Fashion & Styling Gastblog

Van eigenzinnig prinsesje naar stoere chick

stoere chick levv labels

Misschien herken je het wel: Voor je kinderen hebt of als ze nog heel klein zijn, probeer je je in te beelden wat voor kleding ze later zullen gaan dragen. Wat voor type wordt hij of zij, wat voor kleding zal ze gaan dragen. Ik kan je zeggen: Mijn oudste dochter was in het begin echt heel anders, en nu is ze exact hoe ik had verwacht! Ben je benieuwd wat ze dan graag voor kleding draagt?

levv labels

Mijn lieve eigenzinnige prinses

Keira was zo super schattig in haar prinsessen-outfitjes altijd! Ik denk dat ze een jaar of twee was toen ze zich begon te bemoeien over wat ze graag aan wilde. Eerst was dat licht protesteren, maar daarna moest ze gewoon zelf mee shoppen en was het echt niet oké als ik zonder overleg iets voor haar mee bracht. Ze had dus al heel vroeg een heel eigen en eigenzinnige smaak.
Zo droeg ze al sinds ze twee jaar was nooit dezelfde kleur sokken. Dit móest altijd verschillend. Het liefst droeg ze dan ook een legging of maillot in twee kleuren. Tutu’s en shorts, gekke kleuren, en vooral veel kleuren, dan was ze helemaal dolgelukkig. Pas in groep zeven veranderde dit.

De stoere chick

Nu…nu is zij echt zo’n typische puber. Je kunt haar bijna uittekenen in het tiener-uniform. Dit bestaat uit een trui of t-shirt met een grappige tekst of afbeelding. Het liefst niet te baggy en niet te lang. Een zwarte skinny en zwart-witte Adidasjes. Lekker standaard en veilig.

Love voor Levv Labels

Levv Labels is een nieuw Nederlands merk voor stoere meiden. Echt wat voor haar dus! Keira wil al heel lang een jas met panterprint, maar haar vader vindt dat echt vreselijk. Maar ja, nu mochten we er zomaar een reviewen en dus had papa niets meer te zeggen. Tot grote vreugde van Keira natuurlijk.

Ze koos bij het panterjasje ook een simpel zwart shirt (surprise surprise 😉 ) met de tekst ‘Unique’ in gouden pailletjes. Verder koos ze een zwarte skinny met een gouden rand erbij. Alle kleuren passen zo goed bij elkaar, het ziet er te gek uit! Door het gouden randje onder aan de jas, op de broek en de gouden letters op het t-shirt is dit waarschijnlijk ook meteen het meest feestelijke wat ik voor elkaar ga krijgen voor de komende feestdagen. De jas is trouwens ook super zacht en zit ook echt heel erg lekker.

Wat vinden jullie van Keira’s nieuwe outfit van Levv Labels?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.