3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Entertainment Winnen

{ Review } | De Storio Max XL 2.0 van VTech

VTech storio max XL 2.0

Daar is hij dan: De allernieuwste VTech gadget: de Storio Max XL 2.0! Een echte kindertablet met allerlei leuke, grappige en handige apps en functies. Ik vertel jullie er in deze review álles over.

De Storio Max XL 2.0

De Storio Max XL 2.0 heeft een 7 inch HD multitouch scherm en is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud. De tablet is voorzien van een rubberen stootrand die erg mooi verwerkt is waardoor het geen dikke of overdreven rand is, maar waarmee hij wel perfect tegen stoten en vallen kan. De Storio Max XL 2.0 kost € 142,-. Deze prijs is vergelijkbaar met andere kindertablets. De Storio Max XL 2.0 springt wel echt boven deze andere kindertablets uit vanwege de vele mogelijkheden.

Registreren

Voor de installatie van de tablet dien je hem als ouder te registreren. Vervolgens maak je profielen aan voor je kinderen en download je de VTech Kid Connect app op je eigen telefoon of tablet. Deze heb je namelijk nodig om het een en ander in te stellen én er zit een hele leuke andere functie op, waar ik later op terugkom. De profielen zijn snel aangemaakt, binnen enkele minuutjes kunnen we aan de slag.

Daar gaan we!

Om te beginnen met spelen op de kindertablet, dient je kind zijn of haar profielfoto naar het midden te slepen. Vervolgens opent er een menu waar je kind zelf kan kiezen wat hij wil doen. Er zijn allerlei opties en ik neem je er stap voor stap even mee doorheen.
De tablet zelf neemt je trouwens ook overal stap voor stap mee doorheen, want als je even niet weet wat je moet doen of even niks aantikt, begint de tablet te vertellen wat je allemaal kunt doen of hoe je iets moet doen. Erg fijn!

Coole camera

Om te beginnen is er de camera. Waarschijnlijk de functie waar jouw kind veel mee zal gaan spelen, want tegenwoordig is selfies maken, foto’s maken, video’s maken en foto’s bewerken helemaal hot natuurlijk. Helemaal als je je foto’s en filmpjes kunt bewerken of met leuke filters kunt maken. Dit alles is natuurlijk ook mogelijk op de Storio Max XL 2.0. Zo kun je het laten sneeuwen op je foto’s of video’s, kun je jezelf verdubbelen, vervormen of kun je grappige filters toepassen. Tot slot kun je een kader erom heen plaatsen. Er zijn maar liefst 60 effecten die je kunt gebruiken.
De camera heeft drie standen: Een selfie, recht omhoog of gewoon de normale stand.

Mijn Album

In mijn album kun je alle foto’s en filmpjes terugkijken. Ook kun je hier een foto kiezen die je graag als achtergrondfoto instelt op je tablet.

Verhalen

Dit is een soort bibliotheek waar je verhalen kunt luisteren en kijken. Het verhaal wordt voorgelezen. De verhaaltjes die wij gezien hebben zijn vooral leuk voor de kleinere kinderen.

Spellen

Ook staan er spelletjes op de Storio Max XL 2.0, natuurlijk helemaal leuk voor de kinderen! De spelletjes zijn leuk voor alle leeftijden. Ze beginnen simpel en hoe beter je bent, hoe hoger het niveau wordt. Zo zijn er puzzelspelletjes, zoekspelletjes, tikspelletjes en geheugenspelletjes. Bij sommige spelletjes moet je de tablet bewegen om te spelen, bijvoorbeeld om te sturen naar links en rechts.

Tekenstudio

In de tekenstudio kun je volop tekenen en kleuren. Aan je tekening kun je leuke stickers toevoegen en zelfs bewegende animaties. Er zit een gezellig muziekje bij de tekenstudio, maar als je daar genoeg van hebt zet je die gewoon lekker uit. Je kunstwerk kun je opslaan op de tablet.

Video’s

In de map video’s kun je een paar video’s bekijken van bijvoorbeeld ToetToet auto’s en Spongebob Squarepants. Het zijn korte fragmenten die grappig zijn voor kinderen om te kijken, maar als je de hele filmpjes wilt zien moeten deze gekocht en gedownload worden. Daan en Jesse zijn helemaal into YouTube sinds een poosje, dus dat geloven we wel :-).

