Video van Sint 2018 – Een video vol magie!

Video van Sint 2018 magie
Linda - Go or No Go
Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

Sinterklaas op een geweldige manier beleven? Dat deden wij jaren lang met Video van Sint. En ieder jaar weer was het echt een van de mooiste momenten van de avond. Die verbaasde en verwonderde gezichtjes van de jongens als Sinterklaas hun naam noemde, hun hobby’s benoemden en natuurlijk hoe Sinterklaas vertelde waar de cadeautjes lagen.

Dit jaar hebben we geen Video van Sint meer, want Daan en Jesse zijn inmiddels op de hoogte van het grote geheim. Dit boek hielp ons perfect met het vertellen van dit geheim, maar dat terzijde. Een van de dingen die ik dus zelf het meeste ga missen, is Video van Sint.

Waarom is Video van Sint dan zo leuk?

Voor mij is dat omdat hij super goed gepersonaliseerd is. Je kunt op allerlei manieren ervoor zorgen dat de video helemaal klopt bij wat de kinderen leuk vinden, lekker vinden, waar ze blij van worden en wat ze nog moeten leren. Door middel van foto’s die je aan de video toe kunt voegen, is het voor je kind echt een bijzonder en mooi moment.

Video van Sint 2018

Ieder jaar wordt er weer een nieuw verhaal bedacht door Video van Sint. Dit jaar viert Video van Sint zijn 10-jarig jubileum en dat doen ze met een vleugje Magie. We gaan namelijk zien of de Pieten wel een beetje kunnen toveren…want de geniale verdwijntruc die ze uitproberen, lukt nog niet echt helemaal. Ook leert Danspiet alle kinderen hippe danspasjes en zit er een echte goocheltruc in de video.

De foto’s komen dit jaar terug in het Grote Boek, in de stal (bijvoorbeeld van je huisdier, maar mag ook gewoon van het gezin) en er komt een foto of tekening terug in de goocheltruc.

Tot slot kun je dit jaar weer kiezen tussen een video met Zwarte Pieten of een video met Roetveeg Pieten.

Feitjes

– Je kunt 1 tot en met 8 personen verwerken in de video. Hoe meer personen, hoe langer dat de video duurt natuurlijk, dus houd daar rekening mee.
– Video van Sint DVD of download is te bestellen vanaf € 14,95

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

18 Comments

 • Avatar
  Reply
  Sharon
  29 oktober 2018 at 22:28

  Ik doe graag mee voor mijn 3 kinderen. Een echt bezoekje vinden de jongste 2 nog wel spannend. Dit lijkt me een heel mooi alternatief. Net of hij langskomt maar toch heel iets minder spannend 🙂

 • Avatar
  Reply
  Cindy
  29 oktober 2018 at 04:26

  Wat zou mijn dochter dit leuk vinden..
  Ik doe graag mee!

 • Avatar
  Reply
  Liesbeth
  27 oktober 2018 at 17:24

  Jaaaa! Lijkt mij heeeeelll leuk! Wij vieren het dit jaar met onze 3 nichtjes en ons zoontje!

 • Avatar
  Reply
  Nina Peersman
  27 oktober 2018 at 10:00

  Leuk voor mijn petekindje! Ik ding graag mee naar de prijs!

 • Avatar
  Reply
  Jolanda
  27 oktober 2018 at 08:38

  Ik zou heel graag voor onze dochter van 3,5 mee doen. Dit jaar gaat ze het heel bewust meemaken en daar verheugen haar grote broer van 12 en ik ons heel erg op!

 • Avatar
  Reply
  Les schlepers
  26 oktober 2018 at 12:23

  Heel leuk!! Wij vieren sinterklaas samen met mijn zus en samen hebben wij 8 kinderen! Precies genoeg voor op de film dus! Zou te gek zijn om ons heerlijke avondje helemaal compleet te maken op deze manier en ze geloven allemaal nog! Hoe leuk is dat!! Wij gaan ervoor duimen

 • Avatar
  Reply
  Marian B
  26 oktober 2018 at 11:45

  Ik doe mee, want dit zou een geweldige verrassing zijn voor Sinterklaasavond bij opa en oma, een boodschap voor alle kleinkinderen! Het feest is dan helemaal compleet, zou die koppies wel eens willen zien.
  Ik was al geabonneerd op het Youtubekanaal.

 • Avatar
  Reply
  cindy
  24 oktober 2018 at 22:19

  Leuke actie, ik doe mee.

 • Avatar
  Reply
  Tamara
  24 oktober 2018 at 21:57

  Wat een superleuk cadeau. En wat fijn dat je 8 personen kunt toevoegen. Dan kunnen we ook de neefjes en nichtjes ook verrassen!

 • Avatar
  Reply
  Linda Raaijmakers
  24 oktober 2018 at 21:37

  Ik doe graag mee voor Lucas en Eva en ik heb me geabonneerd op het YouTube kanaal: lindaenbjorn

 • Avatar
  Reply
  Cindy Framke
  24 oktober 2018 at 20:07

  Ja leuk, ik doe heel graag mee. Dit wordt onze eerste sinterklaas met zijn vijfjes

 • Avatar
  Reply
  Francis
  24 oktober 2018 at 17:25

  Ik doe heel graag mee. Ik bestel het al jaren en vind het zelf fantastisch. De gezichten vol spanning en verbazing van onze dochters dat ik ieder jaar weer een traan moet wegvegen van geluk. En dat ik nu kans maak op 8 personen dan zou ik me schoonouders ook toe laten spreken door Sinterklaas. Ik krijg nu al de slappe lach als ik hun gezichten ga zien. Haha

 • Avatar
  Reply
  Esther N
  24 oktober 2018 at 16:57

  Ik doe heel graag mee voor mijn 3 zoontjes, lijkt me super leuk om voor hen toe te laten spreken door de Sint!

  *Ook geabonneerd op het YouTube kanaal*

  • Linda - Go or No Go
   Reply
   Linda - Go or No Go
   24 oktober 2018 at 17:53

   Leuk dat je ook geabonneerd hebt op het YouTube kanaal! Je naam loot nu een keer extra mee! 🙂

   • Avatar
    Reply
    Esther N
    25 oktober 2018 at 22:22

    Super, dank je wel! 😊🍀

 • Avatar
  Reply
  Mieke Stam
  24 oktober 2018 at 16:48

  Oh ja leuk ik doe graag mee! Xander kijkt al heel erg uit naar Sinterklaas, hij is nu 7 dus ik verwacht dat dit het laatste jaar is… afsluiten met een video van Sint lijkt me erg leuk! Ik waag een kansje voor mijn kereltje <3

 • Avatar
  Reply
  Heleen
  24 oktober 2018 at 15:29

  Oh, wat doe ik graag mee! Mijn oudste zoon is bijna 7 en zit in groep 4. Hij is veel te bijdehand en ik vrees echt dat dit zijn laatste Sinterklaas-geloof-jaar is. Wat zou het geweldig zijn om met zo’n gave video er extra van te genieten!

 • Avatar
  Reply
  Svb
  24 oktober 2018 at 15:17

  Doe graag mee!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.