Inspiratie

Boer Zoekt Vrouw: Kneuterigheid ten top!

boer zoekt vrouw

Ik ben een echte Boer Zoekt Vrouw fan. Ik kijk elke week en ik ben geen uitzondering: Samen met ruim 3 miljoen anderen kijken ik elke week. Iedere zondag zit ik er klaar voor en mijn man kijkt lekker kneuterig (lees: verplicht) mee.

Heerlijk vind ik het. Gordijnen dicht, fijne broekje aan, theetje erbij, dekentje erbij en lekker wegkruipen op de bank. Kneuterigheid ten top. En dat hoort ook gewoon bij Boer Zoekt Vrouw, want de deelnemers zijn doorgaans ook zo heerlijk…gewoon.

Waar de ene boer met twee vrouwen op de bank kruipt, durft de ander de hele week de mannen niet aan te kijken. En de een lacht alles weg, de ander zegt amper iets. Lastig ook wel, met die camera’s vol op je neus. Ik weet ook niet hoe mij dat af zou gaan hoor. En die boeren geven het vaak zelf ook wel toe na het hele programma: Het is niet niks. Het is een rollercoaster, een kermis. Na het programma moet menig deelnemers een poosje bijkomen. De een gaat er beter mee om dan de ander. En dan heb je natuurlijk de boeren die de spotlights geweldig vinden, denk aan die knapperd van Eigen Huis En Tuin maar ook Boerin Bertie die we regelmatig weer eens zien opduiken (leuk!!).

Het is ook zo heerlijk om op deze manier een kijkje te hebben in het gewone leventje van een ander. De hysterische keuken van Marnix, de gezellige bank-situatie bij boer Jaap, de stijgerende stieren van Steffi en de stenen van Michelle. En Wim vergeet ik niet hoor, met z’n stoere hobby’s.

Dit seizoen moet ik bekken dat ik een paar keer dacht…hmm, er gebeurt zeg maar best wel weinig. Ik wil geen aflevering missen, dus boeie dat er niks gebeurt, maar toch. Soms sloop de gedachte van ‘gaap’ wel even binnen. Gelukkig gaat het de laatste afleveringen weer prima en is het over een enkele dagen tijd voor de Citytrip! En het keuzemoment van de laatste twee boeren! Yay! Dat beloofd toch weer een leuke aflevering te worden, met veel awkward momenten waaronder dolverliefde Steffi.

Kijk jij ook iedere week Boer Zoekt Vrouw? Wie is jouw favoriete boer?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.