kindje laten stralen! Either way, het kinderbeddengoed van Nappiez is echt super tof!

Kwaliteit

Alle dekbedovertrekken bestaan uit 100% katoen. Dat zorgt ervoor dat het kinderbeddengoed goed ventileert. In de zomer houdt het je bed lekker koel en in de winter houdt het je kindje lekker warm. De dekbedovertrekken kunnen op 40 graden gewassen worden en ze mogen ook gewoon lekker in de droger. Voor mij wel een must, aangezien ik nu eenmaal dolgelukkig ben met mijn droger! 😉

PS: Ook deze leuke dekbedovertrekken voor kinderen wil ik graag met je delen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.