Gastblog Producten voor kids

Unieke cadeaus voor een communie

sieraden communie
Linda - Go or No Go

Net als de doop, is ook de communie een belangrijk onderdeel voor veel families. Het hele gezin wordt in chique kleding gestoken voordat er tezamen naar de kerk wordt gegaan. Plechtige woorden worden gesproken, en gebeden gemaakt. Vervolgens volgt er natuurlijk een fijn feest, waar de hele familie en alle vrienden kunnen genieten van een hapje en een drankje: en natuurlijk degene die zojuist zijn of haar communie heeft gedaan kunnen feliciteren. En zo’n felicitatie, daar hoort een cadeau bij. De meest unieke cadeaus voor een communie, vind je hier. 

1. Sieraden en juwelen

Betekent het kind dat de communie gedaan heeft veel voor je, dan wil je natuurlijk een speciaal cadeau geven. Helemaal wanneer het om je zoon, dochter of petekindje gaat! Je communie doe je maar één keer, en dat mag gevierd worden met een speciaal cadeau. Niets zo speciaal als een mooie set diamanten hangers, een prachtige zilveren ketting of misschien een subtiele, sierlijke armband. Sieraden en juwelen zijn dan ook een van de meest populaire geschenken voor geboortes, communies en vormsels. Het heeft ook wel iets speciaals, op een zaterdagmiddag vol trots diamantjuwelen kopen, omdat iemand die je zo dierbaar is een grote dag staat te wachten.

2. Een leuke belevenis

Geef je liever een cadeau waar jullie (eventueel) samen van kunnen genieten? Ga dan op zoek naar een leuke belevenis. Je kan online een kant-en-klaar voucher kopen, maar je kan natuurlijk ook zelf lekker creatief aan de slag gaan. Een bonnenboekje bijvoorbeeld met allerlei leuke uitjes die jullie samen kunnen maken. Een tripje naar de Efteling, een ritje door Burgers Zoo, en natuurlijk een tripje naar Legoland!

3. Een toffe fotoshoot

In deze digitale wereld zijn ook die lieve communiegangers waarschijnlijk al bezig met het internet, social media, en het schieten van toffe plaatjes. Ga met de belevingswereld van het kind mee, en plan een toffe fotoshoot in. Samen met het huisdier, de beste vriendjes en vriendinnetjes, de familie, of gewoon lekker alleen. Deze foto’s zijn niet alleen leuk voor de ontvanger van de fotoshoot, maar ook voor de rest van de familie. Twee vliegen in één klap!

4. Er samen op uit!

Houd je het toch liever wat persoonlijker, en vind je een dagje samen op pad niet genoeg, ga dan lekker samen kamperen! Het prachtige Limburg, Zeeland of Drenthe biedt tientallen mooie campings waar je heerlijk kunt genieten van een weekendje samen in de natuur.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.