Inspiratie

Voor iedereen die zijn telefoon geen dag kan missen

telefoon missen
Linda - Go or No Go

Wie mij kent weet het: mijn telefoon is mijn alles. Niet alleen omdat ik altijd bereikbaar wil zijn voor mijn kinderen (als school belt bijvoorbeeld) en voor familie en vrienden, maar ook omdat ik stiekem gewoon het idee heb dat ik anders echt iets mis! 

Verder rijden…of omdraaien?

Herkenbaar? Je rijdt weg van huis naar je werk en na enkele minuten kom je er achter dat je je telefoon vergeten bent. Hier gebeurt dat wel eens. Niet vaak, moet ik erbij zeggen, want ik zit bijna vastgeplakt aan dat ding, maar het komt voor. Zeker op dagen dat het flink haasten is om de jongens op tijd op school te krijgen en zelf ook nog een beetje op tijd op het werk te verschijnen.
Dan kan het wel eens gebeuren dat ik mijn telefoon op tafel laat liggen. Wat doe je dan? Verder rijden…of omdraaien?

Bang om iets te missen

Nou, voor mij is dat geen lastige vraag hoor. Ik draai acuut om. Dan maar een paar minuten later komen. Gelukkig komt het nooit voor dat ik al op mijn werk sta en dán besef dat ik mijn telefoon vergeten ben. Daarvoor heb ik hem te vaak in de buurt of bij de hand. Het erge is dat ik me ook echt gewoon onthand voel als ik mijn telefoon niet bij me heb. Bang om iets te missen: een telefoontje, een appje, een agenda-item of een social media bericht.

Paniek!

Naast dat ik hem dus eigenlijk altijd bij me heb, vind ik het ook belangrijk dat hij gewoon goed werkt. De batterij moet het goed volhouden (de hele dag, want ik heb geen zin om hem ergens in de middag ineens op te moeten laden) en hij moet gewoon werken zoals een telefoon hoort te werken.
Stel…mijn telefoon besluit om er zomaar ineens mee te stoppen. Paniek! Maar echt hoor, mijn baas zou dat ook niet fijn vinden want ik weet zeker dat mijn werk er dan onder lijdt: ik ben dan compleet afgeleid. Maar gelukkig is de paniek onnodig, want ik heb dé oplossing voor een super snelle telefoon reparatie.

terello

Terello: reparatie op locatie

Een reparatieservice bij jou op je werk! Of bij je thuis, bij het huis van een vriendin waar je op bezoek bent, bij je sportclub of in een vakantiepark in Drenthe waar je op dat moment net lekker aan het genieten bent van je welverdiende rust.
Terello heet deze reparatieservice en zij komen dus binnen één dag naar je toe, op de plek waar jij je telefoon wil laten repareren. Hoe ideaal is dat?! Ze repareren je telefoon binnen een half uurtje én je krijgt ook nog eens 24 maanden garantie op je reparatie. Super snel én betrouwbaar dus.

Voor iedereen die hetzelfde paniekgevoel als ik ervaart als je telefoon besluit er mee te stoppen: Geen dank 🙂


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.