Muziek

Er staan een aantal liedjes op de Storio Max XL 2.0 die leuk zijn voor kleine kinderen. Lekker vrolijk en leuk om te oefenen en mee te zingen.

Mijn Magische Bonenstaak

Mijn Magische Bonenstaak is een spel op deze kindertablet waarbij wordt verteld hoe je je eigen Magische Bonenstaak kunt laten groeien. Zo moet je hem water geven en toverdrankjes geven. Hierdoor gaan er bonen groeien die je na een poosje weer kunt oogsten. Het spelletje lijkt op apps zoals HayDay, welke Daan en Jesse altijd erg leuk vinden om te doen.

Mijn verlanglijstje

In Mijn verlanglijstje staan korte filmpjes, spelletjes of liedjes die je kort kunt bekijken. Zie je een liedje, spelletje of filmpje dat je leuk vindt om verder te kijken, kun je dit op je verlanglijstje zetten. Vervolgens krijg je als ouder een email ter info dat je kind een product op zijn verlanglijstje gezet heeft.

Kid Connect

Met deze app kun je grappige berichtjes sturen naar je kind en hij of zij naar jou. Je kunt foto’s, spraakberichtjes, tekeningen en nog veel meer sturen. Als een vriendje van je kind ook de Storio Max XL 2.0 heeft kun je hem of haar toevoegen en ook berichtjes sturen. Ouders kunnen berichten sturen via de app die ze zelf op hun telefoon of tablet geïnstalleerd hebben. Een erg leuke functie vinden wij!

Notities, Rekenmachine, Klok en Kalender

Verder zitten er nog een aantal standaard apps op, namelijk een rekenmachine, de klok, een notitieblok en een kalender.

Demo-Cartridge

Bij je Storio Max XL 2.0 krijg je ook een demo-cartridge, waar een aantal demo’s van spellen opstaan. Helaas kun je ze niet spelen: het zijn video’s van de spellen die verkrijgbaar zijn voor de Storio Max XL 2.0. Dit zijn tot nu toe: Paw Patrol, Frozen, Finding Dory, Dora the Explorer en de Ninja Turtles. Een spel kopen gaat door middel van een Game Cartridge. Deze Cartridge stop je achterin de tablet en dan wordt het spel geladen.

En verder..

Verder zit er op de Storio Max XL 2.0 een handige standaard aan de achterkant die je uit kunt klappen. Op deze manier blijft de tablet staan.
Aan de tablet zit een cover vast die het scherm beschermd als er niet meer gespeeld wordt.
De Storio Max XL 2.0 is verkrijgbaar in het roze en in het blauw.

Ouderinstellingen

Onder het kopje ouderinstellingen kun je een aantal belangrijke dingen instellen. Zo kun je tijdslimieten instellen voor hoe lang je kind de tablet mag gebruiken per dag en op welke tijdstippen. Je kunt dus bijvoorbeeld instellen dat je kind voor 07.00u ‘s ochtends en na 18.00u ‘s avonds de tablet niet meer kan gebruiken. Zo kun je de Storio Max XL 2.0 dus met een gerust hart op de slaapkamer van je kind achterlaten.

Ook een belangrijke: je kunt instellen welke websites je goedkeurt. Deze websites kan je kind bezoeken. VTech heeft al een voorselectie gemaakt van leuke en kindvriendelijke websites. Zelf kun je daarbij iedere andere website toevoegen.

Go or No Go

De Storio Max XL 2.0 is een erg mooie kindertablet. Hij is stevig, gemakkelijk te bedienen, duidelijk, volledig Nederlands en qua afmetingen perfect. Wij geven de Storio Max XL 2.0 zeker weten een GO!

Facts Storio Max XL 2.0

 • Leeftijd: vanaf 3 jaar
 • Kleuren: Blauw of Roze
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 98 Comments

 • Reply
  Djotie
  29 november 2018 at 10:17

  Wat een waanzinnige mooie winactie. Fijn voor het hoppend publiek en een leuke manier om kennis te maken met andere bloggers. Vtech is favoriet. We hebben vele producten van Vtech en na jaren nog plezier van. Het kan zo door naar de volgende erfgename 😛 Je review over de tablet past prima in het plaatje. Deze zal echter niet doorgegeven worden. Ik doe graag mee voor de kleine. Handig dat je als ouder erop kan toe zien welke website bezocht wordt.

