Stoelverlenger

De mooiste feature aan de Stokke BedBox is dat je er een stoel mee kunt verlengen en van het geheel een comfortabel bedje kunt maken. In het vliegtuig bijvoorbeeld. Daarvoor komt de BedBox samen met de sleepingkit die ik eerder noemde. Een dun wit matrasje met opstaande zijkanten die je met klittenband vastzet. Het matrasje heeft aan de onderkant nog een dun siliconenstripje tegen het wegglijden van een stoel.

{ Review } | Jetkids by Stokke BedBox

Om van de Jetkids by Stokke BedBox een stoelverlenger te maken haal je het deksel van de koffer, doe je deze andersom er weer op en middels een trapsysteem stel je de juiste hoogte in. Het is wat ingewikkeld om uit te leggen, maar het sprak allemaal voor zichzelf en ging intuïtief goed.

Als je de sleepingkit niet gebruikt, kun je het geheel tot een handzaam pakketje oprollen, met klittenband vastzetten en in de koffer kwijt. Hierdoor verlies je kofferruimte, maar er is nog zat ruimte om spulletjes voor onderweg mee te nemen. Ook in de deksel kun je kleine spulletjes kwijt. De koffer krijgt dan eigenlijk een andere functie.

Go or No Go

De Stokke BedBox neem je als handbagage mee in het vliegtuig. Dit wordt door de meeste vliegtuigmaatschappijen geaccepteerd. Kijk hiervoor goed naar de specificaties qua maat. In de box kun je het matrasje kwijt en spulletjes die je onderweg nodig hebt zoals boekjes en spelletjes. Je maakt hiermee heel eenvoudig van een economy stoel een eersteklas zitplaats voor je kind. Onderweg een slaapje doen wordt zo een stuk comfortabeler.

 

Wat kinderen natuurlijk ook heel leuk vinden, is dat ze op de koffer kunnen “rijden”. Zonder het matrasje is deze kinderkoffer met wielen een volwaardige koffer voor kinderkleertjes. Zo kun je per tripje kijken waar de behoefte ligt. Ik vind de koffer mooi, handig en de mogelijkheid om van een stoel een bedje te maken heel slim. Het zal veel gemak brengen tijdens het vliegen met kleine kinderen. De Jetkids by Stokke krijgt daarom van mij een Go! Echt een tof product. Benieuwd naar meer info? Bekijk dan zeker even deze site voor alle praktische informatie.

Stokke BedBox

Feitjes over de Jetkids by Stokke BedBox

– Prijs: Jetkids by Stokke BedBox kost €159,00. Een losse RideBox kost € 119,00 en de Sleepingkit € 49,00
– Verkrijgbare kleuren: Blue Sky, Green Aurora, Pink Lemonade
– Inhoud: 20 liter
– Maximaal draaggewicht: 35 kg
– Afmetingen: 46 x 20 x 36 cm
– Leeftijd: Vanaf 2 jaar als bedje, vanaf 3 jaar als “ride on” koffer

Jetkids by Stokke BedBox is een kinderkoffer op wielen die veel gemak belooft voor reizen met kleine kinderen. Het is een koffer en bedje in een.

Lees ook: Tips voor een vliegvakantie met kinderen