Gastblog Theater

De Theatershow van Rupsje Nooitgenoeg

rupsje nooitgenoeg theater

Op uitnodiging van  Linda van Go-or-No-Go.nl en Just4kids mochten wij afgelopen zondag een bezoek brengen aan de première van Rupsje Nooitgenoeg in het Zaantheater in Zaandam. 

Zelf hebben we heel veel boeken van de schrijver van Rupsje Nooitgenoeg; Eric Carle. Mijn lieve oma spaart deze allemaal voor Nouri. Zo zijn we heel erg bekend met het verhaal en dat maakt het natuurlijk ontzettend leuk en herkenbaar voor de kleine man.

Theatervoorstelling Rupsje Nooitgenoeg

We werden tijdens deze premièrevoorstelling super leuk ontvangen door Just4kids. Voor de kinderen stonden er tafels klaar om aan te kleuren en knutselen en papa en mama konden genieten van een kopje koffie of thee. Voor de kids stonden er leuke cupcakes en partjes watermeloen. Helemaal in het Rupsje Nooitgenoeg thema.
Ezra heeft een prachtige vlinder in elkaar geknutseld en Nouri was heerlijk aan het kleuren.

Herkenning

Om 15.00 uur begon de voorstelling die leuk werd geopend door Kim Kotter. Niet alleen het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg werd verteld maar in het totaal werden er vier verhalen verteld. De drie hoofdrolspelers deden het ontzettend leuk en het was heel herkenbaar de hand van Eric Carle. De kleuren, illustraties: alles helemaal zoals in de boeken.

Vier verhalen

Er werd gestart met de kleurenwereld van Eric Carle. Zo kwam een rode krokodil, een zwarte ijsbeer, een gestippelde ezel en roze konijn voorbij. De kinderen genoten en deden mee met het roepen van de kleuren en dieren. De interactie met het publiek was erg leuk.

Het tweede verhaal over Meneer Zeepaard had een prachtig decor met veel kleuren en schitteringen waar de kids natuurlijk gek op zijn. Dit is persoonlijk mijn favoriete verhaal.

De eenzame vuurvlieg was op zoek naar zijn vriendjes maar kon ze niet vinden. Heel veel lichtjes kwamen voorbij maar steeds geen vuurvliegjes. Hij gaf het bijna op maar daar kwamen ze dan toch, zijn vriendjes.

En daarna het verhaal waar we allemaal op hadden gewacht: Rupsje Nooitgenoeg. Ze hebben het zo leuk gedaan en de dikke vette rups was natuurlijk een hit. Het publiek werd er leuk bij betrokken en dat maakte de kids super enthousiast.

rupsje nooitgenoeg theater

Go or No Go

Het was een hele leuke voorstelling die ik zeker zal aanraden voor kindjes tussen 2 en 6 jaar. Mijn dochter van 9 vond het ook hartstikke leuk overigens, dus ook voor de grotere kids kan het leuk zijn, maar dat zal per kind verschillen.

De theatershow van Rupsje Nooitgenoeg gaat het hele land door. Meer informatie over waar Rupsje Nooitgenoeg speelt vind je op de website van Just4kids.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.