1 jaar 2 jaar 3 jaar Boeken Gastblog

Nijntje cadeaubox met drie boekjes

Nijntje cadeaubox
Linda D

Welk kind en menig ouder is er niet dol op!? Wij in ieder geval wel hoor. En daarom deel ik graag mijn top 3 leukste Nijntje producten met jou. Alle drie de producten zijn ook hele toffe sinterklaas- / of kerstcadeautjes! Dus, lees gauw verder voor wat fijne inspiratie! 

1. Nijntje cadeaubox met drie boekjes

Deze vind ik toch wel echt heel erg leuk: De Nijntje cadeaubox! Het is een mooie stevige cadeaubox met daarin drie Nijntje kartonboekjes van ieder 12 pagina’s. Nijntje gaat in deze boekjes op pad naar de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma! Ieder boekje heeft dus zijn eigen thema. Dit soort boekjes prikkelen Siem zijn fantasie. Heel schattig om te zien dat hij door de eenvoud van dit soort boekjes, zelf verhaaltjes gaat verzinnen.
(De Nijntje cadeaubox kost € 12,95)

Nijntje cadeaubox boekjes

2. Nijntje knuffel velvet

Oooo hier gaat mijn hart dus sneller van kloppen. Dit is typisch zo’n item waar ik wellicht nog gelukkiger mee ben, dan Siem. Want vind jij ook niet dat dit knuffeltje een heel hoog knuffelgehalte heeft?
De kleurtjes vind ik dan ook weer heel prettig voor het oog. Vooral deze kleur, die Dark Teal genoemd wordt. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren. De corduroy versie is de voorloper op deze variant. Deze rib variant is ook heel tof, maar mijn voorkeur gaat uit naar deze, dat moge duidelijk zijn!
(Hij kost € 17,95)

 

3. Nijntje handpoppen

De handpoppen van Nijntje staan nog op ons verlanglijstje. Zoals ik eerder al schreef gaat Siem steeds vaker op in een fantasiewereld. De meest leuke verhalen en spellen bedenkt hij. Dat vind ik zo mooi en bijzonder om te zien!
Een setje handpoppen van deze twee populaire en favoriete karakters, nodigen uit om samen een leuk poppenspel te spelen. Ik vroeg Siem naar wat hij zou doen met deze twee leuke handpoppen. Zijn antwoord: “Restaurantje spelen en een slaapfeestje. Oh en ik kies die!” (de linker)
Nou, het begin is gemaakt! :-). (De handpoppen kosten € 13,99)

Hebben jullie kindjes een uitgebreid of een heel bescheiden verlanglijstje?
En zou één van de producten uit mijn Nijntje top 3 er nog bij passen?

Fijne sinterklaastijd gewenst!!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.