Inspiratie

2019: hoe zit het met de goede voornemens?

lekker in je vel goede voornemens
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

2019 komt er weer bijna aan. Hoe zit het met jouw goede voornemens? Ga je voor een frisse start? De welbekende ‘1 januari’ start? 

Zelf ga ik niet voor een nieuwe start vanaf 1 januari. Ik ga lekker door zoals ik bezig ben. Waarom? Omdat ik goed bezig ben! haha 1 januari 2018 ging ik namelijk al voor een frisse start. Of ja, eigenlijk 2 januari, want 1 januari is nu eenmaal ook zo’n dag waarop je vaak nog van alles lekkers eet. En prima, want het nieuwe jaar mag gevierd worden.
Maar vanaf 2 januari begon ik met gezond eten. Geen muffins meer als lunch, geen belegde broodjes of elke dag een zak chips. Gewoon, gezond.

Koolhydraat-arm

Mijn man was in oktober 2017 al gestart met lijnen, maar wel via een dieet. Hij volgt ook koolhydraat-arm dieet wat voor hem erg goed werkt. Maar hij moest dan ook wel wat meer kilo’s kwijt als ik. Zelf koos ik er bewust voor om geen speciaal dieet te volgen, omdat gezond eten bij mij prima werkt. Dat weet ik, omdat ik een paar jaar geleden al eens 10 kilo afgevallen ben door gewoon gezond te eten. Echter hield ik het destijds niet vol en snoepte ik teveel na een poosje. Langzaam kwamen de kilo’s er weer bij en voor ik het wist was ik niet meer happy met mijn lichaam. Dus was het tijd voor verandering. En dus niet met Sonja Bakker of shakes. Dat wil overigens niet zeggen dat dat voor een ander niet kan werken, want een vriendin van me is al 15 kilo kwijt door de eiwitshakes van bodystore.nl.

Gezonder leven

Ik ging gezonder leven om af te vallen. Dat hield voor mij in: minimaal 2 liter water per dag, geen brood meer en het snoepen drastisch minderen. Het enige wat ik besloot niet te veranderen was mijn avondeten. Zo had ik iedere dag iets om naar uit te kijken. Daarnaast heb ik een hekel aan apart koken vanwege een dieet, iets wat mijn man dus wel moet doen.
Voor mij werkt deze manier van leven dus écht perfect. Het is supergoed vol te houden en nog belangrijker: het gaat onwijs goed!

68 kilo!

Ik kan namelijk nu, bijna 1 jaar later, zeggen dat ik op mijn streefgewicht ben! Ik voel me super, zit heerlijk in mijn vel en ben blij met hoe ik eruit zie. Met mijn 68 kilo (waaaa, zo tof om dit te kunnen zeggen!!) ben ik op mijn beste gewicht ever en is het gewoon top zo! Ik ben 1.74m lang en dus is dit mijn ideale gewicht.
En dus ga ik 1 januari 2019 gewoon lekker door zoals ik ga: door gezond te leven. Inmiddels is het gewoon een manier van leven geworden en hoef ik er geen moeite voor te doen om dit vol te houden. Ik kan prima af en toe snoepen, uit eten of toetjes eten zonder daarvan aan te komen. Perfect dus! 🙂

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Afvallen door gezond te eten en te bootcampen - Go or No Go
    5 februari 2020 at 11:15

    […] ik val af en zit steeds lekkerder in mijn vel. Ik ga voorlopig op dezelfde voet verder want het is super goed vol te houden! Qua beweging mag het nog wel net ff wat meer. Ik volleybal twee keer per week op recreanten […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.