 • Reply
  Katrien van den Heuvel
  29 november 2018 at 03:09

  Wauw ❤❤ Wat een geweldige actie! Onze vent wil deze al een tijdje maar wij zelf zaten te twijfelen. Als we nu lezen wat je hier allemaal mee kunt en vooral hoe leerzaam het kan zijn zijn we toch om! 😊😊 Vooral de ouderinstellingen stellen ons gerust!

 • Reply
  Moniek
  28 november 2018 at 19:49

  Wauw, ik hoop dat ik nog niet te laat ben, maar ik doe graag mee!
  Geen Instagram hier, maar wel Facebook 😉

 • Reply
  Nicole
  28 november 2018 at 19:02

  Ik doe heel graag mee voor ons zoontje! Hij zou dit geweldig vinden

 • Reply
  melissa
  28 november 2018 at 11:16

  WAUW wat een gave prijs. We hebben momenteel geen kindertablet. Nou ja, eigenlijk überhaupt geen tablet want de vorige Samsung Kids Tablet is gesneuveld. En daarna hebben we geen nieuwe meer gekocht. ze staan wel bij zowel elise als Jarno op de verlanglijstjes maar we hebben ervoor gekozen om ze pas met hun verjaardag (februari) er eentje te geven zodat we ons eerst konden gaan oriënteren. En deze is wel echt heel gaaf haar! Vooral voor Jarno (5 jaar). Hoef ik mijn telefoon niet steeds af te geven voor bijv. Squla en filmpjes kijken!

 • Reply
  Noa
  28 november 2018 at 11:12

  Natuurlijk een fantastisch cadeau! Zo fantastisch dat hij niet meer leverbaar is bij bol.com! Als soort van wanhoopsdaad doe ik dus hieraan mee 😉 Want wij vertrekken binnenkort naar Curacao! Een heerlijk vooruitzicht, maar helaas een lange vliegduur. Natuurlijk is dit een luxeprobleem, maar wat zou het gaaf zijn om onze kinderen aan het begin van de reis te verrassen met deze Storio Max…. zodat we er de rest van de reis geen kids mee aan hebben! Dat zou pas een win-win situatie zijn dus 😀

 • Reply
  Nancy
  28 november 2018 at 11:08

  Waag graag een kansje voor me kindjes 😍 na een verhuizing en wat tegenslagen kunnen we dit wel gebruiken 😊

 • Reply
  Marieke
  27 november 2018 at 21:25

  Gaaf wat een leuke actie ik doe graag mee voor onze dochters. Super leuk.

 • Reply
  Oma Will
  27 november 2018 at 20:44

  Graag doe ik mee voor deze gave VTech Storio Max, voor mijn kleinzoon.
  Heeft hij eindelijk ook één en hoeft hij niet meer op onze tablet.
  Ik volg Bloglovin, heb geen facebook en instagram en waag toch graag een kansje.

 • Reply
  Jess Kniest
  27 november 2018 at 11:45

  Onze kleine meid is niet van onze tablet weg te slaan, ze zou het geweldig vinden als ze er zelf ook 1 zou hebben en ik zou het fijn vinden als ze er 1 gericht op kinderen zou hebben dus ik waag graag een kans

 • Reply
  Manuela
  27 november 2018 at 10:27

  Wauw daar zal je mijn zoon van 4 wel enorm blij mee maken! Eindelijk zijn eigen tablet. 😉 fingers crossed dan maar!

 • Reply
  Floor Verseveldt
  27 november 2018 at 08:09

  Wauw! Wat zal mijn oudste zoon hier blij van worden ( ik ook). Nu pakt hij soms onze tablet of telefoon maar als hij straks zijn eigen tablet heeft kan hij hier zelf een spelletje op spelen of een filmpje op kijken.

