Huis & Tuin

De interieurtrend van 2019: zwart in je interieur

interieurtrend

Het wordt de interieurtrend van 2019: zwart verwerken in je interieur! Zwart in je interieur is gewaagd en het is gedurfd. Het geeft een mysterieuze touch aan je interieur en is het super hip! Maar soms kan het best lastig zijn om te bepalen hoe je zwart in je interieur verwerkt. Natuurlijk is een vaasje of een schilderij zo gepiept, maar ik denk vooral iets groter.

Zwarte deuren

Mijn persoonlijke favoriet is de zwarte binnendeur. Het contrast van zwart tegen de witte muren vind ik geweldig. Daarnaast zijn deuren altijd strakke rechte lijnen en dat maakt zwart tegen wit extra scherp. Als je zwarte deuren te spannend vindt, kun je ook kiezen voor zwarte kozijnen met witte deuren erin. Ook op deze manier behoud je de strakke lijnen en het mooie contrast.
Een tip: als je kiest voor zwarte deuren en witte muren, dan is het het mooiste als je de vloer een warmere uitstraling geeft. Dat kan bijvoorbeeld met een eiken vloer.

Zwarte muur

Je kunt er ook voor kiezen om een muur zwart te schilderen. Ik zou nooit alle muren zwart schilderen, maar één muur in bijvoorbeeld een hoek kan prachtig uitkomen. Het is dan wel belangrijk dat je het zwart terug laat komen in bijvoorbeeld de meubels, zodat de zwarte muur goed past bij de rest van het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte salontafel.

Zwart bankstel

De meest veilige manier van zwart in je interieur verwerken, is met de bank. Naast hip ook nog eens heel handig met kleine kinderen: je ziet er viezigheid niet snel op. Dat is natuurlijk met een lichte bank heel anders. Jarenlang heb ik een zwarte leren bank gehad, toen de jongens nog klein waren. Ideaal hoor! Maar als je op een gewaagde manier zwart in je interieur wil brengen, dan is dat niet met de bank. Dan zou ik echt gaan voor de zwarte binnendeuren, zoals de zwarte binnendeur van austria.

Heb jij zwart verwerkt in jouw interieur?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.