5 jaar 6 jaar

{ Review } | Yellies: Spinnen die reageren op geluid

Afgelopen weekend kregen we wel een héél spannend pakketje! Een houten kist met ‘Caution’ erop en ‘Live animal inside’. Dat pakketje konden we dus echt niet te lang laten staan en vol nieuwsgierigheid ging Jesse aan de slag met het openen van de kist. Dat er uiteindelijk spinnen uit zouden komen, dat hadden we nooit verwacht! Maar we hadden geluk (of ja, mama vooral, met haar spinnenfobie), want het waren schattige spinnen, genaamd: Yellies.

Schattige spinnen?!

De houten kist open maken was al een hele uitdaging voor Jesse. We kregen er wel een tangetje bij en met wat hulp van mij lukte het! We maakten de kist open en Jesse’s reactie maakte duidelijk dat het in ieder geval iets heel schattigs was. En jawel, het waren schattige spinnen! Ik had niet verwacht dat ik dit ooit ging zeggen; “super schattige spinnen”…maar het is echt waar, ze zijn schattig!

Hoe werken Yellies

De Yellies van Hasbro zijn dus spinnen en ze reageren op geluid. Er zijn momenteel zes verschillende Yellies, maar binnenkort wordt de collectie uitgebreid naar twaalf. Ze komen met namen als Bo Dangles, Harry Scoots en Toofy Spooder. Bijzondere namen dus voor deze bijzondere beestjes. De naam ‘Yellies’ komt neem ik aan van ‘Yell’, wat wel weer goed past bij deze spinnen aangezien ze reageren op geluid.

Als je de Yellies op tafel zet en je begint te kloppen op de tafel, of te klappen in je handen, komen ze in beweging. Ook als je praat, lacht of een ander geluid maken, komen ze in beweging. Je kunt de Yellies zelfs met geluid sturen: als je stopt met geluid maken draait het spinnetje zich om en gaat hij dus de andere kant op. Wat ook geinig is, is dat hoe harder je geluid maakt, hoe sneller ze gaan.
Terwijl de Yellies heen en weer racen, bewegen hun pootjes gezellig mee.
Verder voelen ze ook erg leuk, een beetje kriebelig. Eigenlijk zoals ik me kan voorstellen dat zo’n hele grote vieze spin ook voelt…harig…brrr. Hier moet ik dan weer niet al te lang over nadenken.

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 4-5 jaar
Adviesprijs: € 14,99 en online te koop!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Angelique
    5 november 2018 at 09:14

    Wat een leukies! Mijn zoontje is alleen mega bang voor spinnen haha

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.