 • Reply
  Helena
  26 november 2018 at 19:34

  Wat een prijs! ¡uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuo ɹǝıɥ uǝq ʞı Ik waag zeker mijn kans

 • Reply
  Martine
  25 november 2018 at 21:21

  Ooch wij doen mee voor onze Lynn. Hoe cool is het om nu te leren lezen en dat je gelijk op je eigen tablet alles te kunnen lezen! Dit zou super welkom zijn♡♡

 • Reply
  Marjanne de boer ten napel
  25 november 2018 at 14:57

  Ja dit zou ik graag willen winnen voor onze dochter. Nu pakt ze steeds mijn tablet. En dan heeft ze er zelf 1 want ze wil er meestal toch alleen op als ik ook ergens mee bezig ben

 • Reply
  Jeanine
  22 november 2018 at 22:38

  Wat een gave prijs, wat veel mogelijkheden! Ik maak graag kans.

 • Reply
  Andy E ijzermans
  22 november 2018 at 21:22

  Schermpjes en kinderen, hier staat er wel een beperking op. Maar dat is misschien omdat ze geen eigen tablet hebben en dus eigenlijk vooral televisie kijken. Een tablet lijkt me wel ook een verrijking voor hen, kunnen ze echt wel spelend van leren. Ik gun hen dit ook dus doe ik erg graag mee met deze winactie!

 • Reply
  Nathalie
  22 november 2018 at 18:31

  Zeer leuk voor de jongens om cadeau te krijgen.

 • Reply
  Sandy van der Kolk
  22 november 2018 at 17:47

  Dat ziet er superleuk uit!!! Heel graag loot ik mee voor mijn meisje 🙂

 • Reply
  marina
  22 november 2018 at 13:48

  Super vet voor mijn jongens!

 • Reply
  Mira Schuttevaar
  21 november 2018 at 20:52

  Superleuk voor onze zoons. De iPad is gesneuveld, dus een tablet is zeer welkom 😍

 • Reply
  Marita Cuypers
  21 november 2018 at 17:00

  Voor onze kleinzoon zou ik graag willen meedoen

 • Reply
  Jolanda
  21 november 2018 at 16:29

  Supergaaf! Ik volg jullie beide op IG! Mijn dochter van 4 is weg van onze iPad en kaapt hem dan ook regelmatig. Heel handig deze met ouderinstellingen enzo. Geeft je als ouder toch een fijner gevoel. We doen dus heel graag mee voor Benthe ❤️

 • Reply
  Laura K.
  21 november 2018 at 15:47

  Ik maak natuurlijk erg graag kans op de Storio Max XL 2.0.
  Ontzettend leuk dat onze 3 jongens met uiteenlopende leeftijden hier echt alle 3 iets aan hebben 😀

 • Reply
  Misty Dg
  21 november 2018 at 15:38

  Heel graag voor mijn dochtertje Lena 😍

 • Reply
  Miekske Dingens
  21 november 2018 at 12:21

  Heel graag een kansje voor ons zoontje! <3 Ideaal voor kleine handjes!

 • Reply
  Robin
  21 november 2018 at 10:32

  Mijn zoontje is hier gek op

 • Reply
  Sofie Mondelaers
  21 november 2018 at 08:52

  Wow wat een super leuke actie, echt de max voor mijn zoontje. Wat gaat hij plezier hebben en lekker alles kunnen ontdekken. Wij doen mee.😀👍

 • Reply
  Sofie Mondelaers
  21 november 2018 at 08:50

  WoW ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij zou dit echt de max vinden. Lekker alles ontdekken en veel plezier

 • Reply
  Marielle
  21 november 2018 at 08:16

  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes. Deze is zo cool

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  20 november 2018 at 22:15

  Dit zou erg gaaf zijn voor de derde verjaardag van ons nichtje Tess 😀

 • Reply
  Nicky
  20 november 2018 at 21:16

  Te gek voor mijn kleine neefje!

 • Reply
  Linda Smeets
  20 november 2018 at 19:13

  Wat een kindvriendelijk apparaat! Ik (eigenlijk de Sint) zou hier graag mijn dochter mee willen verrassen.
  Kortom, ik doe graag mee.

 • Reply
  Goele H
  20 november 2018 at 17:49

  Ik volgde jullie al op Instagram. Ik doe heel graag mee.

 • Reply
  Marian B
  20 november 2018 at 17:14

  Mijn zoontje heeft nooit een tablet gehad. Hij had er ook niet zo veel interesse in, maar dat is nu ineens aan het veranderen. Tijd voor een tablet dus, en natuurlijk moeten we het dan maar meteen goed aanpakken! Er eentje winnen zou natuurlijk super zijn, je moet blijven dromen dus wie weet 😉

 • Reply
  Kim de Jong
  20 november 2018 at 14:13

  Echt iets voor mijn mannetje! Meestal veel cadeautjes voor meiden met als die unboxing spul, maar hier wordt mijn ventje super blij van!

