Kerstvakantie Winnen

5 tips voor leuke winteractiviteiten met kinderen

Linda - Go or No Go

IJskoude handen, donkere dagen, de lekkerste warme chocolademelk ooit maken en volop sneeuwpret! Het is weer bijna zover, de koude wintermaanden komen er weer aan en om jou en je kleintjes op te vrolijken hebben wij vijf tips voor leuke activiteiten in de winter! Als je genoeg hebt van de buitenpret, dan hebben we ook een mooie winactie voor je! Wij geven 4 bioscoopkaarten weg voor de film Buurman en Buurman Winterpret (zie tip 5 😉 ). 

1. Bezoek een kunstijsbaan

Heerlijk schaatsen met je kinderen is altijd erg gewild om te doen in de winter. Alle ijsbanen bieden de mogelijkheid schaatsen te huren en lessen te nemen, dus je hoeft niet eens zelf schaatsen te hebben. Hoe simpel is dat!

2. Samen bakken

Het gure weer geeft de ultieme mogelijkheid om samen met de kinderen (kerst) koekjes te bakken of cupcakes te maken. Versier ze met kerststerren, dennenboom of sneeuwpop voor een extra leuk en winters effect!

3. Sneeuwpret

Ontdek de sneeuwpret. Ga het bos in en maak een prachtige sneeuwpop. Tenminste, als er voldoende sneeuw ligt natuurlijk!

4. Binnenspelen

Heb je genoeg van de kou? Dan kun je lekker warm spelen in de indoor speelparadijzen. Ook voor papa en mama stiekem fijn om zo lekker tot rust te komen.

5. Naar de film

Ga een middagje met de kids naar de film. Je favoriete buurmannen hebben een nieuw bioscoopavontuur over Winterpret. Deze winter wordt het lachen geblazen wanneer de buurmannen zich klaarmaken voor de Feestdagen, wat natuurlijk niet op rolletjes loopt. De voorbereidingen van de buurmannen zorgen voor veel hilarische en ongemakkelijke situaties. Jij en de kleintjes kunnen vanaf 28 november de geliefde buurmannen zien in alle Nederlandse bioscopen, op 18 november gaat de film al in première bij geselecteerde bioscopen van o.a. Pathé en Vue.

buurman en buurman winterpret film
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 13 Comments

 • Reply
  melissa
  19 november 2018 at 11:30

  Leuk! buurman en buurman is hier wel populair met zijn grappen. ook ik vind het stiekem erg leuk dus ik ga maar wat graag zelf ook mee naar de biosl.

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  19 november 2018 at 09:21

  Heerlijk om samen met de kids hierheen te kunnen…laat de koude winter maar komen, wij kunnen het aan 😉 We lachen ons vast warm…

 • Reply
  Joost
  15 november 2018 at 06:48

  Ik doe mee voor mijn dochter en schoonvader. Ze zijn helemaal gek van buurman en buurman. Ze kijken het liefste samen en zouden dan ook graag deze kaartjes winnen.

 • Reply
  Frans Jurriens
  14 november 2018 at 22:37

  Alleen die maskers lijken me al gaaf.
  Maar de vorige 2 films ook in de bios gezien met mijn zoontje. Mn dochtertje is nu ook buurman en buurman verslaafd. Dus ik doe graag mee voor hun beide! En papa natuurlijk 😀

 • Reply
  Tamara
  14 november 2018 at 22:33

  Doe graag mee voor onze kinderen!

 • Reply
  Dhini
  14 november 2018 at 22:31

  Ik doe graag mee

 • Reply
  Claudia Diependaal
  14 november 2018 at 22:28

  Hoi hoi,

  Als je kleindochter van 1.5, 2.5 kaar geleden al wijzend naar mijn tv zeggend A-JE-TO kijken zegt en oma echt niet weet wat ze wilt. Kan oma het nu goed maken. Dus duimen maar dat oma deze kaartjes winnen mag. En we gezellig samen naar de bios kunnen. Hun 1e film in de bios was gaar bioscoop debuut. Dus een fan 1e klas die kleindochter van ons!

  Groetjes Claudia!

 • Reply
  sylvia
  14 november 2018 at 22:04

  oh leuk, onze 2 jongens zijn helemaal buurman en buurman gek, dus ik doe graag mee! ajeto!!

 • Reply
  Marieke FvG
  14 november 2018 at 20:17

  Ik loot graag mee en wil graag met ons gezin daarheen.

 • Reply
  Madeleine
  14 november 2018 at 18:11

  wij doen heel graag mee dat zouden mijn jongens geweldig vinden :0

 • Reply
  Floor Verseveldt
  14 november 2018 at 16:58

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Mijn oudste zoon is helemaal weg van buurman en buurman

 • Reply
  Trudy
  14 november 2018 at 16:49

  Ik doe graag mee! Leuk voor onze zoon van 7!

 • Reply
  Sharon
  14 november 2018 at 16:45

  Ik doe graag mee!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.