10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Zelf geurstickers maken: Silly Scents Sticker Maker

zelf geurstickers maken Silly Scents Sticker Maker

Toen ik onze jongens vertelde dat we zelf stickers gingen maken, was hun reactie vooral: ‘Hoe dan?!’ Wat ik snap, want ik vond het zelf ook wel een beetje gek klinken…want hoe maak je die dingen in godsnaam. Nou, dat bleek dus super simpel en heel erg leuk met de Crayola Silly Scents Sticker Maker! En dan hadden we dus niet eens alleen stickers, maar geurende stickers! 

Voor de mensen die meer van beeld houden: Scroll direct naar onderen om de vlog te bekijken! Hier laten Daan en ik stap voor stap zien hoe je de geurstickers kunt maken.

Silly Scents Sticker Maker Unboxing

Benieuwd naar hoe het sticker maken zou werken, pakten we de doos uit. Er kwam een vrolijk gekleurd apparaatje uit en een zakje met blanco stickervellen, stiften en figuurtjes. Gelukkig zat er ook een simpele handleiding bij die je stap voor stap laat zien hoe je je eigen stickers kunt maken. We begonnen met het uitkiezen van een aantal figuurtjes waarvan we de stickers wilde gaan maken. De figuurtjes zijn allerlei leuke en grappige fruitsoorten, etenswaren, ijsjes en nog veel meer.

Geurstickers

Tijdens het kleuren kwam Daan erachter dat de stiften wel érg lekker roken: Geurstiften! De geuren van onder andere kersen, citroen en kokosnoot kwamen voorbij. De ene stift rook volgens Daan weer net iets lekkerder dan de andere. Naast de gekleurde stiften zitten er ook drie transparante geurstiften bij. Deze zijn dus kleurloos, maar hebben wel ieder hun eigen geur. Als je je stickers ergens opgeplakt hebt, maar ze ruiken na een tijdje niet meer, dan komen deze stiften goed van pas. Je kunt dan namelijk met de transparante stiften eroverheen kleuren, zodat de stickers weer opnieuw ruiken.

Je eigen stickers maken

In de vlog laat Daan stap voor stap zien hoe je de stickers daadwerkelijk maakt met de Scilly Scents Sticker Maker. Zoals je kunt zien heb je je stickers, zodra ze ingekleurd zijn, binnen een paar minuutjes gemaakt. Het werkt super simpel en goed: de stickers blijven goed plakken en ruiken zelfs na een week nog altijd heerlijk! En ook heel erg fijn: Daan en Jesse kunnen het helemaal zelfstandig.
Wat wij ook erg leuk vinden, is dat je eigenlijk van alles nu een sticker kunt maken met de sticker maker. Van een foto, een tekening die je gemaakt hebt en noem maar op. Zolang het in de sticker maker past, kun je er een sticker van maken.

Go or No Go

De Crayola Silly Scents Sticker Maker krijgt van ons zéker een Go, zonder twijfel! Daan en Jesse vinden het erg leuk om met de Sticker Maker te werken, zeker omdat ze het helemaal alleen kunnen zonder hulp. Hij is super simpel te bedienen en het resultaat is keer op keer weer leuk. Ook het omtoveren van hun eigen gewone tekening tot een sticker blijven ze geweldig vinden, keer op keer! Wat ons betreft echt een aanrader voor de feestdagen ook!!

Feitjes

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Geen batterijen nodig
Prijs: € 22,49 en te koop bij bol.com

Crayola heeft ontzettend veel leuke producten waar je heerlijk creatief mee aan de slag kunt. Onlangs hebben we de Crayola Crayon Pen mogen testen, ook geweldig om mee te knutselen!

Zelf geurstickers maken
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    ingrid
    13 november 2018 at 21:03

    dit zou mijn jongste dochter ook echt fantastsch vinden

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.