 • Reply
  Gé Geurtsen
  20 november 2018 at 13:43

  Perfect kado voor Sinterklaas, hier wordt mijn zoontje vast heel blij van!

 • Reply
  Corinne
  20 november 2018 at 12:15

  Oh wow wat een veel te mooi cadeau. Ik waag graag een kansje voor mijn kleine vriend, zoon Lennon. Kijk nu al uit naar het blije snoetje, mocht hij als winnaar uit de bus komen en dit als cadeautje van de Sint mag ontvangen 🙂

 • Reply
  Marijke horjus
  20 november 2018 at 11:06

  Wat gaaf dat jullie een kindje heeeel erg blij gaan maken! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva🤩 ze zit nu 2 weken in haar nieuwe klas, want ze is 4 geworden🎉 hoe leuk zou de tablet zijn om als ze uit school komt lekker een filmpje te zien of lekker te kleuren want dat vind ze zo leuk!🤞🍀🤗

 • Reply
  Nele
  20 november 2018 at 10:44

  wat een gave winactie, ik doe graag mee voor mijn kindjes die graag op de tablet willen spelen, maar daar vind ik ze nog iets te jong voor.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  20 november 2018 at 10:34

  Wauw die is echt geweldig! En leuk, weer een vtech bloghop. Met die van de vorige keer heb ik ook al mijn kans gewaagd dus nu opnieuw.

 • Reply
  Shadé
  20 november 2018 at 09:42

  Ooh wat een super gave actie . Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Zijn tablet is al een tijdje kapot, en nu dat het kouder begint te worden vraagt hij de laatste tijd wat vaker om een nieuwe tablet. Wat zou hij met deze blij zijn . Weer zijn eigen tablet maar ook de apps die er al opstaan. Super leuk, tekenen (een van zijn grootste hobby’s)muziek, verhaaltjes is hij helemaal gek op. En het belangrijkste de camera met allemaal mogelijkheden. Papa en mama vinden het super fijn dat we van alles kunnen instellen in de ouderinstellingen. De review geeft ons echt een eerste goede indruk .. hard duimen🍀🍀🍀🤞

 • Reply
  Tineke
  20 november 2018 at 09:25

  Wanneer ik aan het bloggen ben wil mijn zoontje ook altijd op de laptop. Als hij ernaast zou zitten en met zijn eigen tablet zou kunnen spelen zou die geweldig vinden. Ik zie een demo van Paw Patrol voorbij komen, dit zou die helemaal leuk vinden, daar is die namelijk gek op. Klinkt als een degelijke kindertablet waar wij een hele tijd mee vooruit zouden kunnen. Nu maar duimen.

 • Reply
  Jacqueline rozeboom
  20 november 2018 at 09:17

  Wauw wat een gave winactie ik doe graag een kansje wagen voor me dochtertje Zeineb van 4 ze is de jongste thuis en haar broers hebben allemaal een smartphone die zijn al 19,17,13 jaar en Ze wil graag op die van hun maar dat mag ze natuurlijk niet dus dit zou haar kans kunnen zijn om een eigen tablet te krijgen en dan nooit meer ruzie met broers op ig heet ik jamila_umm_zeinen en op fb Jamila umm fares nu duimen maar

 • Reply
  Simone
  20 november 2018 at 08:48

  Gaaf zeg! Ik loot graag mee!

 • Reply
  Sebas
  20 november 2018 at 07:46

  Een revolutie vindt ik het.
  Ik zag hm staan en had echt zoiets moet dit nou..
  Ja dat moet het is de tijd dat kinderen een rustige stap voorwaarts kunnen maken met hun ontwikkeling en deskundigheid.
  Mamaa en papa hebben wat meer rust zodat hun kind zichzelf ook leert ontwikkelen.
  Hilde voor v-tech

 • Reply
  REVIEW STORIO MAX XL 2.0 | VTech bloghop | WIN | Momambition.nl | Lifestyle blog voor de moderne en ondernemende moeder
  20 november 2018 at 06:31

