Vakantie in Europa

Gemakkelijk en snel de beste prijs voor jouw strandvakantie

beachcheck

Ben jij ook zo’n type dat heel internet afspeurt naar de beste vakantie-deal? Dan heb ik iets voor je: maak kennis met BeachCheck. 

Honderd sites verder..

Ik kijk op honderd sites van verschillende vakantieaanbieders en vanuit verschillende vliegvelden, om zo tot de beste prijs te komen. Dat kost me natuurlijk belachelijk veel tijd en dat doe ik meestal ‘s avonds op de bank, naast manlief. Ook niet heel gezellig dus, maar ja. Wie een goede prijs wil, moet er iets voor over hebben. Maar natuurlijk kan het veel simpeler dan dit. Jammer dat ik daar nu pas achter kom, maar gelukkig weet ik het nu ;-). Maak kennis met BeachCheck!

BeachCheck

BeachCheck zorgt ervoor dat je je vakantie snel en eenvoudig kunt boeken. Je kunt namelijk super handig vakanties vergelijken. Je geeft aan vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken en op welke dag. Maar ook hoe laat je zou willen vertrekken, of je extra bagage meeneemt en of je bijvoorbeeld een huurauto wilt. Binnen enkele secondes krijg je allerlei opties voor je droombestemming. Je kunt dit nog verder finetunen door bijvoorbeeld te selecteren op een minimale Zoover-score, op budget, op kinderfaciliteiten en nog veel meer. Hoe meer keuzes je maakt, hoe kleiner het aanbod wordt en dus hoe makkelijker om te kiezen. Je kunt de accommodaties sorteren op onder andere prijs en populariteit.

Jouw ideale vakantie

Zodra je een bestemming gekozen hebt, vergelijkt BeachCheck de verschillende A-merk aanbieders. Zo zie je dus in één handig overzicht welke het goedkoopste is. Er staat ook op de website wanneer de prijzen voor het laatst gecheckt zijn, dus zo kun je zien hoe recent dat nog was. Je vakantie kun je ook meteen via de website van BeachCheck boeken en zo weet je dus dat je de beste deals hebt. Ook de reviews op Trustpilot over BeachCheck zijn top.

Go or No Go

En zo zit ik nu dus geen uren meer op de laptop te zoeken naar de beste prijs en de beste aanbieder. Super fijn om zo snel en overzichtelijk de aanbieders te kunnen zien. Ook vind ik het fijn dat je tijdens het zoeken van een leuke bestelling kunt selecteren op onder andere kinderfaciliteiten en budget. Zo vind je nog sneller de best passende bestemmingen. BeachCheck is dus wat mij betreft een aanrader en een dikke GO!

Ben jij al bekend met BeachCheck? Zo niet, neem dan zeker een kijkje als je je komende zomervakantie nog moet boeken! 🙂

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.