Fashion & Styling

Winterklaar met een nieuwe winter garderobe

Linda - Go or No Go

Je klaarmaken voor de winter: I love it! Lekker weer die dikke truien en vesten de kast in! Daarnaast ben ik verliefd op mijn BeWitched sjaals, die ik dan ook weer lekker de hele dag kan dragen. Alleen een winterjas ontbrak nog. 

Vesten mens

Ik ben een echt vesten mens. Ik draag bijna altijd een shirt met vest eroverheen. Dik of dun, lang of kort…maakt niet uit. Ik vind het heerlijk! Ik ben ook iemand die het altijd koud heeft, dus dan is een vest ideaal. Lang leve de laagjes.
Truien draag ik ook wel eens, maar dan echt maar af en toe. Ik vind ze wel lekker warm, maar ik vind het gewoon net wat minder mooi staan bij mij. Of ik heb gewoon niet de juiste truien, dat kan ook.

Winterjas

Het enige nadeel aan een lang vest vind ik alleen dat het altijd zo raar eruit ziet als je die onder je jas draagt. Dan komt er nog zo’n lap stof ineens onder je jas vandaan. Meestal doe ik mijn vest dus uit als ik mijn jas draag, wat iets minder fijn is als het buiten vriest…maar goed. We mooi wil zijn..
Een andere oplossing is natuurlijk een langer model winterjas. Maar een winterjas tot mijn knieën is dan weer niet mijn ding, maar een wat langere is natuurlijk wel fijn voor de halflange vesten.
Ik ben zo’n type dat uren in winkels kan zoeken naar de perfecte winterjas, maar voor de allereerste keer besloot ik eens een gok te wagen en online een winterjas te bestellen. Ook echt maar één die ik geweldig eruit vond zien op het plaatje. Ik moest me inhouden niet meteen twee maten te bestellen, want zo ben ik dan ook wel weer, maar deze keer niet. Gewoon één jas, één maat. En wat denk je? Ik ben ZO blij!! Hij is fantastisch! Hij zit heerlijk en de kleur is perfect.

Ideaal!

Ideaal voor een trui eronder, of een halflang vest en hij kan ook prima over een van mijn jurken. Dat ziet er dan ook echt tof uit met laarsjes eronder en een zwarte panty. Hij heeft een mooie grote capuchon, dus als het regent blijft mijn haar sowieso droog…en dat is ook van levensbelang voor mij hoor, want een paar druppels en ik heb enorm pluishaar.
Maar mijn online-winterjas-shoppen-avontuur was dus een groot succes en dat durf ik de volgende keer zeker weer aan!

Heb jij ook al eens online een winterjas geshopt?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.