  […] VTech bloghop van start gegaan op het toffe spelletjes review blog van mijn lieve vriendinnetje : Go Or No Go.nl. Vandaag maak je bij ons kans op deze toffe kindertablet en vervolgens geef ik het stokje weer […]

 • Reply
  Paula
  20 november 2018 at 00:02

  Hallo Linda, ik heb met plezier je review over de Storio Max XL 2.0 gelezen, en het lijkt me echt een mooie tablet voor mijn driejarig zoontje. Er zitten genoeg mogelijkheden voor hem op om met het digitale tijdperk kennis te maken. Erg leerzaam, leuk en kan tegen een stootje. Hoop zo dat ik deze voor mijn zoontje mag winnen! Groetjes van Paula

 • Reply
  Nicole
  19 november 2018 at 21:17

  Ja ik doe dolgraag mee voor onze dame! Echt iets voor haar..

 • Reply
  Marian Zw
  19 november 2018 at 21:12

  Dat is nog eens een super aftrap zeg! Wat een cadeau, ik loot heel graag mee voor mijn zoon. Fijn dat je met het ouderaccount toch een beetje in de gaten kunt houden wat ze doen op de tablet.

 • Reply
  Nicky
  19 november 2018 at 19:11

  Sinterklaas zou dit denk ik wel heel graag geven aan mijn brave zoontje 😉

 • Reply
  Elisa Van Loock
  19 november 2018 at 18:43

  Dit zou geweldig zijn voor mijn jongste zoontje. Als grote broer een spelletje speelt op de tablet zit de kleinste altijd mee op het scherm te tikken. Met een eigen tablet zal dit wel opgelost zijn.

 • Reply
  Marieke Kok Slater
  19 november 2018 at 18:10

  Wat een wens om deze te mogen winnen voor mijn jochies. Ik zie dat nou jongens het ook geweldig vinden. Zo graag. Heel mooi cadeau voor over de boom 🌲🌲

 • Reply
  kempenaers anita
  19 november 2018 at 17:35

  leuke prijs, doe graag mee voor mijn kleinzoontje , grote broer heeft er al één

 • Reply
  Diny Gijsberts
  19 november 2018 at 17:25

  Ben nu al stinkend jaloers op degene die ‘m gaan winnen ,ik gun het onze Amanda en Davy zó graag , maar ja welke ouder wil dit nou niet voor zijn/haar kind(eren) winnen ?

 • Reply
  Trotsema fati
  19 november 2018 at 17:20

  Wauw super geweldig voor mijn zoon en dochter😍 ik doe super graag mee
  Ps; volg je op facebook en instagram

 • Reply
  Kelly Aarts
  19 november 2018 at 17:11

  Kan er niets anders over zeggen dan: supergave prijs! Hier zou ik mijn meiden echt heel blij mee maken, wat een mooi ding!

 • Reply
  sylvia
  19 november 2018 at 16:09

  wauw wat een supergave winactie!! onze Yoeri zou hier heel blij van worden, zijn kleine broertje heeft de tablet van hem on bad gegooid, daar kon hij helaas niet tegen, nu heeft hij niks meer dus deze actie komt als geroepen!!

 • Reply
  Maddy
  19 november 2018 at 13:48

  Wauw wat een super toffe winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Merel

 • Reply
  Tamara
  19 november 2018 at 13:44

  Ik doe heel graag mee! Ideaal dat je een tijd kan instellen dat de tablet het doet!

 • Reply
  Charlotte
  19 november 2018 at 13:21

  Duidelijke revieuw!
  Ik doe mee voor mijn zoon en dochter.

 • Reply
  cbdkl
  19 november 2018 at 13:00

  Mooie actie, doe graag mee.

 • Reply
  Helena
  19 november 2018 at 12:45

  Ik waag heel graag mijn kans, de kindjes zouden dan eindelijk een tablet, aangepast aan hun leeftijd, voor zichzelf hebben.

 • Reply
  brants harry
  19 november 2018 at 12:35

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje die zal hier superblij mee zijn

 • Reply
  Noor Rademakers
  19 november 2018 at 11:58

  Geweldig, dit zou ik heel graag winnen voor mijn jongste dochter. Wij doen dus mee!

 • Reply
  Happy.mommy
  19 november 2018 at 11:13

  Wauw wat een mooie actie. Ik waag een gokje voor onze 2 toppers van (pleeg) kanjers.

