3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Gastblog

Review | FurReal Rock-a-Too kaketoe

Furreal friend kaketoe rock-a-too papegaai

Vorige week ontvingen wij een groot pakket waar verschillende geluidjes uit kwamen, terwijl de doos nog dicht zat! De postbezorger had de hele dag gezelschap van een zingend pakketje, hihi, dus het was meteen gezellig. Vanuit de doos hoorden wij de gezellige FurReal Rock-a-Too kaketoe al vrolijk naar ons zingen.

Vol spanning opende mijn dochter Ezra de doos. En wow!! Wat kwam daar tevoorschijn! Een super kleurrijke en grote kaketoe die lekker door ging met het vrolijke gefluit en gezang dat we door de doos heen ook al hoorden. Dat was nog eens leuk, in zo een pakketje open maken.

Rock-a-Too Kaketoe

De vrolijke kaketoe met zijn prachtige kleuren werd snel ontdaan van zijn verpakking, zodat er gespeeld kon worden. Zowel Ezra van negen jaar als Nouri van drie jaar waren direct verkocht. Hij is dus zeker geschikt voor kleine en grote kinderen. En ook deze mama was eigenlijk direct verkocht, want wat is het een prachtige vogel. Ook is hij zeer aaibaar, hij voelt lekker zacht.

Een echte showmaker

De FurReal Rock-a-Too kaketoe is een echte showmaker! Het is een echt podiumbeestHij kletst en zingt de oren van je hoofd en vrolijkt je op wanneer je je misschien wat minder voelt. Een fijn vriendje voor je kind dus. Tijdens het dansen beweegt hij zijn vleugels op en neer en zelfs zijn kuif swingt mee.
Ook heeft de Rock-a-Too kaketoe een opnamemodus, waarmee hij je kan napraten. Als je een zinnetje opzegt of zingt, doet hij je vrolijk na, als een echte papegaai. Daar waren we trouwens nog wel even mee in de war, want was het nu een papegaai of een kaketoe. Maar het is toch √©cht een kaketoe, ook al zien we op veel speelgoedwinkelsites staat dat het een papegaai is. Achja, maakt ook niet uit, het is en blijft een schatje! ūüôā 
De Rock-a-Too kaketoe beweegt en danst vrolijk met je mee. Hij wappert zijn vleugels en ook zijn kop en snavel dansen gezellig meeHij heeft meer dan 50 geluid en bewegingscombinaties en maakt van iedere dag een feestje! 

Surprise!

Wat ook extra leuk is, is dat er een leuke verrassing komt als je hem over zijn linkerwang aait. Wat er dan gebeurd Nou, misschien krijg je wel een kusje :-). Het is net een echt huisdier, echt heel erg leuk!
De andere FurReal huisdieren hebben ook ieder hun eigen trucjes. Zo kun je Ricky het hondje brokjes voeren die hij vervolgens weer uit poept. Daarnaast kan Ricky een high-five geven, een botje van zijn neus zo in zijn mond laten glijden en geeft hij je likjes over je wang.
FurReal Munchin Rex, de baby dinosaurus, kun je uit een flesje laten drinken en hij eet graag van alles op. 

Giechel

Hier in huis werden er uiteraard al direct allemaal gekke zinnetjes opgenomen. Soms ook wel wat gekke moppen die werden opgenomen en afgespeeld. Dit ging uiteraard gepaard met een hele hoop gegiebel en gelach. De dansjes van de Rock-a-Too kaketoe en zijn geklets brengen veel gezelligheid met zich mee en de kids vinden het erg leuk om met hem te spelen.

Go or No Go

De Rock-a-Too is een ontzettend leuke toevoeging aan de FurReal collectie. Ook nieuw zijn onder andere het super schattige draakje en het hondje met zijn mooie oogjes. De FurReal friends zijn ook mooi qua formaat en ze kunnen tegen een stootje: ook niet onbelangrijk! De vrolijke kleuren spreken de kinderen echt aan, maar ook de gezichtsuitdrukkingen en oogjes. De Rock-a-Too kaketoe (en andere FurReal huisdieren) krijgt zeker weten een GO! 

Feitjes

Leeftijd: 4 tot 10 jaar
Prijs: gemiddeld 85,95 en te koop bij onder andere bol

FurReal Rock-a-Too Kaketoe
‚ô• ‚ô• ‚ô• Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ‚ô• ‚ô• ‚ô•

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.