10 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar

Slijm Vlog | Elasti Plasti en Odditeez Slimiballz

Elasti plasti en slimiballz xtreme
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

In deze nieuwe vlog reviewen Daan en Jesse de grootste hype van het moment: Slijm! Deze keer in de vorm van het elastische Elasti Plasti slijm en van de heerlijke Odditeez Slimiballz. 

Houd jouw kind ook zo van slijm en lekkere knijpbare goedjes? Dan is dit helemaal iets voor jouw zoon of dochter! En ook jij als ouder hoeft je niet druk te maken: het slijm zit in de ballen en komt dus niet op de bank. En in het geval van Elasti Plasti: dit is een stuk dikker dan slijm en valt dus niet in flubbers zo op de grond en zo.

Elasti Plasti Slijm en Odditeez Ultra Slimiballz

Verder kan ik er heel veel over vertellen, maar dat doen Daan en Jesse in deze vlog al én ze laten het natuurlijk uitgebreid zien. Veel leuker!

Zoals je ziet kun je heerlijk kliederen en spelen met de Elasti Plasti. Vooral de bellen blazen in het slijm vinden Daan en Jesse helemaal geweldig. De Elasti Plasti slijmpotjes zijn te koop bij Intertoys.

De Odditeez Ultra Balls zijn ook te koop bij bol.com voor € 9,99.

Odditeez Xtreme Slimiballz

Maarrrr…er is nog meer! Namelijk JOEKEL slijmballen van Odditeez! Deze zijn echt huge, maar dan ook écht huge. Want wat is er nou beter dan heel veel slijm!? Nou, slijm met glitters bijvoorbeeld! De grote ballen zijn heerlijk om in te knijpen en te kneden en mee te spelen. In de bal drijven allerlei glitters rond in allerlei kleuren.
Ze zijn stiekem best zwaar, dus je neemt ze niet even mee in je rugzakje naar school ;-).

Deze super mega Odditeez Xtreme Slimiballs zijn te koop bij bol.bom in verschillende felle kleuren zoals roze, blauw en groen.

Go or No Go

Daan en Jesse vinden slijm geweldig en zolang het inderdaad niet van die plakkerige sijm is die uit elkaar valt, vind ik het ook wel prima. De Elasti Plasti is tot nu toe de leukste en fijnste slijm die ik heb gezien, dus wat mij betreft: een GO!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.