 • Reply
  Charlotte
  19 november 2018 at 11:04

  Wat een gaaf ding! Ik doe graag mee voor Aukje.

 • Reply
  Linda De Brouwer
  19 november 2018 at 11:04

  Wauwie te gek zeg!!! Ik doe heel graag mee voor mijn twee jongens 😍

 • Reply
  Rory
  19 november 2018 at 10:54

  Wow, wat een mooie winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Eigenlijk ben ik niet zo van teveel ‘online’ bezig zijn, maar dit is wel een heel mooi en leerzaam gadget. Ik volgde jullie allebei al op Insta 🙂

 • Reply
  Daan Moerland
  19 november 2018 at 10:54

  Anhhhhh jaaa !!!! Wat zou dit een GEWELDIGE verrassing zijn voor mn lieve meisje! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan zowel voor haar verjaardag als voor de sint 🤗 papa en mama zijn er ook helemaal weg van want wat is er nou fijner dan een kindvriendlijke tablet waar wij als ouders de meeste zicht op kunnen hebben🍀🤗

 • Reply
  Liline Erdmann
  19 november 2018 at 10:33

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Lenny Wibbelink
  19 november 2018 at 10:17

  Dat zou een superverrassing voor onze 6 jarige dochter zijn. Haar eigen tabet waar ze op kan spelen en leren. Ideaal!

 • Reply
  Kirsten Schuringa
  19 november 2018 at 10:13

  Dit lijkt mij super leuk voor onze dochters die altijd mijn telefoon inpikken zodat zij filmpjes kunnen kijken. Heb ik eindelijk mijn telefoon weer voor mijzelf😂

 • Reply
  Elise Lankester
  19 november 2018 at 10:10

  Superleuk voor onze dochter van bijna 3 en haar oudere broers. Maar vooral een keer eentje die dan echt van haar is. Ik volg ook op Instagram!

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  19 november 2018 at 10:03

  Mijn dametje wil zo graag haar eigen tablet, ze is op 16/12 jarig, de ideale dag om haar te verrassen met haar eigen tablet , zou toch geweldig zijn, een droom die uit zou komen , deze fiere mama waagt alvast haar kansje

 • Reply
  Bianca
  19 november 2018 at 09:53

  Ik doe heel graag mee voor Owen en amy. Die zouden hier heel blij van worden

 • Reply
  Irene Niec
  19 november 2018 at 09:49

  Wat een prachtig cadeau, heel graag kom ik meedoen voor mijn kleinzoon

 • Reply
  Els Wanders
  19 november 2018 at 09:46

  Wat een gave prijs! Daar doen we heel erg graag aan mee 🙂
  Ik wist ook niet dat er al zoveel functies op de tablet stonden. Ik dacht wat spelletjes en een camera en dan mogelijk om te internetten, maar het is toch wel heel wat meer. Lijkt me nu vooral leuk voor mijn dochtertje, maar denk dat er voor mijn zoontje ook al wat leuks mee te doen is.

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  19 november 2018 at 09:42

  Wat lijkt me dit leuk! Elke dag zit ze wel achter onze iPad even een spelletje of filmpje te kijken. Deze van Storio lijkt mij kindvriendelijker en in haar lievelingskleur blauw!
  Paw Patrol is Liselotte dol op en die zou dan gelijk op haar verjaardagslijstje komen te staan 💕. Graag doe ik mee! Ik volg go of no go ook al op instagram: Annabel.a.lovely.day

  • Reply
   Annabel de Ruiter
   19 november 2018 at 09:44

   Automatische correctie 😂 uiteraard go OR no go

 • Reply
  Carolien
  19 november 2018 at 09:41

  Wat een leuke actie! Dit zou echt fantastisch zijn voor onze kinderen, die bij anderen op de tablet willen spelen omdat wij er geen hebben. En de middelste gaat er steeds vandoor met mijn camera, die zou het fijn vinden om zelf altijd foto’s te kunnen maken 🙂

 • Reply
  Shanna
  19 november 2018 at 09:34

  Oh super win! Wij zijn op zoek nr tablet voor onze zoon v 5j 🙂 zou mega tof zijn!!

 • Reply
  Carolien Schutte
  19 november 2018 at 09:33

  Leuk voor me zoon hij word bijna zeven en zo’n tablet lijkt me erg handig hij vind games erg leuk maar heeft nog geen tablet waar die dat op kan doen 😁

 • Reply
  Sigrid
  19 november 2018 at 09:30

  Felicia wil wel graag deze coole Storio winnen om Roblox op te kunnen spelen 😃

 • Reply
  Sabine Hensens
  19 november 2018 at 09:28

  Deze tablet lijkt me echt SUPER voor mijn kids en dan vooral de jongste! Een fijn gevoel dat je zelf bepaald wat hij kan kijken….YouTube zit hij nu op en hoe vaak ik het filmpje wel niet uitzet of wijzig voor hem omdat het niet erg geschikt is voor zijn oogjes!! Ook handig voor mijn dochter dat de tablet mee naar boven kan zonder dat we steeds moeten zeggen dat hij nu echt uit moet en om vervolgens toch maar weer op te moeten halen…(Het komt wel eens voor 🙈😊)

  Ik volg natuurlijk hier, op Facebook en op Instagram (vtech ook) en ga hard duimen!

 • Reply
  Marij brand
  19 november 2018 at 09:28

  Heel erg gaaf en handig voor m’n dochter!

 • Reply
  Kim
  19 november 2018 at 09:28

  Soderknetter zeg! Dit is pas een prijs. Ik doe hier super graag aan mee omdat obze dochter heel graag een tablet wil hebben. En eentje winnen is dan toch geweldig!

 • Reply
  Marange Krouwel
  19 november 2018 at 09:28

  Whaaa wat mega cool. Ik waag een kansje voor mijn zoontje Sam. Ik volg he op Insta

 • Reply
  Sab
  19 november 2018 at 09:25

  Zoooooo wow zeg jazeker doe ik mee voor mijn zoontje Dex🍀. Dit gaat hij helemaal super geweldig vinden🤗

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  19 november 2018 at 09:23

  Wat een geweldige prijs ! De kids kunnen deze goed gebruiken..dan zeurt mama niet meer dat ze de tablet wilt (wat nu regelmatig gebeurd haha). Ideaal….voor alle partijen 😉

 • Reply
  Marjo
  19 november 2018 at 09:21

  Wauw wat een gave tablet zeg, hier worden de kids wel heel gelukkig van😍😍😍😍 en mama misschien ook, heb ik mijn. iPad weer voor mezelf😅. Ik doe dus heel graag mee. Ik zag niet staan hoe duur de spelletjes zijn die je moet kopen, daar ben ik dan weleer nieuwsgierig naar, want als ik je review goed gelezen heb kan je niet via een soort van Appstore er spelletjes op zetten. Ik volg je op fb en insta

 • Reply
  Linds Ro
  19 november 2018 at 09:19

  Supertoffe winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoon Tygo! Hij zou hier super blij van worden! Ik volg jullie op insta onder lroosen85!

 • Reply
  Nicole
  19 november 2018 at 09:18

  Super toffe winactie!!!! Ik doe graag mee voor ons zoontje van bijna 4.

 • Reply
  Hille Morel
  19 november 2018 at 09:13

  Geweldig voor mijn zoon, ik maak graag kans! Ik volg je op insta (syb_kees)

 • Reply
  Wendy g
  19 november 2018 at 09:12

  Waauw wat een uitgebreide revieuw en wat een tof en veilige tablet! Hier wenst onze zoon squla maar zonder tablet is dat wat lastig. Hoe tof zou het zijn als wij als hupsint deze samen squla in de zak van Piet mogen doen. Ga zo door met je leuke blogs/inta/fb 🙂

 • Reply
  Angel
  19 november 2018 at 09:09

  Onze dochter heeft de voorgaande Storio maar na 3 jaar is het wel tijd voor een nieuwe dus deze blog met review komt op precies het goede moment. Fijn om te lezen dat de camera beter is en meer mogelijkheden heeft!! Zou helemaal te gek zijn als wij een van de gelukkige winnaars worden 🍀

 • Reply
  Callista
  19 november 2018 at 09:09

  Wauw! Wat een gave prijs!
  Ik doe graag mee aan deze actie voor mijn tweeling.

 • Reply
  Bonnie
  19 november 2018 at 09:06

  Doe graaaaag mee voor ons zoontje die erg jaloers is op zn grote zus met haar mobiel. Deze lijkt me ideaal om mee te beginnen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.